moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
15-09-09
12:54
Ναι,κι εγω απο οσο ξερω η απαγορευση του να δωσεις αιμα οφειλεται στις ασθενειες που μπορει να εχεις κολλησει και να μην εχουν εκδηλωθει.Εγω εχω δερμογραφισμο και εχω και τατουαζ(και το δερμα μου ηταν μια χαρα αμεσως μολις το εκανα,ουτε αιματα ουτε ερεθισμος),ποτε δε θα εκανα στο ζωακι μου οσο κι αν μου αρεσουν εμενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.
15-09-09
12:56
σωστη σε βρισκω!!Ναι,κι εγω απο οσο ξερω η απαγορευση του να δωσεις αιμα οφειλεται στις ασθενειες που μπορει να εχεις κολλησει και να μην εχουν εκδηλωθει.Εγω εχω δερμογραφισμο και εχω και τατουαζ(και το δερμα μου ηταν μια χαρα αμεσως μολις το εκανα,ουτε αιματα ουτε ερεθισμος),ποτε δε θα εκανα στο ζωακι μου οσο κι αν μου αρεσουν εμενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoulitsa
Νεοφερμένο μέλος
Η zoulitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
15-09-09
13:00
Αν παντος ακουσετε οτι καποιος καλιτεχνης ταττουαζ η ιδικευομενος εχει κανει κατι ταττουαζ η pircing σε ζωακι καλο θα ειναι να αναφερθει.Κανενα ιδος τεχνης δεν πρεπει να κανει καποιον να υποφερει εκτος κ αν ειναι επιλογη του.Παραδειγμα:οταν ημουν 5 χρονον μου τριπισαν τα αυτια για να μου βαλουν σκουλαρικια για να διχνω πιο πολυ σαν κοριτσακι περιτω να πω οτι πονουσα κ εκλαιγα μεχρι να αποφασισουν να μου τα βγαλουν γιατι απλα δεν το ειχα επιλεξει,ποσο μαλλον τα διστυχα τα ζωακια που δεν μιλαν τη γλωσσα μας κ οταν ειναι ερμαια της υπερβολικης αγαπης μας ή ματαιοδοξιας μας υποφερουν σιωπιλα με τα καμωματα καποιων που τα κουρευουν σαν κατσικακια μεσα στο καταχειμωνο που τα κανουν κοτσιδακια λες κ ειναι ανθρωπινα παιδια που τα φοραν στενα-φαρδια λουρακια που κοντευουν να πνιγουν κ κλπ.Σε αυτους λοιπον απευθυνομαι...να αφησουν τα ζωακια να εκπληρωσουν τον σκοπο τους να μας δωσουν χαρα κ ανηδιωτελη αγαπη χωρις να υποφρερουν.

TONK
Νεοφερμένο μέλος
Η TONK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα.
15-09-09
18:00
δες...το εχω πει χιλιαααααδες φορες εδω περα....ολα μα ολα ειναι θεμα εγωισμου...μονο και μονο οτι αποφασιζεις να κανεις ενα παιδι....ειναι εγωιστικο!!!!για πιο λογο κανει καποιος παιδι....επειδη καποιας γομενας της ηρθε να γινει μανα...-εγωιστικο
επειδη θελει καποιος να σωσει το γαμο του -εγωιστικο
επειδη "ετυχε"..ασ το κρατησουμε..εγωιστικο....
και μπορω να σου πω αλλα τοσα...
ολα μα ολα ειναι εγωιστικα...μην το λετε αυτο το πραγμα ως δικαιολογια γιατι ειναι καρα-ακυρο!!!και ετσι ειναι....αλλα ετσι...τωρα δλδ μας χαλασε η τρυπα στα αυτια???
το γεγονος δλδ οτι δεν σε ρωατει κανεις για να γεννηθεις???χαχαχαχα δεν ειναι εγωιστικο ε?τι να πω???![]()

TONK
Νεοφερμένο μέλος
Η TONK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 74 μηνύματα.
16-09-09
01:21
Πολυ ασχημη γατα η Σφινξ παντως!Μα γιαντα την ''δημιουργησαν'? Για να μην γεμιζουν τριχες τα σαλονια ντους?
Ετσι ειναι και ο Σηφης μου χωρις το τριχωμα δηλαδη?![]()
Για τις Σφυνξ απ'ότι έχω δει, λένε ότι είναι φυσική μετάλλαξη, ενώ λέγεται ότι αυτές οι γάτες μάλλον υπήρχαν πριν το 1966 που εμφανίστηκαν στον Καναδά, και ζούσαν στο Μεξικό γιατί αναφέρονται σε ιστορίες των Αζτέκων...γιατί όχι? Πάντως υπάρχουν και άτριχες ράτσες σκύλων! και σίγουρα μεταλλάξεις παίζουν... και ο Σήφης σου έτσι είναι, αλλά δεν νομίζω να τον ξυρίσεις για να του κάνεις τατουάζ?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
16-09-09
02:21
Και μονο που σκεφτομαι οτι ειναι ετσι απο κατω ευχαριστω δεν θα παρω!!!Αν εβλεπα ατριχο το Σηφη μου θα λιποθημουσαΓια τις Σφυνξ απ'ότι έχω δει, λένε ότι είναι φυσική μετάλλαξη, ενώ λέγεται ότι αυτές οι γάτες μάλλον υπήρχαν πριν το 1966 που εμφανίστηκαν στον Καναδά, και ζούσαν στο Μεξικό γιατί αναφέρονται σε ιστορίες των Αζτέκων...γιατί όχι? Πάντως υπάρχουν και άτριχες ράτσες σκύλων! και σίγουρα μεταλλάξεις παίζουν... και ο Σήφης σου έτσι είναι, αλλά δεν νομίζω να τον ξυρίσεις για να του κάνεις τατουάζ?![]()

Τι πετσι ειναι αυτο ολο ζαρες μπρρρ πολυ ασχημο

TONK
Νεοφερμένο μέλος
16-09-09
02:32
Είναι από τις ράτσες που δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Ή θα έχουν φαν τρελούς ή κουνελάκια
Είναι και αργά, μην έχεις και κανένα εφιάλτη με το Σηφαλιώ που θέλει να αλλάξει κόμη
Είναι και αργά, μην έχεις και κανένα εφιάλτη με το Σηφαλιώ που θέλει να αλλάξει κόμη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki