To AIDS της γάτας (FIV)

γεια σου ladycat και ευχομαι οτι καλυτερο για το γατο σου.τι αγωγη κανεις στο γατο σου?σημερα περιμενω αποτελεσματα για λευχαιμια η ειτζ για την δικια μου την γατουλα που εχει κοκκιωμα ουλων και μπορει να προερχεται απο αυτο.:( ο κτηνιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ηδη εμβολιο για το ειτζ μονο που ειναι πολυ ακριβο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου ladycat και ευχομαι οτι καλυτερο για το γατο σου.τι αγωγη κανεις στο γατο σου?σημερα περιμενω αποτελεσματα για λευχαιμια η ειτζ για την δικια μου την γατουλα που εχει κοκκιωμα ουλων και μπορει να προερχεται απο αυτο.:( ο κτηνιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ηδη εμβολιο για το ειτζ μονο που ειναι πολυ ακριβο.
μην βαζεις κακες σκεψεις περιμενε τα αποτελεσματα... τα παντα αντιμετωπιζονται, και εγω ειχα γατουλη με ειτζ και εζησε με τους εμβολιασμους.... καλη επιτυχια στα αποτελεσματα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω mimikaki αλλα εγω εχω και αλλα 4 και φοβαμαι γιατι θα κολλησουν αν δεν εχουν ηδη κολλησει και αυτα

και μια ασχετη ερωτηση.Πως μπορω να απαντω σε καποιο μηνυμα κανοντας παραθεση οπως εκανες και εσυ με το μηνυμα μου?

ευχαριστω mimikaki αλλα εγω εχω και αλλα 4 και φοβαμαι γιατι θα κολλησουν αν δεν εχουν ηδη κολλησει και αυτα

και μια ασχετη ερωτηση.Πως μπορω να απαντω σε καποιο μηνυμα κανοντας παραθεση οπως εκανες και εσυ με το μηνυμα μου?

σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να απομωνωσεις το ενα δυστυχως γιατι κολλαει... εγω ειχα 2 και τα χωρισα μετα την διαγνωση...
παραθεση κανεις πατοντας εκει που λεει παραθεση κατω δεξια στο μηνυμα που θελεις να απαντησεις....

εγω δεν μπορω να τα βαλω μεσα στο σπιτι γιατι ο αντρας μου δεν θελει για το μωρο,ειναι και 5

παταω στο παραθεση αλλα τιποτα

περιεργο που δεν στο κανει δεν ξερω τι μπορει να φταιει... κριμα με τα γατακια.. τωρα θυμηθηκα ειχα διαβασει που ειχες γραψει καπου αλλου οτι τα εχεις εξω τα γατακια σου... τι να σου πω ας ελπισουμε οτι ειναι καλα το γατουλινι σου....

η γατα μου τελικα εχει λευχαιμια και ειτζ,ολα μαζι,τωρα θα εχουν κολλησει και ολα τα αλλα μαλλον και ακομη και να κανω εμβολιο λευχαιμιας αν δεν εχουν κολλησει θα κολλησουν ειτζ.τι θα κανω??

η γατα μου τελικα εχει λευχαιμια και ειτζ,ολα μαζι,τωρα θα εχουν κολλησει και ολα τα αλλα μαλλον και ακομη και να κανω εμβολιο λευχαιμιας αν δεν εχουν κολλησει θα κολλησουν ειτζ.τι θα κανω??

οχι ρε γαμωτο!!!!:( η γατουλα σου ειναι στειρωμενη??? ο γιατρος τι σου ειπε για τα αλλα??

ολα ειναι στειρωμενα.τα αλλα και να κανουν εξετασεις μπορει αν δεν εχουν κολλησει λευχαιμια πραγμα που το βρισκω απιθανο και τα εμβολιασω θα κολλησουν ειτζ

απο οσο θυμαμαι κανει μια θεραπεια 10 ηεμρων με ιντερφερονη αν θυμαμαι καλα το ονομα της κ εγω εχω κ αλλα γατια μεσα στο σπιτι αλλα μου ειπε να μην αγχωνομαι κ θα το καταπολεμησουμε με ολα μας τα οπλα θα τον ρωτησω κ για το εμβολιο την παρασκευη που θα παω κ θα σας ενημερωσω το ειτζ προκαλει ουλιτιδα απο οτι μου ειπε κ ο λαμπης δεν εχει ουλιτιδα οπυτε κανενας αλλος ακομη μου ειπε αν μπορω να τους καθαριζω τα δοντια κ ειδικα τα πισω πισω για να αποφυγουμε τα παντα

:( η μια γατα εχει λευχαιμια και ειτζ,η αλλη μονο ειτζ και τα αλλα 3 μεχρι στιγμης τιποτα.:( και υποτιθεται οτι το ειτζ κολλαει μονο μα βαθυ δαγκωμα:( :( :( :(εμβολιο δεν υπαρχει και μου ειπε οτι η ιντερφερονη ειναι χημειοθεραπεια και στο εξωτερικο που γινεται δεν εχει αποτελεσμα:( :( :(

:( η μια γατα εχει λευχαιμια και ειτζ,η αλλη μονο ειτζ και τα αλλα 3 μεχρι στιγμης τιποτα.:( και υποτιθεται οτι το ειτζ κολλαει μονο μα βαθυ δαγκωμα:( :( :( :(εμβολιο δεν υπαρχει και μου ειπε οτι η ιντερφερονη ειναι χημειοθεραπεια και στο εξωτερικο που γινεται δεν εχει αποτελεσμα:( :( :(
δεν ξερω εμενα μου εδωσε πολλες ελπιδες παντως κ εχει περιπτωσεις που το ξεπερασαν το προβλημα

μακαρι να ειναι ετσι,στο ευχομαι και το ελπιζω.εμενα μου ειπε οτι μπορει να ζησει απο 1-5 χρονια.εσυ τα εχεις ολα μαζι?τρωνε μαζι?δεν σου εχει πει να τα χωρισεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι τους εχω ολους μαζι ετσι κ αλλιως ποτε δεν τους ειχα χωρισει αν ειναι θα εχουν κολλησει κ οι αλλοι ετσι κι αλλιως αλλα δεν ζουν μονο 5 χρονια εμενα μου ειπε μπορει κ 13 αλλα χρειαζετε εξτρα προσοχη δεν μου ειπε να τους χωρισω σε καμια περιπτωση δεν αγχωνομαι κ δεν φοβαμαι θα τους εχω οσο ειναι το γραφτο τους να ειναι μαζι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα πιό κοινά κλινικά σημάδια FIV
η μόλυνση είναι:
1. ασθένεια στοματικών κοιλοτήτων όπως η βαριάς μορφής ουλίτιδα ή το periodontitis
2. ανώτερη αναπνευστική ασθένεια (runny μύτη, βήξιμο)
3.γαστροεντερική ασθένεια (διάρροια)
4.ασθένεια δερμάτων (πυοδερμία ή τραχύ παλτό)

fiv

καλημερα σε ολους τους γατογονεις και φιλους.
Δεν ειναι πολυσ καιρος που ανακαλειψα την σελιδα, και ετσι να-μαι να σας πω και γω την εμπειρια μου.Ζω στην Σιενα της Ιταλιας. Πριν απο 8 χρονια υιοθετισαμε το γατακι που ηταν τοτε 9/ 10 μηνων, απο μια κοπελα που τοσο ανωριμα το πηρε χωρις να εχει ορεξη να το περιποιηθει. Ετσι για να μην καταληξει καπου αφημενο στην τυχη του το πηραμε εμεις. Του καναμε τα εμβολια και του πειραμε τα παντα για να το κανουμε το πιο χαηδεμενο της γειτονιας. Ειμαστε τυχεροι που το σπιτι μας ειναι ενα αναπαλαιομενο αρχοντικο με αυλες και ενα μικρο δασακι σαν τεραστειο ρεμα γεματο δεντρα και ζωακια. Ετσι ο γατουλης(Νι'νης ) εχει οτι μπορει να φανταστει ενασ γατος. το σπιτι του και την αυλη του. Τα προβληματα αρχιζουν οταν μια κυρατσα ηρθε και αμολησε μια ολοκληρη οικογενεια γατων στο διπλανο χωραφι απο το δασακι μασ. Οπως καταλαβενετε η κυρια ερχοταν ανελοιπος δεν λεω, με φαγητο και νερο. ομωσ για ιατρικη περιλθαλψη τιποτα.Η εξεληξη ειναι η ανεξελενκτη αναπαραγογη, και οι μαχες σωμα με σωμα για την περιοχη. Μια απο κεινες τις μερες γυρισε πισω με το ποδι του γεματο αιματα. τον πειγαμε στον γιατρο τον εραψε 4 ραμματα και του εκανε τεστ για το ειτζ. δυστηχως θετικο. Μεχρι τωρα που ειναι 8.5 δεν ηχε κανενα προβλημα.Βεβαια και μεις παντα προσεχαμε. προσεχαμε οταν εβγαινε εξω, να μην γυριζει στα στεκια του κανεις γατος.Ηχαμε σχεδον ξεχασει οτι ειναι φορεας της μπιπ αρρωστιας.τον οκτωμβρη ο Νινακης αρχιζει να μας κανει ναζακια με την τροφη του.Αρχισε να μην τρωει αρχικα τα γαριδακια του, πραγμα ανοικουστο για αυτον.παντα ελεγα οτι ηχε τον φοβο του αδειου μπολ.!!!!!του πειραμε τα παντα απο ολες τισ μαρκες. τιποτα. λεμε οκ θα ειναι περιοδος. μετα απο 15 μερες αρχισε μιας ελαφρας μορφης δοιαρριας.την αντιμετοπισαμε με τα αντιβοιοτικα και συμπληροματα για την χλοριδα του εντερου.Και παλι ολα φενοταν να κοιλουν καλα.κατα τον Νοεμβρη αρχισε να κανει νερα και με το φαη του. Αρχισε να γλυφει την σαλτσουλα και να αφηνει τις μπουκιτσες.τι να του ψησω ψαρι...τι κοτοπουλο... τιποτα. το ψαρι δεν το πλησιαζε το δε κρεας το μασαγε σα να προσπαθουσε να το ξεζουμισει χωρισ να το καταπινει. σιγα σιγα εβλεπα οτι αρχιζει να χανει και κιλα...φανταστητε τον 5.5 κιλα. οταν τον ξαναπηγαμε στον γιατρο του εκανε αναληση αιματος και το μονο που του βρηκε ηταν μια ελαφρια αυξηση στα λευκα( 14000) που το δικαιολογισε νορμαλ λογο του οτι πασχει απο το ειτζ , τσεποσε τα 100 ευροπουλακια και γεια σας. Οταν ομως μου μπηκαν διαβολακια στα αυτια αρχισα να ψαχνομαι.Ετσι τον πηγα σε αλλον γιατρο.Παραμονη πρωτοχρονιας ο γατουλης εκανε νεες εξετασεις και υπερηχο.τα λευκα ηταν πια στα 30.000!!! ογιατροσ φοβηθηκε για συψαιμια. Αρχισαμε αμεσωσ αντιβοιοση και ειδος κορτιζονης.Δοξα το θεω μετα απο 15 μερες ηρθαν σε κανονικα υψη.ομως η ανορεξια του ηταν ακομα πιο εντονη.για να το βοηθησουμε του αρχισαμε ορο.ο γατουλησ σημερα ειναι σε κατασταση κρισημη.δεν τρωει και δεν πινει μονοσ του.τον ταιζω με συριγγα και του δινω νερο.θα μου πειτε μηπωσ τον βασανιζω η προσπαθω να τον κρατησω με το ζορι στην ζωη. οχι .αλλα οταν το μονο που εχει ειναι η ανορεξια, χωρις αλλο ιχνος παθολογικης αρρωστιας, να ειστε σιγουροι οτι θα τον παλεψω.δεν με νοιαζει που εχω να κοιμηθω βραδυ μονοκοματο, σχεδων 2 μηνες. θα ειμαι κοντα του οσο παρει.ο νινακης τωρα ζυγιζει 3200 και μετα βιας και με την βοηθεια μας ανεβαινει τα σκαλια για να ερθει στο δωματιο.Ο μεχρι τωρα ανταρτης γατος μας εχει γινει ο πιο χουχουνης.εκει που για να ερθει στο κρεββατι μαζι μας επρεπε εξω να χιονιζει, τωρα καθε βραδυ κοιματε αναμεσα μας. με τις λιγες δυναμεις που εχει, μας χουρχουριζει ελαφρα και μας κοιταει μες τα ματια.Αυτο και μονο μοας φτανει για να συνεχισουμε να τον φροντιζουμε. Δεν με νοιαζει που εχω να κοιμηθω 2 μηνες, ουτε που οι δουλειες μου κοιλουν με αργοτερους ρυθμους. Απλα θελουμε να προσφερουμε στο νινη, οσο μπορουμε, για ολες τις στιγμες ευτυχιας και γελιου που μας εχει δωσει.:|

zouza εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να το ξεπεράσει το γατάκι, να γίνει καλά καινα σας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές χαράς.

κ εγω το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το ξεπερασετε το προβλημα της ανορεξιας κ να μην το βαζεις κατω μπραβο παντως ειναι πολυ τυχερος ο γατουλης σου

ευχαριστω παιδια για την συμπαρασταση....:) :) :)
ειναι κανεις με γατο fiv+ (ειτζ) και το μονο που να παρουσιαζει να ειναι ανορεξια???????
ο γιατρος μας λεει οτι ειναι ενα απο τα πολλα συμπτοματα που δινει. αν ειναι δυνατον!!!!!!! εγω λεω μπας και ειδε κανεναν Ευαγγελατο....:/: Ευτηχως παντος αυτος ο γιατρος ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ...μεχρι τηλ. περνει να δει τι κανει.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back