The Sims 3 finally...

Παιδια ψαχνω να κατεβασω το σιμς το 2 και το σιμς το πετς.Ξερετε κανενα σαιτ ν μου δωσετε/?εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει,ειδα μερικα σιτ παραπανω αλλο το αντιβαιρους μου λεει οτι εχει ιους οποτε δεν το ρσκαρω,καμμια ιδεα?
https://www.mininova.org/tor/137170
https://www.mininova.org/search/?search=sims+2+pets&cat=0
Edω έχει όλα τα expansion+crack
https://thepiratebay.org/torrent/3514311/The_Sims_2_and_all_expansions_with_serials

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια τους έχω δώσει τους κωδικούς ποιο πάνω δεν γίνεται έτσι όπως το περιγράφεται

την σελιδα εννοείς για να κατεβάσεις το Sims 3;
Ναι,αν θυμάσε ποιά είναι στειλτη λίγο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ok!μήπως θυμάσε τη σελίδα που μου είχες δώσει για να κατεβάσω το μtorret;:redface:

thanks_reflecting_smile.gif

Σε ευχαριστω παρα πολυ,αν και εψαξα στο μινινοβα μαλλον οχι τοσο καλα ευχαριστω:up:

θα δω και θα σου πω

Αν δεν μπορεσεις να τα καταφέρεις μέχρι να γίνει η έκθεση μπορούμε να βρεθούμε να σου το δώσω εκεί μετά:hmm:

Παιδια το εβαλα να κατεβαινει αλλα δεν εχει speed ξερετε γιατι?

Παιδια το εβαλα να κατεβαινει αλλα δεν εχει speed ξερετε γιατι?
Κοιτα τους Seeders και τους Leechers
Αν είναι 0 τότε γι αυτό δεν κατεβαίνει:(

Αυριο βγαίνει το καινούριο expansion the sims 3 world adventures
https://www.youtube.com/watch?v=72JFv-XhyPc&feature=player_embedded

hello.λοιπον ενα μονο σας λεω για το expansion world adventures ...κολαση..απο εχθες το απογευμα που το πηρα εχω ανεβασει το επιπεδο της visa μου στο 3 στη γαλλια...μου αρεσει που εχει γριφους και κανεις και κατι αλλο απο το να ζεις το σιμς σου...ποια αλλη το εχει ???μερικοι γριφοι ειναι δυσκολη οποτε οσοι και οσες το παιζουμε μπορουμε απο εδω να δινουμε συμβουλες για τους γριφους..:D:D:D

να ρωτησω κατι μπορω να καταβασω απο το νετ το expansion world adventures ενω εχω το αυθεντικο sims3??

εγω εχω το αυθεντικο οποτε πραγματικα δεν γωριζω να σου απαντησω..λογικα θα μπορεις αλλα θα πρεπει να απενεργοποιησεις το νετ στο παιχνιδι να μην συνδεεται με το ιντερνετ...

εγω παλι θελω τους κωδικους που σου εμφανιζει ολα τα αντικειμενα στη πολη...παπου τον ειχα αλλα με τη μετακωμιση τα πεταξα...

να ρωτησω κατι μπορω να καταβασω απο το νετ το expansion world adventures ενω εχω το αυθεντικο sims3??
Μπορείς να το κατεβάσεις αλλα λογικά θα πρέπει να διαγράψεις το download manager για να μην γίνονται ανταλλαγή δεδομένων από το Ιντερνετ κ να μην επιτρέψεις κ την ανταλλαγή πληροφοριών με την EA Games:hmm:

εγω εχω κατεβασει το sims 3 στον υπολογιστη αλλα γαμωτο δεν μου παιζει και δεν ξερω γιατι...?κατι λαθος θα εχω κανει ενω ακολουθησα τις οδηγιες δεν ξερω γιατι δεν μου το παιζει!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back