Titran's Henriette: Η μικρή μας πριγκήπισσα

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Η Εριέττα μας,η μπέμπα που με το σκέρτσο και τα λευκά της μποτίνια με έκανε να λιώσω από την πρώτη στιγμή που την είδα.Δυστυχώς ήταν κλεισμένη από άλλον ενδιαφερόμενο από την πρώτη εβδομάδα της ζωής της,οπότε απλά θαύμαζα τις φωτογραφίες της.Όταν όμως μερικές μέρες πριν την παραλάβει ο ενδιαφερόμενος αποφάσισε ότι μια άλλη μικρούλα τον γοήτευε περισσότερο,δεν υπήρχε αμφιβολία:ήταν γραφτό της και γραφτό μας να μπει στην οικογένειά μας.

Γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 2010 στο εκτροφείο γατών Νορβηγικού Δάσους Titran's στην Ολλανδία,και το χρώμα της είναι black mackerel tabby με λευκό.Μπαμπάς της ήταν ο ολόμαυρος EC Titran's Tiberius Claudius Nero DM,και μαμά της η Titran's Gabrielle d'Estree,μια άγρια black tabby με λευκό ομορφιά την οποία τόσο μου θυμίζει η πριγκήπισσά μου...Η Εριέττα είναι μια Νορβηγικού Δάσους που πλησιάζει κατά τη γνώμη μου περισσότερο στον παλαιό τυπο αυτής της φυλής,που επιβίωνε στα δάση.Είναι πολύ στιβαρή,με τα πιο πανέξυπνα μάτια που έχω δει σε γάτα,και βαρύτερη ακόμη κι από αρσενικά της φυλής.Το χρώμα της έχει μια μοναδική χρυσαφένια απόχρωση που δύσκολα συναντά κανείς στις σημερινές γατες.Έχει λάβει ήδη μέρος σε αρκετές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου έκλεψε τις καρδιές κριτών και κοινού.Έχει κερδίσει τα δύο πρώτα της πιστοποιητικά,της μένει άλλο ένα και θα αποκτήσει τον τίτλο Champion!

Πέρα από τα άψογα μορφολογικά χαρακτηριστικά της,και την όμορφη φατσούλα που βλέπετε στις φωτογραφίες,η Henriette είναι ένα μείγμα κατεργαριάς και ατελείωτου γουργουρίσματος.Η εκτροφέας της μου έγραφε ότι ήταν η πρώτη που δοκίμαζε καινούρια πράγματα,και φυσικά η πρώτη που έκλεβε το roastbeef από το τραπέζι,κοιτάζοντάς τη μετά γουργουρίζοντας γλυκά. Δεν έπεσε έξω στις εκτιμήσεις και τις περιγραφές της,μια και μέχρι σήμερα παραμένει η πιο ξεχωριστή από τα κορίτσια μας,κατακτώντας τους πάντες,δίποδους και τετράποδους με το καλό ή...με το κακό!
www.
Το όνομά της σημαίνει house ruler,και το τιμά σε κάθε ευκαιρία.Όλοι όμως την αγαπούν και ο δυναμικός της χαρακτήρας την κάνει οne of a kind.Χαρακτηριστικό της:να ξαπλώνει ανάσκελα διπλώνοντας χαριτωμένα τα λευκά πατουσάκια της μπροστά...

Δείτε ένα βιντεάκι που ετοιμάσαμε όταν την πήραμε στο σπίτι μας,με αρκετές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες της:

H Εριέττα μας έχει εξεταστεί και είναι αρνητική σε FeLV,FIV,FIP,GSD IV,PKD,κι HCM.Μπορείτε να δείτε το pedigree της εδω,όπως και το ποσοστό αιμομιξίας όλων των προγόνων της ( 5,05% σε 10 γεννεές).Η Εριέττα μας ήδη βρίσκεται στην Ιταλία για το πρώτο της ζευγάρωμα,οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αν θα μας χαρισει υπέροχα μπεμπάκια!:D

henriette.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• henriette.jpg
    henriette.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 68
  • henriette.jpg
    henriette.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 68
Η Εριέττα μας σήμερα γίνεται δύο ετών!Εύχομαι να μας ξετρελαίνει με το νάζι και την ομορφια της για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 051.JPG
    051.JPG
    383,2 KB · Εμφανίσεις: 55
Να σας ζήσει η πανέμορφη Εριέττα!! Και σύντομα εύχομαι και με απογόνους :)

Γιορταζει η Εριετα μας;;ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ,καλα και ευτυχισμενα Δωρα μου.
hapbirth4.gif

Να την χαίρεστε την υπέροχη Henriette! :D

Ευχαριστουμε πολυ!

Xτες η αρκουδίτσα μας κέρδισε το πρώτο της certificate για τον τιτλο International Champion,στην Udine της Ιταλιας, με μεγαλο ανταγωνισμό!Συγχαρητήρια στην πριγκηπέσσα μου,και καλή της τυχη στο σημερινό show!

Ετουτη δεν την ειχα δει, μεχρι τωρα. Ειναι πραγματικα απιστευτα κουκλα. Να την χαιρεσαι Δωρα μου. Της ευχομαι και γω με την σειρα μου, καλη της τυχη στο σημερινο show και πολλα - πολλα συγχατητηρια για το πρωτο της certificate.

Ευχαριστω πολυ!
Μετα απο αυτο το ΣΚ εκθεσεων ελπιζουμε να αφησε προσωρινα την καριερα του...μοντελου και να αναλαβει αυτον της μανουλας.

Με το καλο, της ευχομαι. Απο οσα εχω διαβασει για τις γατουλες της ρατσας της, αλλα και απο οσα εχω καταλαβει απο τα μηνυματα σου, ειμαι σιγουρη, πως θα γινει μια τρυφερη και στοργικη μανουλα. Να μου την φιλησεις γλυκα - γλυκα.

Eτσι ειναι,και θα εχει και βοηθεια απο τη Breena και τη Φυλλια,και τον Casa.Οι Νορβηγικου Δασους μεγαλωνουν τα μικρα τους...οικογενειακως!

Την Κυριακη,αλλο ενα CACIB για την πρωταθλητρια μας,που κέρδισε και το Best in Variety!:D

Ημουν σιγουρη πως θα κερδιζε και χθες.:) Πολλα - πολλα συγχαρητηρια.:clapup: Αντε, τωρα να της βρειτε ενα καλο παιδι, να αποκατασταθει, να δουμε και τα μωρακια της.:loveangel

Ευχαριστουμε!
Xαχα,το καλο παιδι,μαλλον παιδια,υπαρχουν,αλλα εκεινη αποφασιζει με ποιον θελει να μας χαρισει τελικα τα πρωτα της γατακια.Νομιζω ομως οτι θα υποκυψει στη γοητεια του Cαsanova μας...Θα σας δουμε στην εκθεση της Αθηνας;

Μπράβο, μπράβο, yupii, yupiii!:clapup: Κ σ'ανώτερα!
Κ όπως λέει κι η Βάσω περιμένουμε με αγωνία να δούμε κ γατάκια της -> για να μας αποτελειώσετε πια (μετά από το BreenoΚαζανοβάκια)...

Ευχαριστουμε!
Xαχα,το καλο παιδι,μαλλον παιδια,υπαρχουν,αλλα εκεινη αποφασιζει με ποιον θελει να μας χαρισει τελικα τα πρωτα της γατακια.Νομιζω ομως οτι θα υποκυψει στη γοητεια του Cαsanova μας...Θα σας δουμε στην εκθεση της Αθηνας;

Δωρα μου, πες μου ποτε ειναι και που;

Ευχαριστουμε!

Αλοίμονο, σιγά μην άφηνε θηλυκιά γάτα να του ξεφύγει ο Casanova! Μου φαίνεται δεν πήρε τυχαία το όνομά του...επικροτώ αφάνταστα, πολύ καλό γούστο έχει η Henriette ;). Τώρα αναμένουμε το συνδυασμό με μεγαλύτερη αγωνία!

Eμεις να δειτε με ποση αγωνια περιμενουμε να ξετυλιχθει το ειδυλλιο!:inlove:
Βασω μου ειναι στις 6 κι 7 Οκτωβρη,περισσοτερες πληροφοριες θα δεις εδω.Εμεις θα συμμετεχουμε και τις δυο μερες με τη Breena,τον Casanova,τη Φυλλια,και θα ειναι εκει και η Ναυσικα μας με το νεο της μπαμπα!Θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε κι απο κοντα!

Μερικές μέρες πριν την επιστροφή στην αγκαλιά της μαμάς,που της έχουμε λείψει απίστευτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Italy1.jpg
    Italy1.jpg
    414,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Italy.jpg
    Italy.jpg
    393,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back