ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ βασικά δε συνηθίζω να φτιάχνω ολόκληρες οικογένειες αλλά ένα μόνο άτομο που επεκτείνει στη συνέχεια το γενεαλογικό δέντρο όλης της γειτονιάς. Τώρα, μετα την απεγκατάσταση κι εγκατάσταση του παιχνιδιού έχω κάνει μια γυναίκα άριστη στην κηπουρική με πολύ ωραίο κήπο που ερωτεύτηκε, έκανε 2 κόρες και πέθανε αφήνοντας τον άντρα της μόνο...
Να εικόνες από την οικογένεια:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα παιδακια της??![]()
Ζουν με τον πατέρα (βλ. πρώτη φωτογραφία) μέσα στην μαύρη κατάθλιψη... Τόσες οικογένειες που χω φτιάξει τέτοιο κλάμμα δεν έχω ξαναδεί... Μια μέρα πριν γίνουν παιδιά πέθανε και μέχρι τώρα που σε μια μέρα γίνονται έφηβοι κλαίνε ακόμη...
Και αυτά και ο πατέρας...
Η μια, η ξανθιά πάντως, είναι πολύ καλή στην κηπουρική, σαν τη μητέρα της, κι η άλλη πολύ καλή στη λογική το Charisma και το Mechanical, και τη βλέπω να πηγαίνει για Education (καινούρια δουλεία των σιμς με τις εποχές) σαν τον πατέρα της.
Ο πατερας έχει και τη μεγαλύτερη αδυναμία σε αυτή (τη δεύτερη, τη μελαχρινή)...
mimikaki
Διάσημο μέλος
οι περισσοτεροι θα εφτιαχναν μια ευτυχισμενη οικογενια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
μπραβο!! σεναριογραφος πρεπει να γινεις εσυ παιδι μου!!οι περισσοτεροι θα εφτιαχναν μια ευτυχισμενη οικογενια....
Eμ, χωρίς σενάριο δεν είναι ενδιαφέρουσα η γειτονιά...
Γενικότερα τις γειτονιές στους σιμς τις βαριέμαι πολύ εύκολα...
Να, τις μεγάλωσα:
Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Πιο όμορφες και γλυκούλες δεν ήταν πριν;;...![]()
![]()
ωραιες ειναι και τωρα...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ ακριβώς γι αυτό αρχίζω να τους αγαπάω και να με ενδιαφέρει η πορεία της ζωής τους... Τι να πώ; Βίτσια είναι αυτά...Αχ... Εγω παντως δεν μπορω να εχω τις οικογενειες δυστυχισμενες... Κατι παθαινω και τους λυπαμαι...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ Νιαου πες μου, τωρα πρεπει να ντυνεις τους Σιμς καταλληλα για καθε εποχη και καιρο? Αλλιως αρρωταινουν?
Oχι οχι. Μόνο το χειμώνα, όπου υπαρχει ούτως ή άλλως ειδική ενδυμασία και εσύ διαλέγεις: Στα everyday, formal, undies, pjmas, swimwear, ... Έχει προστεθεί με το seasons και το : outwear!
Μόλις βγαίνουν έξω οι σιμς το χειμώνα φοράνε αυτόματα το outwear για να μην κρυώσουν

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν παω Πατρα, αρα οταν ανοιξει η σχολη μου... 
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Α παιζεις με τον πονο μου?Οταν παω Πατρα, αρα οταν ανοιξει η σχολη μου...
αρα μετα το Πασχα το κοβω... Θα μπορουσα να το παρω και απο Χαλκιδα αλλα εδω ο υπολογιστης μου ειναι παλιος και το παιχνιδι ''κολλαει'' και εκνευριζομαι. Μολις παω Πατρα, θα μεινω στον υπολογιστη κολλημενη...!!!
![]()
Tώρα με ποιόν θα συζητάω για τους σιμς; Μου λες;
Ναι!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tώρα με ποιόν θα συζητάω για τους σιμς; Μου λες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι!
![]()
![]()
![]()
Μαζι μου κι εγω λιωνωωωω!!! Ψαχνω να βρω το pets και τα αλλα αντεγραμενα για να μην πληρωνω 60αρες!
Προσ το παρον λιωνω στο sims2...εχω μεινει πισω,ε?? 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool