Tattoo σε γάτα!!!

pic_903_240.jpg
:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hoax= ένα ψέμα, μοντάζ, πλάκα, κάτι που δεν είναι πραγματικότητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φυσικα κ ειναι κακοποιηση..μην εξισωνουμε τη στειρωση κ τις κροκετες με τα τατουαζ. η στειρωση που ανεφερες εχει οφελος στη ζωη του ζωου, δεν υποφερει απο οιστρους κ δεν κανει καρκινους, το τατουαζ ποιο ακριβως οφελος εχει απο το να ικανοποιησει την ανωμαλια του ιδιοκτητη?:down::down:
απο θεμα εγωισμου μιλησα..επειδη αναφερεται συχνα...θελω οταν γραφω κατι να γινομαι κατανοητη..ισως εχω κολλημα με τα ελληνικα...αλλα ειτε για υγεια ειτε για οτιδηποτε..παλι δεν ρωτας το γατι..το κανεις επειδη εσυ το θεωρεις σωστο!δεν ειπα κατι αλλο...απλα δεν μπορω να το δω ως κακοποιηση..μονο σαν βλακεια..ταλαιπωρια ναι αλλα οχι κακοποιηση...αυτη απλα ειναι η γνωμη μου!:P

hoax= ένα ψέμα, μοντάζ, πλάκα, κάτι που δεν είναι πραγματικότητα.;)

bunny.... δεν είναι αληθινό tattoo.

Εγώ νομίζω ότι της έκναναν ένα από αυτά του τα κάνεις με νερό,τη φωτογράφησαν, ύστερα την έκαναν ένα μπάνιο,και poof! πάει το tattoo...:hmm:

hoax= ένα ψέμα, μοντάζ, πλάκα, κάτι που δεν είναι πραγματικότητα.;)

bunny.... δεν είναι αληθινό tattoo.
To ξέρω,απλά η φωτογραφία είναι κάπως.:)

To ξέρω,απλά η φωτογραφία είναι κάπως.:)

Όποιος έχει κάνει tattoo ή έχει δει "φρέσκο" ξέρει ότι δεν είναι έτσι!!:P
Είναι ΠΟΛΥ πιο κόκκινο και ερεθισμένο, δεν βλέπετε!;)

Άσε που η όλη διαδικασία έχει και λίγο αιματάκι...:rolleyes:

Εγώ λέω ότι αυτό έκαναν::hmm:
Εγώ νομίζω ότι της έκναναν ένα από αυτά του τα κάνεις με νερό,τη φωτογράφησαν, ύστερα την έκαναν ένα μπάνιο,και poof! πάει το tattoo...:hmm:

εγω εχω ηδη δυο...απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρα το δερμα της γατας...ασε που μπορει να εχει περασει καιρος απο οταν της το εχουν κανει...
ξερω οτι οταν μαθαινουν να κανουν τα2 -δοκιμαζουν επανω σε νεκρο γουρουνι..επειδη το δερμα ειναι παρομοιο με του ανθρωπου..
και εμενα απατη μου κανει το θεμα..απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη επεδη δεν ξερω πως αντιδραει το δερμα της γατας σε κατι τετοιο!

εγω εχω ηδη δυο...απλα δεν ξερω πως μπορει να αντιδρα το δερμα της γατας...ασε που μπορει να εχει περασει καιρος απο οταν της το εχουν κανει...
ξερω οτι οταν μαθαινουν να κανουν τα2 -δοκιμαζουν επανω σε νεκρο γουρουνι..επειδη το δερμα ειναι παρομοιο με του ανθρωπου..
και εμενα απατη μου κανει το θεμα..απλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρη επεδη δεν ξερω πως αντιδραει το δερμα της γατας σε κατι τετοιο!
Αφού υποτείθεται ότι μόλις της το έκαναν!:P:lol::cool:
pic_915_600.jpg

pic_913_600.jpg

pic_911_600.jpg

ούτε ένα βαμβακάκι, μια γαζούλα, κάτι... στάνταρ είναι νερομπογιά ή φοτοσοπιά....

Αφού υποτείθεται ότι μόλις της το έκαναν!:P:lol::cool:
pic_915_600.jpg

pic_913_600.jpg

pic_911_600.jpg
χαχαχαχα αυτο δεν το ειχα δει...παντως αν ειναι photoshop ειναι καλη δουλεια...
εκτος αν ειναι χενα βρε παιδια και το παρουσιαζουν κανονικο τα2..ποιος ξερει??

Και χένα να είναι νάρκωσε το ζωο η μα$#κω για να του κάνει τατουάζ κ μάλιστα τόσο κακόγουστο ευτυχώς που δεν του έκανε κ ολόκληρη την νεκρόπολη, Ελεος πια

αλλα ειτε για υγεια ειτε για οτιδηποτε..παλι δεν ρωτας το γατι..το κανεις επειδη εσυ το θεωρεις σωστο!

συμφωνοι, δε ρωταω το γατι αν θα το στειρωσω, αλλα σου ξαναλεω στη μια περιπτωση του κανω καλο εφοσον το προστατευω απο μελλοντικο καρκινο. και δεν το θεωρω εγω σωστο, οι ερευνες το λενε.
στην αλλη περιπτωση που ειναι το καλο? δεν ειναι το ιδιο σορρυ....

αλλα ακομα κ χεννα να ειναι, ποιος ο λογος να φαει ναρκωση το ζωντανο? για να δειχνω τη διαστροφη μου σε φιλους μου κ τι ωραια γατα εχω?

συμφωνοι, δε ρωταω το γατι αν θα το στειρωσω, αλλα σου ξαναλεω στη μια περιπτωση του κανω καλο εφοσον το προστατευω απο μελλοντικο καρκινο. και δεν το θεωρω εγω σωστο, οι ερευνες το λενε.
στην αλλη περιπτωση που ειναι το καλο? δεν ειναι το ιδιο σορρυ....

αλλα ακομα κ χεννα να ειναι, ποιος ο λογος να φαει ναρκωση το ζωντανο? για να δειχνω τη διαστροφη μου σε φιλους μου κ τι ωραια γατα εχω?
ναι βρε δεν διαφωνω,,,η σημειωση μου ειναι ως προς τα ελληνικα που χρησημοποιυμε για να δηλωσουμε κατι..το λεμε αυτο εγωιστικο..ενω στην ουσια ολα εγωιστικα ειναι εφοσον προκειται για αποψεις του καθενος!!!!!

Εχω 3 τατουάζ.
Πονάει πολύ και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η γάτα να κάθησε να υποστεί τέτοιο μαρτύριο.
1. Η της έχουν κάνει νάρκωση
2.Η παίζει photoshop (...λίγο δύσκολο γιατί η βελόνα είναι 100% αληθινή, ακριβώς ίδια με αυτήν που έκανα τα τατουάζ)
Αποκλείεται οαιδιά να είναι ξύπνια η γάτα.Τώρα....μετά την νάρκωση...οι πόνοι είναι real .....δεν το συζητάμε.
Αυτό το θεωρώ κακοποίηση.
Ακόμα και τους μαλά..ς που βάζουν σκουλαρίκια στους σκύλους τους....για να μην πώ για τα άλλα τα νούμερα που κουρεύουν τα σκυλιά τους σαν καρναβάλια και τα πάνε σε επιδείξεις μόδας και όλοι γελάνε με τα κακόμοιρα.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

Εχω 3 τατουάζ.
Πονάει πολύ και είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η γάτα να κάθησε να υποστεί τέτοιο μαρτύριο.
1. Η της έχουν κάνει νάρκωση
2.Η παίζει photoshop (...λίγο δύσκολο γιατί η βελόνα είναι 100% αληθινή, ακριβώς ίδια με αυτήν που έκανα τα τατουάζ)
Αποκλείεται οαιδιά να είναι ξύπνια η γάτα.Τώρα....μετά την νάρκωση...οι πόνοι είναι real .....δεν το συζητάμε.
Αυτό το θεωρώ κακοποίηση.
Ακόμα και τους μαλά..ς που βάζουν σκουλαρίκια στους σκύλους τους....για να μην πώ για τα άλλα τα νούμερα που κουρεύουν τα σκυλιά τους σαν καρναβάλια και τα πάνε σε επιδείξεις μόδας και όλοι γελάνε με τα κακόμοιρα.
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
χμ..ασχετα με το γατι....
εγω εχω δυο τα2 μεγαλα κιολας και το ενα ειναι σε σημειο που.."θεωρητικα" ποναει-καλαμι-
και θελω να πω πως δεν ποναει καθολου..ουτε για αστειο!

Όταν βλέπεις το ζωάκι σου σαν αξεσουάρ και όχι σαν ψυχούλα τέτοια φαντάζεσαι να κάνεις!!:mad:Να γίνω κακιά και να αναρωτηθώ αν τα χρώματα του τατουάζ ταιριάζουν με το σαλόνι ή με τα τατουάζ του ιδιοκτήτη; Μετά μπορεί να της πατήσει ένα βάψιμο,μια ταπετσαρία έτσι για αλλάγη βρε παιδί μου.
Το εχουν κανει ηδη:down:βασικα δεν ξερω αν ειναι αληθινη η φωτογραφια αλλα watch this====>

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    5 KB · Εμφανίσεις: 142
Το εχουν κανει ηδη:down:βασικα δεν ξερω αν ειναι αληθινη η φωτογραφια αλλα watch this====>
δεν φαινεται καλα...αλλα δεν φαινεται και real...

οτι και να λεμε οι τυποι ειναι επιεικως ανωμαλοι:down::down:
κακοποιηση δεν ειναι μονο το ξυλο......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back