Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

τα κατάφερα με την ηλικία από χθες και είμαι πολύ χαρούμενη
Αυτά τα αντικείμενα που λέτε είναι και για όσουν δεν έχουν το αυθεντικό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
για ολους ειναι τα αντικειμενα...μπορεις ανετα να κατεβασεις οτι σου αρεσει...μπες για αρχη στο www.thesimsresource.com και κανε register και μετα κατεβασε απο εκει για αρχη οτι απο τα φρεε που εχει και σου αρεσουν...για τα site που αναφερονται σε προηγουμενο ποστ θα πρεπει να φτιαξεις ενα φακελο mods ,μεσα στο φακελο Mods να φτιαξεις ενα φακελο packages και εκει να περνας τα αρχεια που κατεβαζεις... θα το κανεις οπως στο δειχνω... { Ο υπολογιστης μου/τοπικος δισκος c/program files/electronic arts/the sims 3/..} το φακελο mods θα τον κανεις μεσα στο the sims 3...εγώ παίζω τώρα...ζήλεια ζήλεια!!τα κατάφερα με την ηλικία από χθες και είμαι πολύ χαρούμενη
Αυτά τα αντικείμενα που λέτε είναι και για όσουν δεν έχουν το αυθεντικό;
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιδεα:
Σκεφτηκα να δωσω ονομα και κωδικο με μειλ σε καπιον που να ξερει απο elvenstar.giannis-vivi κτλ και να φτιαξουν εκει οτι χρειαζεται και μετα να μου στειλουν τη σελιδα και να πατησω εγω download και να το κατεβασω.
Λετε να πετυχει;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
BabyCat σου ήρθε η πρόσκληση που σου έκαναΕκανα register στη πρωτη σελιδα που μου εδωσε ο/η Γιαννης-Βιβη και μετα πηγα στη δευτερη για να ψαξω το σιμς 3.Το βρηκα αλλα παταω download και μετα μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενη ενω εχω κανει log in.
Ιδεα:
Σκεφτηκα να δωσω ονομα και κωδικο με μειλ σε καπιον που να ξερει απο elvenstar.giannis-vivi κτλ και να φτιαξουν εκει οτι χρειαζεται και μετα να μου στειλουν τη σελιδα και να πατησω εγω download και να το κατεβασω.
Λετε να πετυχει;;;![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρθε η προσκληση.Επρεπε μα πατησω κατι σε αυτες
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
χαρα μου στη 1 σελιδα δεν κανεις register ,κατεβαζεις απλα το προγραμα ...κατσε να στη βρω ..https://www.utorrent.com/ θα πατισεις εκει που λεει free download σε ενα πρασινο πλαισιο...μολις κατεβασεις το προγραμα θα το εγκαταστισεις και μετα θα πας να κατεβασεις απο το btjunkie.org..Εκανα register στη πρωτη σελιδα που μου εδωσε ο/η Γιαννης-Βιβη και μετα πηγα στη δευτερη για να ψαξω το σιμς 3.Το βρηκα αλλα παταω download και μετα μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενη ενω εχω κανει log in.
Ιδεα:
Λετε να πετυχει;;;![]()
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
έπιασε αλλά μόνο το πρώτο μέρος,δεν πιάνει το aging off απλά μετά πήγα στα options και είχε ενεργοποιηθεί η επιλογή για την ηλικίαέπιασε το cheat που σου είπα 'η με άλλο τρόπο; Τα αντικειμενα ειναι για ολους
ευχαριστώ για την βοήθεια

elvenstar
Επιφανές μέλος
εκανες αποδοχή της πρόσκλησης για να γίνεις μέλος;ΝαιΗρθε η προσκληση.Επρεπε μα πατησω κατι σε αυτες
![]()
οκ κ αυτό το ίδιο είναιέπιασε αλλά μόνο το πρώτο μέρος,δεν πιάνει το aging off απλά μετά πήγα στα options και είχε ενεργοποιηθεί η επιλογή για την ηλικίαευχαριστώ για την βοήθεια
![]()
τώρα είσαι έτοιμη να κατεβάσεις κ ωραία πραγματάκια από αυτά που βάλαμε πιο πάνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
εκανες αποδοχή της πρόσκλησης για να γίνεις μέλος;
για να την αποδεχτω επρεπε να κανω κλικ στα πρωτα λινκ?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω τι έγραφε; μπορείς να μου στείλεις λίγο το μέιλ που σου ήρθε για να σου πω τι να κάνεις;εκανες αποδοχή της πρόσκλησης για να γίνεις μέλος;
για να την αποδεχτω επρεπε να κανω κλικ στα πρωτα λινκ?
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
μη με λες κυρα Έλενα νιώθω σαν γρια :cry::cry:
Δεν ειπα κυρα ειπα κυρια

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool