Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αχ thanksssssssssssssssssssssssssssssss......να σαι καλα...μου εφτιαξες τη μερα ,και ειμουν σε καταθληψη σημερα που γυρναω αθηνα....κατέβα πιο κάτω κ βρε εκει που γράφει με κεφαλαία DOWNLOAD κ πάτα πάνω να σου το κατεβάσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
κοιτα κ το ΠΜ που σου έστειλα θα φτιάξει ακόμα πιο πολύ η μέρα σουαχ thanksssssssssssssssssssssssssssssss......να σαι καλα...μου εφτιαξες τη μερα ,και ειμουν σε καταθληψη σημερα που γυρναω αθηνα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
στο παλιό το Sims είχε εκείνο το φίλτρο και δεν γερνούσες τώρα δεν έχω βρει σε αυτό κάτι αντίστοιχο
τι κάνουμε;Γιατί δεν θέλω να γεράσουν πριν την ώρα τους...ακόμα δεν έστειλα τα παιδιά πανεπιστήμιο!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μαριά θα πας στα options (πατα κατω αριστερά τις 3 τελείες κ θα σου βγάλει διάφορες επιλογες κ εκεί έχει κ το option κ εκεί που έχει την επιλογή για την ηλικία ξεμαρκαρέ την κ ετσι δεν θα γερνάνε τα Σιμσ σουΚορίτσια έχω ένα προβληματάκιστο παλιό το Sims είχε εκείνο το φίλτρο και δεν γερνούσες τώρα δεν έχω βρει σε αυτό κάτι αντίστοιχο
τι κάνουμε;Γιατί δεν θέλω να γεράσουν πριν την ώρα τους...ακόμα δεν έστειλα τα παιδιά πανεπιστήμιο!!
![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
νομίζω πως επειδή δεν έχω το αυθεντικό και το έχω κατεβάσει δεν είναι ενεργή αυτή η επιλογή αλλά θα το κοιτάξω...ευχαριστώΜαριά θα πας στα options (πατα κατω αριστερά τις 3 τελείες κ θα σου βγάλει διάφορες επιλογες κ εκεί έχει κ το option κ εκεί που έχει την επιλογή για την ηλικία ξεμαρκαρέ την κ ετσι δεν θα γερνάνε τα Σιμσ σου

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο όπως στα παλιά;;
έστω κάποιο cheat...

elvenstar
Επιφανές μέλος
άνοιξε πρώ την κονσόλα με ctrl+shift+c
μετά γράψε
[FONT="]testingcheatsenabled true
και μετά γράψε
Aging off
[/FONT]
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
οκ σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και θα σου πω...Για δοκίμασε να κάνεις το εξής (δεν ξέρω αν ισχύει)
άνοιξε πρώ την κονσόλα με ctrl+shift+c
μετά γράψε [FONT="]testingcheatsenabled true
και μετά γράψε
Aging off
[/FONT]
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι recolor?Τέλος πάντων μπες εδώ https://www.digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=13637.0
αυτό πρέπει να είναι απλά κάνε recolor

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω οποιον βοηθησει..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον είναι μούφα κ μπορεί να έχει κ κανένα ιό μην το ξανακατεβάσεις κ έλεγξε αμέσως τον υπολογιστή ιους για ιούς. Θα ψάξω κ αν βρω κάτι θα σου το στείλω στο μειλ σουΟχι,δυστυχος αλλα θα ξαμαπροσπαθησω παλι και παλι...Παταω download και μετα αποθηκευση.Παταω να αποθηκευτει στα εγγραφα μου και μετα το κατευαζει.Αφου το κατεβασει παταω ανοιγμα αρχειου και μου ανοιγει μια σελιδα με κατι ακαταλαβιστικα.Μηπως δεν κανω κατι σωστα;Οποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανει και αν δε θελει να το γραψει σε αυτο το θεμα(αν και δεν υπαρχει λογος να μη θελει)ας μου στειλει τις οδηγιες με πμ ή με μειλ στο abby.cristy@gmail.com ή drosikonstantina@hotmail.com.
Ευχαριστω οποιον βοηθησει..![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
καλημερα..λοιπον θα μπεις στο www.utorrent.com και θα κατεβασεις το utorrent ,μετα θα μπεις στο site www.btjunkie.org και κανε αναζητιση το sims ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
κανονικα...εχω λιωσει να παιζω...εχω να παιξω απο χθες το βραδυ,εχω κοσμο σπιτι και δεν μπορω να παιξω τωρα και μου την εχει δωσει...να σε ρωτεισω κατι????το λινκ που μου δωσες για τα μαλια ,ειναι αρκετα ωραιο σιτε...ειναι ολα τα πραγματα που εχει για sims 3???δεν το πολυεψαξα λογο χρονου..αλλα λιγο που το ειδα μου αρεσε πολυ..Βιβή τα πέρασες τα items στο sims;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Για το φόρουμ λες;κανονικα...εχω λιωσει να παιζω...εχω να παιξω απο χθες το βραδυ,εχω κοσμο σπιτι και δεν μπορω να παιξω τωρα και μου την εχει δωσει...να σε ρωτεισω κατι????το λινκ που μου δωσες για τα μαλια ,ειναι αρκετα ωραιο σιτε...ειναι ολα τα πραγματα που εχει για sims 3???δεν το πολυεψαξα λογο χρονου..αλλα λιγο που το ειδα μου αρεσε πολυ..
Και εγώ δεν το πολυέψαξα αλλά όπως είδα έχει κ για το 2
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool