The Sims2 Pets!

Ειμαι κι εγω fan των sims:Pθελω να το καυεβασω:)πριν ομως θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις:rolleyes:
  1. χρεωνεται:hmm:
  2. ειναι αυθεντικο:hmm:
  3. μηπως μου κολλησεις κανεναν ιο:hmm:
  4. που πρεπει να πατησω για να το κατεβασω:hmm:
καλημερα και απο μενα..
σαν μανιακη με το sims κατεβασα το 3 και δεν με ενυουσιασε καθολου..
αλλα αυτο που κατεβαζεις ειναι κατι σαν προμο και δεν εχει ολα τα πραγματα ..αν αγορασεις το παιχνιδι κανονικα (που το αγορασα) εχει περισοτερα πραγματα και φισικα μπορεις μεσα απο τη σελιδα του σιμς 3 να κατεβαζεις καθε μερα και κατι..επισεις μπορουν να γινοντε ανταλαγες μεσω της σελιδας..πχ φτιαχνο ενα χρωμα μαλλιων που μου αρεσει και το ανεβαζω στη σελιδα για να το παρουν αλλοι παιχτες..επισεις αν το εχεις αυθεντικο καθε μηνα σου στελνουν διαφορες ενιμεροσεις...παντως σε σχεση με το προμο που κοικλοφορει στο νετ υπαρχει μεγαλη διαφορα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα και απο μενα..
σαν μανιακη με το sims κατεβασα το 3 και δεν με ενυουσιασε καθολου..
αλλα αυτο που κατεβαζεις ειναι κατι σαν προμο και δεν εχει ολα τα πραγματα ..αν αγορασεις το παιχνιδι κανονικα (που το αγορασα) εχει περισοτερα πραγματα και φισικα μπορεις μεσα απο τη σελιδα του σιμς 3 να κατεβαζεις καθε μερα και κατι..επισεις μπορουν να γινοντε ανταλαγες μεσω της σελιδας..πχ φτιαχνο ενα χρωμα μαλλιων που μου αρεσει και το ανεβαζω στη σελιδα για να το παρουν αλλοι παιχτες..επισεις αν το εχεις αυθεντικο καθε μηνα σου στελνουν διαφορες ενιμεροσεις...παντως σε σχεση με το προμο που κοικλοφορει στο νετ υπαρχει μεγαλη διαφορα...
με ποιον κωδικό γραφτηκες στη σελίδα γιατί μου ζητάει στην αρχή να βάλω το κωδικό για να κάνω το registration βάζω αυτόν που έχει το παιχνίδι (το κλείδωμα δηλαδή ) κ δεν μου το δέχεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με ποιον κωδικό γραφτηκες στη σελίδα γιατί μου ζητάει στην αρχή να βάλω το κωδικό για να κάνω το registration βάζω αυτόν που έχει το παιχνίδι (το κλείδωμα δηλαδή ) κ δεν μου το δέχεται

να κάνω μια υπόθεση ότι αυτός ο κωδικός είναι από το κουτί που το αγοράζεις; ;)

να κάνω μια υπόθεση ότι αυτός ο κωδικός είναι από το κουτί που το αγοράζεις; ;)
Σχεδόνσωστή η υπόθεση είναι από το βιβλιαράκι που έχει μέσα το ορίτζιναλ, αυτόν βάζω κ δεν τον δέχεται:hmm:

Καλησπερα ...!!:)
Ελενακι πηγες στο e-mail σου για να τον ενεργοποιησεις? Μου εκανε κι εμενα κατι περιεργα στην αρχη αλλα δεν θυμαμαι πως τα καταφερα τελικα....:redface:
Κι αυτο μαλλον θα ειναι επειδη εγινα γατογιαγια...:P:lol:

στο βιβλιαρακι στη πισω σελιδα εχει κατω κατω το κωδικο,θα δεις που γραφει με πολυ μικρα γραμματα serial number ,αυτο βαζεις στο σιτε ...εγω εχω ονομα Attarti στο σιτε του σιμς...

στο βιβλιαρακι στη πισω σελιδα εχει κατω κατω το κωδικο,θα δεις που γραφει με πολυ μικρα γραμματα serial number ,αυτο βαζεις στο σιτε ...εγω εχω ονομα Attarti στο σιτε του σιμς...
ok εγώ έχω το νικ elvenstar και έχω ανεβάσει κ τα πρώτα αντικείμενα νομίζω ότι μπορείς να τα πάρεις κ εσύ γιατί είναι online δίνω κ τα πρώτα cheat του παιχνιδιού που βρήκα:up:

• [FONT=&quot]constrainFloorElevation [true/false][/FONT][FONT=&quot] - Force terrain adjustments regardless of objects, Sims, and other structures[/FONT]
  • [FONT=&quot]enableLlamas[/FONT][FONT=&quot] - Enables llamas, obviously[/FONT]
  • [FONT=&quot]jokePlease[/FONT][FONT=&quot] - Summon a joke[/FONT]
  • [FONT=&quot]hideHeadlineEffects [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Hide all meters and effects [/FONT]
  • [FONT=&quot]quit[/FONT][FONT=&quot] - Quit the game[/FONT]
  • [FONT=&quot]help[/FONT][FONT=&quot] - Lists all available commands [/FONT]
  • [FONT=&quot]slowMotionViz [x][/FONT][FONT=&quot] - Slow motion, where [x] is 0-8 (0 is normal)[/FONT]
  • [FONT=&quot]resetSim [x][/FONT][FONT=&quot] - Resets the named Sim with neutral motives, no moodlets, and teleports Sim back home where [x] is first and last name[/FONT]
  • [FONT=&quot]fps [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Toggles frames per second in upper right of HUD[/FONT]
  • [FONT=&quot]fadeObjects [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Toggles object fade when camera zooms[/FONT]
  • [FONT=&quot]testingcheatsenabled[/FONT][FONT=&quot] - Turns on Testing Cheats, for Sims (Shift click) and objects[/FONT]
  • [FONT=&quot]disableSnappingToSlotsOnAlt [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Hold Alt to avoid object snap when toggled [/FONT]
  • [FONT=&quot]kaching[/FONT][FONT=&quot] - While on the lot, this gives you $1,000[/FONT]
  • [FONT=&quot]motherlode[/FONT][FONT=&quot] - While on the lot, this gives you $50,000[/FONT]
  • [FONT=&quot]moveobjects on/off[/FONT][FONT=&quot] - Move anything (including Sims) in your Buy/Build mode[/FONT]
  • [FONT=&quot]familyFunds [x][y][/FONT][FONT=&quot] - Give money to a family, where [x] is the family's last name and [y] is the amount[/FONT]
  • [FONT=&quot]fullscreen [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Toggles windowed mode[/FONT]
  • [FONT=&quot]unlockOutfits [on/off][/FONT][FONT=&quot] - Unlocks outfits in CAS (Create a Sim) mode. [/FONT][FONT=&quot]Note: Must be enabled before entering CAS [/FONT]
[FONT=&quot]Unconfirmed[/FONT]
  • [FONT=&quot]force service sim [x][/FONT][FONT=&quot] - A specific service Sim will show up, where [x] is a name[/FONT]
  • [FONT=&quot]Add to Household[/FONT][FONT=&quot] - Add the active Sim to the current household[/FONT]
  • [FONT=&quot]Modify Traits[/FONT][FONT=&quot] - Bring up Trait Modification window [/FONT]
  • [FONT=&quot]Make Me Know Everyone[/FONT][FONT=&quot] - Everyone in your town becomes an acquaintance[/FONT]
  • [FONT=&quot]make happy[/FONT][FONT=&quot] - Gives household perfect moods[/FONT]
  • [FONT=&quot]make motives [static/dynamic][/FONT][FONT=&quot] - Makes motives static or dynamic for whole Household [/FONT]
  • [FONT=&quot]make friends for me[/FONT][FONT=&quot] - Selected Sim knows everyone in town[/FONT]
  • [FONT=&quot]Set Age [x][/FONT][FONT=&quot] - Set the age of selected Sim, where age is [x][/FONT]
  • [FONT=&quot]Edit in CAS[/FONT][FONT=&quot] - Edit the selected Sim in Create-A-Sim [/FONT]
  • [FONT=&quot]freerealestate[/FONT][FONT=&quot] - Turn off house costs[/FONT]
  • [FONT=&quot]napObjectsToAngle [true/false][/FONT][FONT=&quot] - Toggles 45 degree angle object snap[/FONT]
  • [FONT=&quot]snapObjectsToGrid [true/false][/FONT][FONT=&quot] - Toggles snap to grid for placed objects[/FONT]
  • [FONT=&quot]Force Event[/FONT][FONT=&quot] - Click on a Career Building for a random career event[/FONT]
  • [FONT=&quot]Force All Events[/FONT][FONT=&quot] - Click on a Career Building to display all events for the career consecutively[/FONT]
  • [FONT=&quot]Force Opportunity[/FONT][FONT=&quot] - Click on a Career Building to force an opportunity[/FONT]
  • [FONT=&quot]force visitor[/FONT][FONT=&quot] - Summon a visitor[/FONT]
  • [FONT=&quot]set career [x][/FONT][FONT=&quot] - Give the selected Sim a career, where [x] is the career[/FONT]
  • [FONT=&quot]Set Career [x][/FONT][FONT=&quot] - Give the selected Sim any career at any level where [x] is the career / level [/FONT]
  • [FONT=&quot]shazaam[/FONT][FONT=&quot] - Gives 2,500 Lifetime Happiness Points to active Sim[/FONT]

Τελικα παιζει στο laptop?
Εχω ανεβασει και εγω δυο αντικειμενα....
Μπορω να σε βαλω στους φιλους μου?? Νομιζω ναι...:hmm:
Το δικο μου νικ ειναι vassiliki1986

Το εψαξα αυτο για τους φιλους και λεει οτι γινεται σε οποιαδηποτε σελιδα να επιλεξεις "προσθηκη φιλου"..
Αλλα δεν το βρισκω....:hmm:Το εχετε βρει?

Τελικα παιζει στο laptop?
Εχω ανεβασει και εγω δυο αντικειμενα....
Μπορω να σε βαλω στους φιλους μου?? Νομιζω ναι...:hmm:
Εξαρτάται το λαπτοπ αν πληρεί τις προϋποθέσεις παίζει. Δεν ξέρω πως μπαίνει κανείς στους φίλους δεν έχω ασχοληθεί αν μπορείς όμως βάλε με. Εσύ είσαι κλασικα με το Vasiliki86;

Ενταξει το βρηκα πως γινεται....
Σε εβαλα... Το δικο μου ειναι vassiliki1986

Βασιλική έκανα αποδοχή είσαι φίλη μου:D:up::up::up:

ΟΚ...!!!:D
Μου ειπε ο Κωστας οτι σε μερικες μερες βγενει το πρωτο pack....Εχετε ακουσει τιποτα?

ΟΚ...!!!:D
Μου ειπε ο Κωστας οτι σε μερικες μερες βγενει το πρωτο pack....Εχετε ακουσει τιποτα?
ξέρω μονο ότι έχουν βγει δύο εκδόσεις ένα το κανονικό κ ένα το συλλεκτικό που έχει κ έξτρα πράγματα μέσα. Έπαιξες καθόλου; Δεν είναι απαίσια τα πρόσωπα;

μολις χθες το αγορασα!!εχω 1000 simpoints δωρεαν κ δεν ξερω πως να τα παρω.μηπως εχει κανεις το αυθεντικο να μου πει??:redface:

ξέρω μονο ότι έχουν βγει δύο εκδόσεις ένα το κανονικό κ ένα το συλλεκτικό που έχει κ έξτρα πράγματα μέσα. Έπαιξες καθόλου; Δεν είναι απαίσια τα πρόσωπα;
Αν εχω παιξει.....Εχω πεθανει κιολας...(2 φορες):lol::lol:Αυτη τη στιγμη παιζω με τα παιδια μου...Χιχι...:P
Μου αρεσουν τα προσωπα....Μπορεις να τα φτιαξεις οπως θες εσυ... Το ιδιο και μετα ρουχα,πραγματα κλπ.Που μπορεις να τα κανεις οτι χρωμα θες....:up:

μολις χθες το αγορασα!!εχω 1000 simpoints δωρεαν κ δεν ξερω πως να τα παρω.μηπως εχει κανεις το αυθεντικο να μου πει??:redface:
κανεις την εγγραφή κ μετά εξαργυρώνεις τα ποιντς με αντικείμενα

Αν εχω παιξει.....Εχω πεθανει κιολας...(2 φορες):lol::lol:Αυτη τη στιγμη παιζω με τα παιδια μου...Χιχι...:P
Μου αρεσουν τα προσωπα....Μπορεις να τα φτιαξεις οπως θες εσυ... Το ιδιο και μετα ρουχα,πραγματα κλπ.Που μπορεις να τα κανεις οτι χρωμα θες....:up:
Εμένα μου βγαίνουν πολύ χαζά καλά η αλήθεια είναι ότι επειδή κολλάει κιόλας δεν μπορώ να κάνω κ καλή επεξεργασία :(

Καλοριζικο....!!:D:up:
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω οτι καπου θα σου λεει να λαβεις δωρεαν τα 1000 sim points...Αν πας στο store δεν στα εμφανιζει μονο του...?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back