moukelis
Επιφανές μέλος
Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 2010 στο εκτροφείο γατών Νορβηγικού Δάσους Titran's στην Ολλανδία,και το χρώμα της είναι black mackerel tabby με λευκό.Μπαμπάς της ήταν ο ολόμαυρος EC Titran's Tiberius Claudius Nero DM,και μαμά της η Titran's Gabrielle d'Estree,μια άγρια black tabby με λευκό ομορφιά την οποία τόσο μου θυμίζει η πριγκήπισσά μου...Η Εριέττα είναι μια Νορβηγικού Δάσους που πλησιάζει κατά τη γνώμη μου περισσότερο στον παλαιό τυπο αυτής της φυλής,που επιβίωνε στα δάση.Είναι πολύ στιβαρή,με τα πιο πανέξυπνα μάτια που έχω δει σε γάτα,και βαρύτερη ακόμη κι από αρσενικά της φυλής.Το χρώμα της έχει μια μοναδική χρυσαφένια απόχρωση που δύσκολα συναντά κανείς στις σημερινές γατες.Έχει λάβει ήδη μέρος σε αρκετές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου έκλεψε τις καρδιές κριτών και κοινού.Έχει κερδίσει τα δύο πρώτα της πιστοποιητικά,της μένει άλλο ένα και θα αποκτήσει τον τίτλο Champion!
Πέρα από τα άψογα μορφολογικά χαρακτηριστικά της,και την όμορφη φατσούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες,η Henriette είναι ένα μείγμα κατεργαριάς και ατελείωτου γουργουρίσματος.Η εκτροφέας της μου έγραφε ότι ήταν η πρώτη που δοκίμαζε καινούρια πράγματα,και φυσικά η πρώτη που έκλεβε το roastbeef από το τραπέζι,κοιτάζοντάς τη μετά γουργουρίζοντας γλυκά. Δεν έπεσε έξω στις εκτιμήσεις και τις περιγραφές της,μια και μέχρι σήμερα παραμένει η πιο ξεχωριστή από τα κορίτσια μας,κατακτώντας τους πάντες,δίποδους και τετράποδους με το καλό ή...με το κακό!
Δείτε ένα βιντεάκι που ετοιμάσαμε όταν την πήραμε στο σπίτι μας,με αρκετές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της:
H Εριέττα μας έχει εξεταστεί και είναι αρνητική σε FeLV,FIV,FIP,GSD IV,PKD,κι HCM.Μπορείτε να δείτε το pedigree της εδω,όπως και το ποσοστό αιμομιξίας όλων των προγόνων της ( 5,05% σε 10 γεννεές).Η Εριέττα μας ήδη βρίσκεται στην Ιταλία για το πρώτο της ζευγάρωμα,οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα μας χαρισει υπέροχα μπεμπάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μετα απο αυτο το ΣΚ εκθεσεων ελπιζουμε να αφησε προσωρινα την καριερα του...μοντελου και να αναλαβει αυτον της μανουλας.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πολλα - πολλα συγχαρητηρια.
Αντε, τωρα να της βρειτε ενα καλο παιδι, να αποκατασταθει, να δουμε και τα μωρακια της.
moukelis
Επιφανές μέλος
Xαχα,το καλο παιδι,μαλλον παιδια,υπαρχουν,αλλα εκεινη αποφασιζει με ποιον θελει να μας χαρισει τελικα τα πρωτα της γατακια.Νομιζω ομως οτι θα υποκυψει στη γοητεια του Cαsanova μας...Θα σας δουμε στην εκθεση της Αθηνας;
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ σ'ανώτερα!Κ όπως λέει κι η Βάσω περιμένουμε με αγωνία να δούμε κ γατάκια της -> για να μας αποτελειώσετε πια (μετά από το BreenoΚαζανοβάκια)...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε!
Xαχα,το καλο παιδι,μαλλον παιδια,υπαρχουν,αλλα εκεινη αποφασιζει με ποιον θελει να μας χαρισει τελικα τα πρωτα της γατακια.Νομιζω ομως οτι θα υποκυψει στη γοητεια του Cαsanova μας...Θα σας δουμε στην εκθεση της Αθηνας;
Δωρα μου, πες μου ποτε ειναι και που;
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε!
Αλοίμονο, σιγά μην άφηνε θηλυκιά γάτα να του ξεφύγει ο Casanova! Μου φαίνεται δεν πήρε τυχαία το όνομά του...επικροτώ αφάνταστα, πολύ καλό γούστο έχει η Henriette
. Τώρα αναμένουμε το συνδυασμό με μεγαλύτερη αγωνία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Βασω μου ειναι στις 6 κι 7 Οκτωβρη,περισσοτερες πληροφοριες θα δεις εδω.Εμεις θα συμμετεχουμε και τις δυο μερες με τη Breena,τον Casanova,τη Φυλλια,και θα ειναι εκει και η Ναυσικα μας με το νεο της μπαμπα!Θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε κι απο κοντα!
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.flickr.com/photos/37900816@N07/sets/72157631916930978/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool