elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κανω μια ερωτηση...? Τι ειναι το download...??Δοκίμασε το αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να μη πιάσει γιατί κ εγώ Vista έχω. Βρεεεεε δεν έχει καμία Downloads;
Εννοεις για τα πραγματα που μπορουμε να κατεβασουμε απο το site τους?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι γι αυτάΝα κανω μια ερωτηση...? Τι ειναι το download...??Εννοεις για τα πραγματα που μπορουμε να κατεβασουμε απο το site τους?

Υπάρχουν κ ζωάκια θέλω λοιπόν να βρω ένα non freaky looking Persian.Μήπως κατέβασες κανένα περσικό γατάκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχα ψαξει πριν απο κανα μηνα στα downloads του site τους και ειχα κοιταξει και στα ζωα αλλα δεν ειχα δει κανενα φυσιολογικο...Ναι γι αυτά
Υπάρχουν κ ζωάκια θέλω λοιπόν να βρω ένα non freaky looking Persian.Μήπως κατέβασες κανένα περσικό γατάκι;
Αλλα μπορεις να φτιαξεις εσυ. Δεν βγαινει ετσι οπως το θες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι δεν βγαίνει κατέβασα ένα που έχει τα χρώματα του Μπατ seal Point, κ κατέβασα κ ωραία μάτια για τα ζώα αλλα δεν έχω καλό πρόσωπο για περσικάΕιχα ψαξει πριν απο κανα μηνα στα downloads του site τους και ειχα κοιταξει και στα ζωα αλλα δεν ειχα δει κανενα φυσιολογικο...Αλλα μπορεις να φτιαξεις εσυ. Δεν βγαινει ετσι οπως το θες?
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρω πως πρέπει να κάνεις εγραφεί. Αλλά πως δουλεύει δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

Φίλες της κόρης μου, πάντως, με αυτό έχουν φτιάξει αγαπημένους τους τραγουδιστές, τα ζωάκια τους και πάρα πολλά ρούχα.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι δεν χρειάζεται να τα εκγαταστήσεις με την σειρά που τα έβγαλαν. Πάντως αν θέλεις να δεις πια είναι η σειρά τους όταν βάλεις το DVD ή το CD του πεχνιδιού θα δεις ότι στον τίτλο γράφει πχ ΕΡ8 κ αυτό σημαίνει ότι είναι το 8ο expansion pack πάντως δεν χρειάζεται να το κάνεις με τη σειρά, αρκεί να τα περάσεις όλα τα expansion γιατί αν δεν είναι όλα μερικά πράγματα δεν θα τα αναγνωρίζει γιατί δεν θα υπάρχουν τα meshesΚαλησπερα σε ολους! Να σας ρωτησω κατι εχω μια απορια,η σειρα των expansion packs ξερετε πως ειναι... Αν εγκαταστησω οποιοδηποτε expansion pack(παραδειγμα το seasons) και μετα εγκαταστησω καποιο πιο παλιο(π.χ.το university) λετε να υπαρχει προβλημα? Βεβαια δεν το εχω κανει ποτε,για να ειμαι σιγουρη...![]()
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη σειρα τη ξερω,τη βλεπω απο το site τους αμα την ξεχασω...Όχι δεν χρειάζεται να τα εκγαταστήσεις με την σειρά που τα έβγαλαν. Πάντως αν θέλεις να δεις πια είναι η σειρά τους όταν βάλεις το DVD ή το CD του πεχνιδιού θα δεις ότι στον τίτλο γράφει πχ ΕΡ8 κ αυτό σημαίνει ότι είναι το 8ο expansion pack πάντως δεν χρειάζεται να το κάνεις με τη σειρά, αρκεί να τα περάσεις όλα τα expansion γιατί αν δεν είναι όλα μερικά πράγματα δεν θα τα αναγνωρίζει γιατί δεν θα υπάρχουν τα meshes
Γιατι το εχω αυτο ειμαι λιγο ξεχχασιαρα...
Θα τα εγκαταστησω σιγουρα ολα απλα ρωταω γιατι(ειμαι στο φιλο μου τωρα)και αυτη τη στιγμη εχω μονο καποια μαζι μου τα αλλα τα εχω στο σπιτι... Τωρα ολα αυτα ξερεις γιατι τα κανω ε?Για να παιξω το καινουριο... Ειχα κανει φορματ στον υπολογιστη και ετσι ξανακανω σε ολα εγκατασταση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τη σειρα τη ξερω,τη βλεπω απο το site τους αμα την ξεχασω...Γιατι το εχω αυτο ειμαι λιγο ξεχχασιαρα...
Θα τα εγκαταστησω σιγουρα ολα απλα ρωταω γιατι(ειμαι στο φιλο μου τωρα)και αυτη τη στιγμη εχω μονο καποια μαζι μου τα αλλα τα εχω στο σπιτι... Τωρα ολα αυτα ξερεις γιατι τα κανω ε?Για να παιξω το καινουριο... Ειχα κανει φορματ στον υπολογιστη και ετσι ξανακανω σε ολα εγκατασταση.

Είχα μάθει ότι το καινούργιο παίζει κ μόνο του, δηλαδή περνάς μονο το βασικο Sims 2 και μετά το apartment κ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ξερω οτι υσχηει σε ολα τα expansion packs. Θελω ομως να εχω ολα....
Είχα μάθει ότι το καινούργιο παίζει κ μόνο του, δηλαδή περνάς μονο το βασικο Sims 2 και μετά το apartment κ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
To Christmas party pack του 2005 και του 2006 το εχεις? Αμα σε ενδιαφερει και δεν το εχεις μπορω να στο στειλω αμα θες.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα έχω όλα, μιλάμε όμως Ο Λ Α, αλλά αυτά που έχω κατεβάσει για Χριστούγεννα κ γενικά για γιορτές είναι 100 φορές περισσότερα, αν θέλεις κ εγώ μπορώ να στου στείλω ή να σου δώσω μερικά λινκ να μπεις να κατεβάζεις είναι freeTo Christmas party pack του 2005 και του 2006 το εχεις? Αμα σε ενδιαφερει και δεν το εχεις μπορω να στο στειλω αμα θες.![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα σκεφτομουν να μπω στο Site που εγραψε χθες η Ελενη. Αυτο ειναι για να φτιαχνεις πραγματα εσυ ο ιδιος η οπως το site των sims που μπορεις απλα να κατεβαζεις πραγματα που εχουν φτιαξει οι αλλοι...?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοίταξε μπορείς να γίνεις lab assistant κ να κατασευάζεις, ή απλά να καεβάζεις πράγματα για το ΜΤS2 σου μιλάω τώρα, υπάρχουν επίσης πολύ καλα σαιτ, που είναι:Εγω εχω αυτα τα δυο που σου ειπα, τωρα για αλλα δεν ξερω, αλλα θα με ενδιεφερε να βρω...Σημερα σκεφτομουν να μπω στο Site που εγραψε χθες η Ελενη. Αυτο ειναι για να φτιαχνεις πραγματα εσυ ο ιδιος η οπως το site των sims που μπορεις απλα να κατεβαζεις πραγματα που εχουν φτιαξει οι αλλοι...?
![]()
- Sapphire sims
- Sin in Paris
- lining doll
- Peggysims2
- Rosesims2
- Vitasims
- Rosesims
- Helga Sims
- Ella sims
- Parsimonius
- TSR
- Reflexsims
- Avenidasims
- 2forU
- Raonjena
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω παρα πολυ θα τα κοιταξω ολα...!Κοίταξε μπορείς να γίνεις lab assistant κ να κατασευάζεις, ή απλά να καεβάζεις πράγματα για το ΜΤS2 σου μιλάω τώρα, υπάρχουν επίσης πολύ καλα σαιτ, που είναι:Και πολλά άλλα, αλλά τα πιο πάνω είναι τα πιο βασικά για meshes, ελπίζω να μη ξεχνάω κανένα. Βέβαια το ΜΤS2 είναι το μεγαλύτερο κ ενσωματώνει πολλούς σιμ ντιζάινερ
- Sapphire sims
- Sin in Paris
- lining doll
- Peggysims2
- Rosesims2
- Vitasims
- Rosesims
- Helga Sims
- Ella sims
- Parsimonius
- TSR
- Reflexsims
- Avenidasims
- 2forU
- Raonjena

elvenstar
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει..Να τα κοιτάς συχνά γιατι ανανεώνουν τα downloads
Τωρα τα βρηκα ολα και ετσι οπως κοιταζα τις πρωτες σελιδες μου φανηκαν πολυ ωραια...!
Σ'ευχαριστω πολυ...

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηπως πρεπει να κατεβασω καποιο προγραμμα? 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool