Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν φαινεται καλα...αλλα δεν φαινεται και real...
Δεν ξερω μπορει και να μην ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
αυτο παντως μου φαινεται κανονικο...
συμφωνω ιβανα!
το ξερω μωρε, κουβεντα καναμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Καλή μου, η κοιλιά της γάτας όμως είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη απο το ανθρώπινο σημείο που βρίσκεται το "καλάμι" μας.χμ..ασχετα με το γατι....
εγω εχω δυο τα2 μεγαλα κιολας και το ενα ειναι σε σημειο που.."θεωρητικα" ποναει-καλαμι-
και θελω να πω πως δεν ποναει καθολου..ουτε για αστειο!
Όσον αφορά τον πόνο κατα την ώρα του ταττού, ναί, έχω ακούσει απο πολλούς φίλους και φίλες οτι δεν πονάει....όμως και απο άλλους τόσους οτι πονάει.Μερικοι όμως πόνεσαν, λιποθύμησαν, έκαναν εμετό, πήγαν στην τουαλέτα με διάρροια και βγήκαν έξω να συνεχίσουν το ταττού κάτασπροι στο πρόσωπο σαν το πανί.
Αυτή είμαι μια απο αυτούς

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ετσι ειναι και ο Σηφης μου χωρις το τριχωμα δηλαδη?

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχα πλακα κανεισ?Καλή μου, η κοιλιά της γάτας όμως είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη απο το ανθρώπινο σημείο που βρίσκεται το "καλάμι" μας.
Όσον αφορά τον πόνο κατα την ώρα του ταττού, ναί, έχω ακούσει απο πολλούς φίλους και φίλες οτι δεν πονάει....όμως και απο άλλους τόσους οτι πονάει.Μερικοι όμως πόνεσαν, λιποθύμησαν, έκαναν εμετό, πήγαν στην τουαλέτα με διάρροια και βγήκαν έξω να συνεχίσουν το ταττού κάτασπροι στο πρόσωπο σαν το πανί.
Αυτή είμαι μια απο αυτούς![]()
δεν υπαρχει αυτο χεχεχεχε

το τα2 υποτιθεται οτι ποναει σε σημεια...οπου υπαρχει κοκαλο...οχι οπου εχει ψαχνο..εξου και ανεφερα το καλαμι

βρισκει κοκαλο και ποναει..οπου υπαρχει κρεασ...δεν υπαρχει και προβλημα
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχα βλαμμενο!Πολυ ασχημη γατα η Σφινξ παντως!Μα γιαντα την ''δημιουργησαν'? Για να μην γεμιζουν τριχες τα σαλονια ντους?
Ετσι ειναι και ο Σηφης μου χωρις το τριχωμα δηλαδη?![]()

παντως ναι ειναι τραγικο γατι...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε παιδιά δεν είναι μόνο ο πόνος στην προκειμένη περίπτωση. Δηλαδή όταν είμαστε μωρά που δεν έχουμε βούληση μπορούν οι γονείς μας να μας πάρουν κ να μας κάνουν καρναβάλια από πάνω μέχρι κάτω μόνο κ μόνο επειδή αυτό τους αρέσει αισθητικά;Καλή μου, η κοιλιά της γάτας όμως είναι πολύ πιο λεπτή και ευαίσθητη απο το ανθρώπινο σημείο που βρίσκεται το "καλάμι" μας.
Αυτή είμαι μια απο αυτούς![]()
Ασε που εκνευρίζομαι κ με το γεγονός ότι εδώ προσπαθούμε να αποφύγουμε ναρκώσεις σε θέματα υγείας κ κοιτάμε πως να γίνει με όσο το δυνατών ανώδυνο τρόπο κ να ναρκώνουμε τα ζώα για να τα κάνουμε σα να βγήκαν από τις φυλακές του Γκουαντάναμο;
Μία είναι η ουσία ότι αν μπορούσαμε να ρωτηθεί το ζώο αν ήθελε τατουάζ κανένα δεν θα έδινε την συγκατάθεσή του, κ εκεί σταματάμε. Αλλωστε όπως βλέπω τα τατ έγιναν σε Σφίγγες που ήδη είναι πολύ ευαίσθητο το δέρμα τους από το ότι ο άνθρωπος παρενέβη πολύ βίαια στη φύση τους κ τις έκανε χωρίς τρίχωμα ε! Δεν νομίζω ότι χρειάζονται κ άλλη ταλαιπωρία
felix
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα!Βρε παιδιά δεν είναι μόνο ο πόνος στην προκειμένη περίπτωση. Δηλαδή όταν είμαστε μωρά που δεν έχουμε βούληση μπορούν οι γονείς μας να μας πάρουν κ να μας κάνουν καρναβάλια από πάνω μέχρι κάτω μόνο κ μόνο επειδή αυτό τους αρέσει αισθητικά;
Ασε που εκνευρίζομαι κ με το γεγονός ότι εδώ προσπαθούμε να αποφύγουμε ναρκώσεις σε θέματα υγείας κ κοιτάμε πως να γίνει με όσο το δυνατών ανώδυνο τρόπο κ να ναρκώνουμε τα ζώα για να τα κάνουμε σα να βγήκαν από τις φυλακές του Γκουαντάναμο;
Μία είναι η ουσία ότι αν μπορούσαμε να ρωτηθεί το ζώο αν ήθελε τατουάζ κανένα δεν θα έδινε την συγκατάθεσή του, κ εκεί σταματάμε. Αλλωστε όπως βλέπω τα τατ έγιναν σε Σφίγγες που ήδη είναι πολύ ευαίσθητο το δέρμα τους από το ότι ο άνθρωπος παρενέβη πολύ βίαια στη φύση τους κ τις έκανε χωρίς τρίχωμα ε! Δεν νομίζω ότι χρειάζονται κ άλλη ταλαιπωρία
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
2ον.Σ'αλλους το ταττου δεν ποναει-πχ σε μενα-και σ'αλλους ποναει πολυ-πχ στην φιλη μου.Η γατα εχει λεπτο δερματακι και στανταρ πονεσε.

3ον.Ενα σωρο αλλες μαλακιες τετοιου τυπου εχουμε δει.γιατι να νομιζω πως το συγκεκριμενο ειναι φαρσα;Ειμαι σιγουρη πως ειναι αληθινο.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεύτερον, αν το τατουάζ ήταν φρέσκο, δεν θα έπρεπε να φαίνεται ερεθισμένο και ματωμένο; Έχω δει φρέσκο τατουάζ (όχι επάνω μου γιατί τα απεχθάνομαι!) και ήταν μαύρο χάλι. Αυτό μου φαίνεται υπερβολικά "τέλειο", τόσο που δεν πρέπει να είναι αληθινό.
Όχι ότι δικαιολογώ την πράξη τους ή συγχωρώ την άμετρη ηλιθιότητά τους, αλλά μάλλον μούρη πουλάνε οι τύποι...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,σιγα μην κολλουσαν στις γατες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
....να το ναρκώσανε, όχι υπνωτίσανε, κι εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές...(δεν νομίζω να ήθελαν να δούν τί ήταν στην προηγούμενη ζωή)

έχεις δίκιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
...γεγονος..κατι τετοιο κανουν οι γονεις μας...καρναβαλια μας κανουν!!!γιατι μας ρωταει κανιες οταν ειμαστε ομωρα αν σαν κοριτσακια θελουμε να βαλουμε ροζ????-τραγικο αν μου βαλζανε ροζ και μπορουσα να εκφερω ..λογο...θα τους κατακευρανωνα!!!!Βρε παιδιά δεν είναι μόνο ο πόνος στην προκειμένη περίπτωση. Δηλαδή όταν είμαστε μωρά που δεν έχουμε βούληση μπορούν οι γονείς μας να μας πάρουν κ να μας κάνουν καρναβάλια από πάνω μέχρι κάτω μόνο κ μόνο επειδή αυτό τους αρέσει αισθητικά;
ακου ροζ!!!μαυρο αγαπητε συγγενη...που με πας ετσι με ροζ φουστανακι και κορδελιτσα???..δεν το ξερουμε το ζωακι μπορει να ηταν αλανι και να γουσταρε και Piercing και απο ολα!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΤΡΑΓΙΚΟ βρίσκω να βλέπω κοριτσάκια 2-3-5 χρονών με τρυπημένα αυτιά για σκουλαρίκια.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ελα μωρε...μην τρελενομαστε..νομιζω ειναι υπερβολικο αυτο που λες...για πιο λογο τραγικο???τι να πω..εμενα ολαααα αυτα που λεμε μου φαινονται καπως...Το ρόζ ή το μπλέ ή το φούξια για μένα δεν έχει και πολύ σημασία ....
ΤΡΑΓΙΚΟ βρίσκω να βλέπω κοριτσάκια 2-3-5 χρονών με τρυπημένα αυτιά για σκουλαρίκια.![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εαν κάποιος είναι πιο μεγάλος αν κάνει ότι θέλει... ας τρυπήσει και το μάτι του....
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
δες...το εχω πει χιλιαααααδες φορες εδω περα....ολα μα ολα ειναι θεμα εγωισμου...μονο και μονο οτι αποφασιζεις να κανεις ενα παιδι....ειναι εγωιστικο!!!!για πιο λογο κανει καποιος παιδι....επειδη καποιας γομενας της ηρθε να γινει μανα...-εγωιστικοΕμένα μου φαίνεται τραγικό να τρυπάμε τα αυτάκια ενός 3χρονου για να βάλει σκουλαρίκια. Για ΔΙΚΟ μας καθαρά εγωιστικό λόγο...
Εαν κάποιος είναι πιο μεγάλος αν κάνει ότι θέλει... ας τρυπήσει και το μάτι του....
επειδη θελει καποιος να σωσει το γαμο του -εγωιστικο
επειδη "ετυχε"..ασ το κρατησουμε..εγωιστικο....
και μπορω να σου πω αλλα τοσα...
ολα μα ολα ειναι εγωιστικα...μην το λετε αυτο το πραγμα ως δικαιολογια γιατι ειναι καρα-ακυρο!!!και ετσι ειναι....αλλα ετσι...τωρα δλδ μας χαλασε η τρυπα στα αυτια???
το γεγονος δλδ οτι δεν σε ρωατει κανεις για να γεννηθεις???χαχαχαχα δεν ειναι εγωιστικο ε?τι να πω???

zoulitsa
Νεοφερμένο μέλος
.Ευτυχως οι καλιτεχνες ταττου στη χωρα μας ειναι συνηδιτοποιημενοι κ δε θα εκαναν κατι τετοιο.Κ ας μου πει καποιος που ισως γνωριζει περισσοτερα...το μελανι του τατουαζ σε μεγαλες ποσοτητες ειναι βλαβερο για τον ανθρωπο(αν πατε να δωσετε αιμα,σαν αιμοδοτες κ τους πειτε οτι προσφατα κανατε ταουαζ δεν θα σας αφησουν)ποσο μαλλον για ενα μικρο ζωακι οτι κ αν ειναι αυτο γατακι σκυλακι χαμστερακι
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
σχετικο και αυτο..υπαρχουν μη τοξικα μελανια...που δεν εχεις κανενα προβλημα...το θεμα της αιμοδοσιας εγκιται στον αν αυτος που εχει κανει τα2 εχει προσβληθει απο κατι αλλο και οχι κυριως στο μελανι...δεν μπορουμε να ξερουμε αν τελικα οι φωτογραφιες με το ταττου στη γατα ειναι αληθηνες αλλα με το να κατακρινουμε αρνητικα αυτη την πραξη μπορουμε να την αποτρεψουμε απο το να ξανασημβει.Εχω γνωστους που ειναι ολοκληροι γεματοι ταττου κ εχουν δηλωσει οτι θα ηταν πολυ κουλ να το εκαναν κ στο ζωακι τους τατου.Ευτυχως οι καλιτεχνες ταττου στη χωρα μας ειναι συνηδιτοποιημενοι κ δε θα εκαναν κατι τετοιο.Κ ας μου πει καποιος που ισως γνωριζει περισσοτερα...το μελανι του τατουαζ σε μεγαλες ποσοτητες ειναι βλαβερο για τον ανθρωπο(αν πατε να δωσετε αιμα,σαν αιμοδοτες κ τους πειτε οτι προσφατα κανατε ταουαζ δεν θα σας αφησουν)ποσο μαλλον για ενα μικρο ζωακι οτι κ αν ειναι αυτο γατακι σκυλακι χαμστερακι
![]()

οι περισσοτεροι που ασχολουνται με δερματοστοιξια ναι ειναι συνηδητοποιημενοι!υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που και τα2 κανουν και σε ζωακια και παιδακια κατω των 18...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αυτο παντως μου φαινεται κανονικο...