Techni-cal τροφές

• Thread starter Thread starter kostasss
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
ειναι καλες τροφες οι συγκεκριμενες ?εγω πηγα για τις hills αλλα δεν τις βρηκα παρα μονον την φαρμακευτικη σειρα. ετσι μου προτειναν την techni-cal hairball solution !τις εχει δοκιμασει κανεις ?

www.techni-cal.net

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω οχι παντως, αλλα αν τη δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις. Βοηθα στη μη δημιουργια τριχομπλων;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά εγώ παίρνω technical εδώ και 2 χρόνια για τους γατούληδές μου (για τριχόμπαλες, την κανονική κοτόπουλο, την ocean αλλά και την διαίτης) και ξετρελαίνονται. Ο μεγάλος μου που έχει ευαίσθητο στομάχι και συχνό θέμα με τριχόμπαλες είναι πολύ χαρούμενος με την technocal hairball control. Τις συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης τους κρατάνε σε καλό βάρος, τέλειο τρίχωμα και ενέργεια όλη μέρα.

Kαλές ακούγονται αν και πρώτη φορά τις ακούω. Eξειδικευμένες. Aλλά να μην έχει hills ενα pet shop μου κάνει εντύπωση :hmm: Tου είχε τελειώσει, ή δεν φέρνει για κάποιο λόγο;

δεν τις φερνει παρα μονο την φαρμακευτικη σειρα.

εχει περασει μια εβδομαδα και ειναι ολα μια χαρα..τις τρωει με πολυ ορεξη..στην αρχη μολις ανοιξα την συσκευασια εκανε νιαου νιαου! τις δυο πρωτες ημερες εκανε την δυσκολη γιατι ειχε συνιθισει στην gourmet και τις εβαζα μαζι ξηρα με κονσερβα κ ετρωγε μονο την κονσερβα τωρα συνηθησε και τρωει μονο ξηρα τροφη..

εχω ενα προβλημα ομως με την ποσοτητα! ποσο να βαζω? στη συσκευασια λεει 50gr για το βαρος της.. ολη μερα θα τρωει μονο 50gr ?:blink:

στη συσκευασια λεει 50gr για το βαρος της.. ολη μερα θα τρωει μονο 50gr ?:blink:
Μη σου κάνει εντύπωση η ποσότητα. Η ξηρά τροφή είναι συμπυκνωμένη τροφή, δεν έχει καμιά σχέση με την κονσέρβα. Παίρνει όλα όσα χρειάζεται!

μα ειναι υπερβολικα λιγο τα 50γρ ..δεν τολμω καν να το δοκιμασω.. εγω τις βαζω περιπου 100 ισως και παραπανω την ημερα και παλι το τρωει ολο και νιαουριζει μετα. πως ειναι δυνατον να περναει μονο με 50γρ? μηπως εχει γινει λαθος στην συσκευασια ?:/: :/:

αν χωρισω τα 50γρ μετα θα κλαιει ολη μερα ..

thundercat ποσο τους δινεις εσυ ?

Παιδιά σόρυ για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα σύνδεση!

Κώστα εγώ δεν δίνω ιδαίτερη σημασία στις ποσότητες-οδηγίες στις συσκευασίες, γιατί κάθε γατί έχει διαφορετική δραστηριότητα και χρειάζεται και διαφορετική αντιμετώπιση. Εμένα ο κάθε γάτος τρώει κατά μέσο όρο 8 κουταλιές της σούπας ημερησίως. Λάβε υπόψη ότι ίσως πέφτει και κανα μαγειρευτό μεζεδάκι κατά τη διάρκεια της μέρας, σε μικρή ποσότητα. Και οι δύο μου γάτοι παίζουν αρκετά μεταξύ τους, άρα υποθέτω μια μέση δραστηριότητα (ούτε είναι όλη μέρα ύπνο, αλλά ούτε έχουν τη δραστηριότητα ενός μικρού ηλικιακά γατιού).

Με αυτές τις ποσότητες και οι δύο έχουν παραμείνει σε άριστο βάρος κατά τους κτηνίατρους (ο μεγάλος, 4 χρόνων και εύσωμος είναι 6 κιλά και ο μικρός 2 χρόνων και πιο κοντούλης είναι 5,4 κιλά). Δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα παχυσαρκίας με τις δεδομένες ποσότητες.

Ελπίζω να βοήθησα. Περιμένω νέα!

εγω αποφασισα να τις εχω τροφη στο πιατακι και οποτε πειναει ας τρωει.. ας παχυνει και λιγο ..εξαλου ειναι πολυ αδυνατη ..

σημερα αγορασα των 2 κιλων τη συγκεκριμενη.. ειναι πολυ καλη την τρωει με παρα πολυ ορεξη ..εχει τρομερη ενεργεια ολη μερα.. και εχει να βγαλει τριχομπαλα απο τοτε που αρχισα να τις δινω αυτη τη τροφη !!!:up:

Είναι κι αυτό μια τακτική Κώστα ;) κι εγώ το κάνω μερικές φορές για τους γάτους μου...Αυτοί συνήθως ξέρουν μέχρι πότε πεινούν και τρώνε την ανάλογη ποσότητα, χωρίς να σκάνε.

Θα σου πρότεινα να βάλεις μια χ ποσότητα στο μπολάκι, που υπολόγισε να την φτάσει όλη μέρα κατά την κρίση σου. Αν περισσέψει, σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερο φαγητό, αν το τελειώσει, θα θέλει περισσότερο. Έτσι μετά μπορείς να μετρήσεις την ημερήσια ποσότητα που καταναλώνει και να το μοιράσεις σε γεύματα (για να μη βαρεθεί και την τροφή και να ανυπομονεί λίγο).

Κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη συγκεκριμένη τροφή (όλες τις γεύσεις, αλλάκαι η διαίτης, είναι πολύ καλή, τρελαίνονται). Ειδικά ο μεγάλος μου έχει πολύ ευαίσθητο στομάχι (έχει απορρίψει Hills & Royal Canin ξηρές:blink:) και είναι δύσκολος με το φαγητό, και αντιμετωπίζει και θέμα με τις τριχόμπαλες. Η Techni-cal του έχει κάνει πολύ καλό στο στομάχι, και ο ίδιος αναζητάει τη ροζ τροφή (που είναι για τριχόμπαλες) όταν έχει δυσκολία στο στομάχι. :)

Η Techni-Cal είναι σειρά της Royal Canin. Βρήκα το site τους. ;)

Yay! Αυτό δεν το ήξερα!:)

Και κατά τ'άλλα ο δικός μου έχει πρόβλημα με τις original Royal Canin. :P

οι συσκευασιες ομως ειναι διαφορετικες...επισης η δοσολογια διαφερει..

Εδώ είναι οι τροφές που έχουμε και στην Ελλάδα. Παρ'ολ'αυτά, αν και διαφορετικές συσκευασίες, οι τροφές είναι οι ίδιες μάλλον, αλλιώς είναι τραγική σύμπτωση να έχουν τις ίδιες κατηγορίες τροφών δύο διαφορετικοί οργανισμοί!

Ωραια...........Θα δω και εγω αμα εχει στο pet shop μου και θα δω!!!!

Κι εγώ τη δοκίμασα πρόσφατα. Στο Quiko της Θεσσαλονίκης μου έδωσε μια κοπέλα διαφημιστικά της. Οι μικρές ξετρελάθηκαν. Τώρα δε θέλουν πια τη Royal Canin για kittens.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι το Quiko δεν έχει και ούτε σκοπεύει άμεσα να φέρει, όπως με ενημέρωσε πωλητής τους (τη στιγμή που οι ίδιοι φιλοξενούσαν για μια ημέρα κοπέλα της εταιρίας για προώθηση των προϊόντων της Τechnical - φανταστείτε πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι)
Ξέρει κανείς κάποιο pet shop στην ανατολική θεσ/νίκη που μπορεί να έχει;
Βρήκα ένα στο κέντρο, αλλά ποιος κατεβαίνει κάθε φορά! Είναι σπαστικό.

Κι εγώ τη δοκίμασα πρόσφατα. Στο Quiko της Θεσσαλονίκης μου έδωσε μια κοπέλα διαφημιστικά της. Οι μικρές ξετρελάθηκαν. Τώρα δε θέλουν πια τη Royal Canin για kittens.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι το Quiko δεν έχει και ούτε σκοπεύει άμεσα να φέρει, όπως με ενημέρωσε πωλητής τους (τη στιγμή που οι ίδιοι φιλοξενούσαν για μια ημέρα κοπέλα της εταιρίας για προώθηση των προϊόντων της Τechnical - φανταστείτε πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι)
Ξέρει κανείς κάποιο pet shop στην ανατολική θεσ/νίκη που μπορεί να έχει;
Βρήκα ένα στο κέντρο, αλλά ποιος κατεβαίνει κάθε φορά! Είναι σπαστικό.
Κι εγώ μόνο στο κέντρο είδα να έχουν τη συγκεκριμένη τροφή.

Βρηκα τη συγκεκριμενη τροφη σε πετ σοπ της περιοχης μου,και ο πετσοπας μου ελεγε οτι παλιοτερα επαιρνε Royal Και με το που πηρε αυτη δεν τις ξαναπροτιμησε λογω πρωτων υλων.Αυτες λεει δεν εχουν βαρεα μεταλλα,χρωστικες κτλ.Βλεπω ομως τωρα οτι ειναι υποκατηγορια της royal.Τι γινεται τελικα;Εγιναν αυτονομη εταιρια;Ξερει κανεις αν αξιζουν σαν τροφες;Στην τιμη ειναι στα ιδια επιπεδα με τις Hill's και τις Royal.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι τελειως διαφορετικες τροφες oi Techni-cal που ειναι στο site της royal canin απο τις techni-cal που ειναι στο αλλο και αφορουν την ευρωπαικη αγορα.Διαφορετικα συστατικα,διαφορετικη χημικη αναλυση.
Εχουν ομως ιδιο ονομα και για αυτο το λογο ειναι στα μαχαιρια και στα δικαστηρια.

Τεκνι-καλ Ευρωπη
https://www.techni-cal.net/en/site/aboutus.htm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι τελειως διαφορετικες τροφες oi Techni-cal που ειναι στο site της royal canin απο τις techni-cal που ειναι στο αλλο και αφορουν την ευρωπαικη αγορα.Διαφορετικα συστατικα,διαφορετικη χημικη αναλυση.
Εχουν ομως ιδιο ονομα και για αυτο το λογο ειναι στα μαχαιρια και στα δικαστηρια.

Τεκνι-καλ Ευρωπη
https://www.techni-cal.net/en/site/aboutus.htm
Ευχαριστουμε πολυ κυριε ειδικε,φανταστηκα οτι θα μου απαντουσες πρωτος.Αυτες που κυκλοφορουν στη χωρα μας ειναι καλης ποιοτητας;Να τις προτιμησω ή να ακολουθησω την πεπατημενη;(βλεπε Royal,Hill's,κτλ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back