The Sims2 Pets!

Καλημερα κατερινα μου..!:) Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα.:)
Αααααααααααααααααααα μου αρέσει τούτο...Θα πάω να το πάρω !!!!:redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol::D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά;
Ξέρω ότι με το cheat boolProp ξεκλειδώνουν πόλλά κ διαφορετικά πράγματα, μπορεί να ισχύει κ για τα ρούχα που μου λές όμως γιατί να καθήσεις να κάνεις αυτό όταν μπορείς να βρεις τέτοια ρούχα άπειρα, εγώ πχ βρήκα τα ρούχα της Lara Croft ή της Υuna

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι όντως υπαρχουν πραγματα που μπορεις να βρεις και στην τελικη οι boolProp εντολεσ αν χρησιμοποιουνται σχετικά συχνά θα αρχισεις να εχεις προβληματα με την απόδοση του παιχνιδιού...;) Εναλλάκτικα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Insimenator, που ειναι custom content βεβαια αλλά σου επιτρέπει να ελέγχεις το παιχνίδι σε ολα τα επιπεδα. Google it και μπες στο site και θα δεις περι τινος προκειται..(στο ιδιο site εχει τρομερούς sims από την Regina s, ψαξ' το!):)
Επίσης οι τρεις αγαπημένες μου ιστοσελίδες με sims πραγματάκια για κατέβασμα:
https://www.justsims2.ru/ (εχει απιθανα ρουχα! ..και sims)

και για επιπλα και άλλα αντικείμενα δοκίμασε αυτά:
https://www.4eversimfantasy.net/
https://www.reflexsims.de/
(το τελευταίο ειναι τελειο και εχει απίστευτα πραγματα ειναι το καλυτερο)μην κατεβάσεις ομως το static dining room - κολλάει σε πολλούς):P

Nαι όντως υπαρχουν πραγματα που μπορεις να βρεις και στην τελικη οι boolProp εντολεσ αν χρησιμοποιουνται σχετικά συχνά θα αρχισεις να εχεις προβληματα με την απόδοση του παιχνιδιού...;) Εναλλάκτικα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον Insimenator, που ειναι custom content βεβαια αλλά σου επιτρέπει να ελέγχεις το παιχνίδι σε ολα τα επιπεδα. Google it και μπες στο site και θα δεις περι τινος προκειται..(στο ιδιο site εχει τρομερούς sims από την Regina s, ψαξ' το!):)
Επίσης οι τρεις αγαπημένες μου ιστοσελίδες με sims πραγματάκια για κατέβασμα:
https://www.justsims2.ru/ (εχει απιθανα ρουχα! ..και sims)

και για επιπλα και άλλα αντικείμενα δοκίμασε αυτά:
https://www.4eversimfantasy.net/
https://www.reflexsims.de/
(το τελευταίο ειναι τελειο και εχει απίστευτα πραγματα ειναι το καλυτερο)μην κατεβάσεις ομως το static dining room - κολλάει σε πολλούς):P
Το ειχα ξεχάσει το reflexsims. Ευχαριστώ:up::up::up::up::up:
Όσο για το static dining room βπου λες πως κολλάει κοιταξες μήπως πουλάνε το mesh κ έχουν free το recolour και γι αυτό;

Το 2009 δε βγαίνει Sims 3?? Μόλις βγει θα τρέξω να το αγοράσω πάντως!! Είδα στο site sims3 πώς θα είναι και το λάτρεψα!!! Ελπίζω όμως να λειτουργούν τα ρούχα και τα αντικείμενα του 2 γιατί τόσα που έχω είναι κρίμα να πάνε χαμένα..!!

Ξέρω ότι με το cheat boolProp ξεκλειδώνουν πόλλά κ διαφορετικά πράγματα, μπορεί να ισχύει κ για τα ρούχα που μου λές όμως γιατί να καθήσεις να κάνεις αυτό όταν μπορείς να βρεις τέτοια ρούχα άπειρα, εγώ πχ βρήκα τα ρούχα της Lara Croft ή της Υuna
Γιατί κάποια από αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ:redface:. Με τον boolProp τα ξεκλείδωνα. Μπορείς να κάνεις και τον χαρακτήρα να είναι ο Χάρος:blink:

Το 2009 δε βγαίνει Sims 3?? Μόλις βγει θα τρέξω να το αγοράσω πάντως!! Είδα στο site sims3 πώς θα είναι και το λάτρεψα!!! Ελπίζω όμως να λειτουργούν τα ρούχα και τα αντικείμενα του 2 γιατί τόσα που έχω είναι κρίμα να πάνε χαμένα..!!
Το Sims3 βγαίνει το 2009 και είναι απίστευτο:up: Και εγώ θα το πάρω με το που βγεί, είμαστε καμμένοι τελείως:lol:

Ναι αλλά σιγά μην λειτουργούν τα ρούχα και τα πράγματα του 2...Είναι ΤΡΕΛΗ διαφορά μεταξύ 2 και 3 παιδιά..Σαν ένα παιγνίδι ΑΛΛΟ!!!:(Δεν πειράζει θα τα πάρω όλα εγώ προσωπικά...3,2,1 πολλοί καμμενοι είμαστε πράγματι Βασιλάκη!!!:P

Μάλλον θα μείνουμε με τα ρούχα κ τα πράγματα,:(

Το ειχα ξεχάσει το reflexsims. Ευχαριστώ:up::up::up::up::up:
Όσο για το static dining room βπου λες πως κολλάει κοιταξες μήπως πουλάνε το mesh κ έχουν free το recolour και γι αυτό;

Οχι δεν είναι αυτο το προβλημα ...:)
Απλά αν θες να το κατεβάσεις πριν το βάλεις στο φάκελο με τa downloads διέγραψε το mesh και ta recolours της καρέκλας γιατί αυτά ειναι που δημιουργούν το προβλημα και η δημιουργος δεν το διορθωσε ακομη.:/:
αλλα μπορεις να χρησιμοποιήσεις τις καρέκλες tου ferro diningroom που του πηγαίνουν ωραιότατα!;):P

Γιατί κάποια από αυτά μου αρέσουν πάρα πολύ:redface:. Με τον boolProp τα ξεκλείδωνα. Μπορείς να κάνεις και τον χαρακτήρα να είναι ο Χάρος:blink:
Για τον Χάρο δεν έψαξα έχω όμως φίλτρα για Vampire k Lycanthrope:D

Μάλλον θα μείνουμε με τα ρούχα κ τα πράγματα,:(
Και αυτοί οι "φτωχοί" ανθρωποι ψάχνουν τρόπους να πάρουν και κανα παραδάκι..;)Να βγάλουν και κάτι..Οπότε όπως το ένα είχε δική του σειρά έτσι και 2 και έτσι και το 3 πιστεύω...!!!:down::down::down:Αλλά οκ ΝΕΑ πράγματα...!!!:up::up:

Και αυτοί οι "φτωχοί" ανθρωποι ψάχνουν τρόπους να πάρουν και κανα παραδάκι..;)Να βγάλουν και κάτι..Οπότε όπως το ένα είχε δική του σειρά έτσι και 2 και έτσι και το 3 πιστεύω...!!!:down::down::down:Αλλά οκ ΝΕΑ πράγματα...!!!:up::up:
Μα έτσι κ αλλιώς θα έβγαζαν χρήματα, άλλωστε τα περισσότερα πράγματα είναι free downloads δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι ότι το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική φιλοσοφία στο σχεδιασμό, να φανταστείς πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα σαιτ που είχε ρούχα κ μοντέλα για το sim 1 κ έπαθα πλάκα, καλά παίζαμε κάτι τέτοιο; τα γραφικά είναι χοντροκομμένα κ φαίνονται τα pixel από μακριά, αλλά κ το κάθε σιμ στο Sim2 αναπτήσει χαρακτηριστικά κ χαρακτήρα που δε μοιάζει με κανένα αλλο. Φαντάζομαι ότι το 3 θα το πάνε ένα βήμα παρα πέρα κ όπως λες και εσύ "αλλά οκ ΝΕΑ πράγματα...!!!:up::up:" Θα αρχίσουμε να μαζεύουμε πάλι:D

Μα έτσι κ αλλιώς θα έβγαζαν χρήματα, άλλωστε τα περισσότερα πράγματα είναι free downloads δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι ότι το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική φιλοσοφία στο σχεδιασμό, να φανταστείς πρόσφατα έπεσα πάνω σε ένα σαιτ που είχε ρούχα κ μοντέλα για το sim 1 κ έπαθα πλάκα, καλά παίζαμε κάτι τέτοιο; τα γραφικά είναι χοντροκομμένα κ φαίνονται τα pixel από μακριά, αλλά κ το κάθε σιμ στο Sim2 αναπτήσει χαρακτηριστικά κ χαρακτήρα που δε μοιάζει με κανένα αλλο. Φαντάζομαι ότι το 3 θα το πάνε ένα βήμα παρα πέρα κ όπως λες και εσύ "αλλά οκ ΝΕΑ πράγματα...!!!:up::up:" Θα αρχίσουμε να μαζεύουμε πάλι:D
ΝΑι ρε παιδιά πως παίζαμε το Σιμς 1??????:blink::blink:Αργό και πολύ αδεξιο παιγνιδακι..Κάνε χώρο στα cd σου...!!!!Ερχονται πολλά το 2009!!!:lol::lol::up::up:

Mε την εξέλιξη της τεχνολογίας τα γραφικά των παιχνιδιών γίνονται συνέχεια καλύτερα και κάθε καινούργιο παιχνίδι(τουλάχιστον στον τομέα αυτό) έχει τεράστια διαφορά απο το προηγούμενο:)

ΝΑι ρε παιδιά πως παίζαμε το Σιμς 1??????:blink::blink:Αργό και πολύ αδεξιο παιγνιδακι..Κάνε χώρο στα cd σου...!!!!Ερχονται πολλά το 2009!!!:lol::lol::up::up:
Δεν έχω άλλο χώρο, γιατί μαζεύω κ ταινίες, στο τέλος θα βγω εγώ εξω από το σπίτι:lol::lol:

δε ξερω αν το γραψατε στις προηγουμενες σελιδες, εχει βγει ομως αυτο
1143727.JPG

στο πλαισιο το πουλαει 40ευρω και εχει το The Sims 2, The Sims 2: Pets,The Sims 2: Castaway (Με ελληνικούς υπότιτλους) :)

Έχει βρει κανείς πως γίνεσαι λυκάνθρωπος;;;:lol:

Έχει βρει κανείς πως γίνεσαι λυκάνθρωπος;;;:lol:
Ναι υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο να γίνεσαι λυκάνθρωπος κ Vampire;)

Ναι υπάρχει ένα ειδικό φίλτρο να γίνεσαι λυκάνθρωπος κ Vampire;)
Νομιζα οτι τα φιλτρα που αγοραζεις ειναι για να γινεις κανονικος απο λυκανθρωπος...Εχω φτιάξει vampires και φυτα, ρομποτ η μαγισσες αλλα λυνανθρωπο νομιζω πρεπει να με δαγκωσει λυκος και δεν το εχω καταφερει :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back