Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
15-02-09
20:33
Είπα να ανοίξω ένα θέμα μιας που ο Κρόνος είναι ανάδρομος και μας έχει τσακίσει τα νεύρα..
για τις μέρες που θυμίζουν μαρμότα, για εκείνες που κάτι δεν πάει καλά,'ή τίποτε δεν πάει καλά, για τη μοναξιά της πρωτοπορίας ή την αναζήτηση του χαμένου δισκοπότηρου για τα 1000 γιατί και για ένα γατί που προσπαθεί να κτανόησει τα ακατανόητα......
για τις μέρες που θυμίζουν μαρμότα, για εκείνες που κάτι δεν πάει καλά,'ή τίποτε δεν πάει καλά, για τη μοναξιά της πρωτοπορίας ή την αναζήτηση του χαμένου δισκοπότηρου για τα 1000 γιατί και για ένα γατί που προσπαθεί να κτανόησει τα ακατανόητα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
15-02-09
22:01
Ποια η συνταγή για τον άτιμο τον Κρόνο? Μα να περάσει ο καιρός βέβαια! Κι επειδή πραγματικά αυτόν τον καιρό άπαντες είναι σε μια κατάσταση τρέλας κι αφασίας, τι άλλο απ' το να περιμένουμε να φύγουν αυτές οι μέρες και ναρθουν καλύτερες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
15-02-09
23:06
Εγώ πως γίνεται να είμαι συνέχεια στον ανάδρομο Κρόνο δεν το έχω καταλάβει ακόμα
Γιατί ακόμα κ όταν βρίσκει τον δρόμο του για όλους τους υπόλοιπους για εμένα πάλι ανάδρομος είναι
Γιατί ακόμα κ όταν βρίσκει τον δρόμο του για όλους τους υπόλοιπους για εμένα πάλι ανάδρομος είναι
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
16-02-09
09:17
Απο τα λίγα πράγματα που γνωρίζω σχετικά, ο Κρόνος συσχετίζεται με την μάθηση και τις εμπειρίες μας.Αυτό σημαίνει ότι όταν κάνουμε κάτι στραβά, τρώμε την σφαλιαριτσα μας και το ξανακάνουμε στραβά(κατά πως λέει ο λαός μας...δεν ήξερες δεν ρώταγες...Είπα να ανοίξω ένα θέμα μιας που ο Κρόνος είναι ανάδρομος και μας έχει τσακίσει τα νεύρα..
για τις μέρες που θυμίζουν μαρμότα, για εκείνες που κάτι δεν πάει καλά,'ή τίποτε δεν πάει καλά, για τη μοναξιά της πρωτοπορίας ή την αναζήτηση του χαμένου δισκοπότηρου για τα 1000 γιατί και για ένα γατί που προσπαθεί να κτανόησει τα ακατανόητα......![]()
) ε τότε ο Κρόνος επεμβαίνει πιο δυναμικά για να μας συμμορφώσει
.΄Αρα προσέχουμε ..για να έχουμε..
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-02-09
10:01
Κάποιος μας έχει μουντζώσει.....
Ο Κρόνος έχει χέρια??? Ο Θεός ναι... είχε.
Ο Κρόνος έχει χέρια??? Ο Θεός ναι... είχε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
16-02-09
10:05
...δύσκολοι καιροί για ..πρίγκιπες..και αναπάντητα ερωτήματα Τζούλια μου...Κάποιος μας έχει μουντζώσει.....Ο Κρόνος έχει χέρια??? Ο Θεός ναι... είχε.
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum