The Sims2 Pets!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) να κ οι δικια μου οικογενεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία!
Εγώ βασικά δε συνηθίζω να φτιάχνω ολόκληρες οικογένειες αλλά ένα μόνο άτομο που επεκτείνει στη συνέχεια το γενεαλογικό δέντρο όλης της γειτονιάς. Τώρα, μετα την απεγκατάσταση κι εγκατάσταση του παιχνιδιού έχω κάνει μια γυναίκα άριστη στην κηπουρική με πολύ ωραίο κήπο που ερωτεύτηκε, έκανε 2 κόρες και πέθανε αφήνοντας τον άντρα της μόνο...:(
Να εικόνες από την οικογένεια:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• snapshot_72f600e6_32f8aed4.JPG
    snapshot_72f600e6_32f8aed4.JPG
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 8
  • snapshot_72f600e6_32fb2a14.JPG
    snapshot_72f600e6_32fb2a14.JPG
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 7
  • snapshot_72f600e6_72fb1508.JPG
    snapshot_72f600e6_72fb1508.JPG
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 8
και τα παιδακια της??:(

και τα παιδακια της??:(

Ζουν με τον πατέρα (βλ. πρώτη φωτογραφία) μέσα στην μαύρη κατάθλιψη... Τόσες οικογένειες που χω φτιάξει τέτοιο κλάμμα δεν έχω ξαναδεί... Μια μέρα πριν γίνουν παιδιά πέθανε και μέχρι τώρα που σε μια μέρα γίνονται έφηβοι κλαίνε ακόμη...:(
Και αυτά και ο πατέρας...:/:
Η μια, η ξανθιά πάντως, είναι πολύ καλή στην κηπουρική, σαν τη μητέρα της, κι η άλλη πολύ καλή στη λογική το Charisma και το Mechanical, και τη βλέπω να πηγαίνει για Education (καινούρια δουλεία των σιμς με τις εποχές) σαν τον πατέρα της.
Ο πατερας έχει και τη μεγαλύτερη αδυναμία σε αυτή (τη δεύτερη, τη μελαχρινή)...

μπραβο!! σεναριογραφος πρεπει να γινεις εσυ παιδι μου!!;) οι περισσοτεροι θα εφτιαχναν μια ευτυχισμενη οικογενια....

μπραβο!! σεναριογραφος πρεπει να γινεις εσυ παιδι μου!!;) οι περισσοτεροι θα εφτιαχναν μια ευτυχισμενη οικογενια....

Eμ, χωρίς σενάριο δεν είναι ενδιαφέρουσα η γειτονιά...:/: :rolleyes: :redface:
Γενικότερα τις γειτονιές στους σιμς τις βαριέμαι πολύ εύκολα...:/: :(
Να, τις μεγάλωσα:

Συνημμένα

• snapshot_72f600e6_72fed453.JPG
    snapshot_72f600e6_72fed453.JPG
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 13
Πιο όμορφες και γλυκούλες δεν ήταν πριν;;...:( :(

Nιαου απο το πεθανε η γυναικα?

Από κεραυνό:blink:

Αχ... Εγω παντως δεν μπορω να εχω τις οικογενειες δυστυχισμενες... Κατι παθαινω και τους λυπαμαι...

Αχ... Εγω παντως δεν μπορω να εχω τις οικογενειες δυστυχισμενες... Κατι παθαινω και τους λυπαμαι...
Εγώ ακριβώς γι αυτό αρχίζω να τους αγαπάω και να με ενδιαφέρει η πορεία της ζωής τους... Τι να πώ; Βίτσια είναι αυτά...:rolleyes: :lol:

Αχ Νιαου πες μου, τωρα πρεπει να ντυνεις τους Σιμς καταλληλα για καθε εποχη και καιρο? Αλλιως αρρωταινουν?

Αχ Νιαου πες μου, τωρα πρεπει να ντυνεις τους Σιμς καταλληλα για καθε εποχη και καιρο? Αλλιως αρρωταινουν?

Oχι οχι. Μόνο το χειμώνα, όπου υπαρχει ούτως ή άλλως ειδική ενδυμασία και εσύ διαλέγεις: Στα everyday, formal, undies, pjmas, swimwear, ... Έχει προστεθεί με το seasons και το : outwear!;) :P
Μόλις βγαίνουν έξω οι σιμς το χειμώνα φοράνε αυτόματα το outwear για να μην κρυώσουν:P :up:

Α οκ, σε ευχαριστω.

Αλήθεια, Λακτούλα πότε θα πάρεις το thesims2 seasons;;:) :D :rolleyes:

Α παιζεις με τον πονο μου? :P Οταν παω Πατρα, αρα οταν ανοιξει η σχολη μου... :down: αρα μετα το Πασχα το κοβω... Θα μπορουσα να το παρω και απο Χαλκιδα αλλα εδω ο υπολογιστης μου ειναι παλιος και το παιχνιδι ''κολλαει'' και εκνευριζομαι. Μολις παω Πατρα, θα μεινω στον υπολογιστη κολλημενη...!!! :lol:

Α παιζεις με τον πονο μου? :P Οταν παω Πατρα, αρα οταν ανοιξει η σχολη μου... :down: αρα μετα το Πασχα το κοβω... Θα μπορουσα να το παρω και απο Χαλκιδα αλλα εδω ο υπολογιστης μου ειναι παλιος και το παιχνιδι ''κολλαει'' και εκνευριζομαι. Μολις παω Πατρα, θα μεινω στον υπολογιστη κολλημενη...!!! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :up: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tώρα με ποιόν θα συζητάω για τους σιμς; Μου λες;:mad: :rolleyes: :hmm:

:lol: :lol: :lol: Ναι!:D :happy: :rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :up: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tώρα με ποιόν θα συζητάω για τους σιμς; Μου λες;:mad: :rolleyes: :hmm:

:lol: :lol: :lol: Ναι!:D :happy: :rolleyes:

Μαζι μου κι εγω λιωνωωωω!!! Ψαχνω να βρω το pets και τα αλλα αντεγραμενα για να μην πληρωνω 60αρες! :P Προσ το παρον λιωνω στο sims2...εχω μεινει πισω,ε?? :lol:

Μόλις μου έστειλαν το Yassou Maria του Σαρμπέλ σε εκτέλεση Sims!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back