The dark side of the moon

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Είπα να ανοίξω ένα θέμα μιας που ο Κρόνος είναι ανάδρομος και μας έχει τσακίσει τα νεύρα..
για τις μέρες που θυμίζουν μαρμότα, για εκείνες που κάτι δεν πάει καλά,'ή τίποτε δεν πάει καλά, για τη μοναξιά της πρωτοπορίας ή την αναζήτηση του χαμένου δισκοπότηρου για τα 1000 γιατί και για ένα γατί που προσπαθεί να κτανόησει τα ακατανόητα......:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια η συνταγή για τον άτιμο τον Κρόνο? Μα να περάσει ο καιρός βέβαια! Κι επειδή πραγματικά αυτόν τον καιρό άπαντες είναι σε μια κατάσταση τρέλας κι αφασίας, τι άλλο απ' το να περιμένουμε να φύγουν αυτές οι μέρες και ναρθουν καλύτερες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πως γίνεται να είμαι συνέχεια στον ανάδρομο Κρόνο δεν το έχω καταλάβει ακόμα:hmm: Γιατί ακόμα κ όταν βρίσκει τον δρόμο του για όλους τους υπόλοιπους για εμένα πάλι ανάδρομος είναι:mad:

Είπα να ανοίξω ένα θέμα μιας που ο Κρόνος είναι ανάδρομος και μας έχει τσακίσει τα νεύρα..
για τις μέρες που θυμίζουν μαρμότα, για εκείνες που κάτι δεν πάει καλά,'ή τίποτε δεν πάει καλά, για τη μοναξιά της πρωτοπορίας ή την αναζήτηση του χαμένου δισκοπότηρου για τα 1000 γιατί και για ένα γατί που προσπαθεί να κτανόησει τα ακατανόητα......:redface:
Απο τα λίγα πράγματα που γνωρίζω σχετικά, ο Κρόνος συσχετίζεται με την μάθηση και τις εμπειρίες μας.Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνουμε κάτι στραβά, τρώμε την σφαλιαριτσα μας και το ξανακάνουμε στραβά(κατά πως λέει ο λαός μας...δεν ήξερες δεν ρώταγες...:)) ε τότε ο Κρόνος επεμβαίνει πιο δυναμικά για να μας συμμορφώσει:mad:.΄Αρα προσέχουμε ..για να έχουμε..:up:

Κάποιος μας έχει μουντζώσει.....:hmm: Ο Κρόνος έχει χέρια??? Ο Θεός ναι... είχε.:hmm:

Κάποιος μας έχει μουντζώσει.....:hmm: Ο Κρόνος έχει χέρια??? Ο Θεός ναι... είχε.:hmm:
...δύσκολοι καιροί για ..πρίγκιπες..και αναπάντητα ερωτήματα Τζούλια μου...:cool::cool::cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back