To know us (even) better!!

:hello: Με λένε Γιώργο, είμαι ένας από τους λίγους άντρες του site
αυτού:hmm: και συζώ προς το παρόν μόνο με την Χιονάτη μου (δες φωτό στο φόρουμ/Οι γάτες σας). Είμαι 29 χρονών, ζω προς το παρόν στην ζούγκλα (Αθήνα) με τους γονείς μου και εργάζομαι στο Υπουργείο Εσωτερικών. Σπούδασα στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (1η -δυστυχώς- επιλογή) και μετά από 5 χρόνια ως Αξιωματικός παραιτήθηκα, αφού δεν ήταν τα πράγματα καθόλου όπως τα φανταζόμουν (όπως έκανε εξάλλου και ο Kevin Spacey). Έδωσα εξετάσεις στον ΑΣΕΠ και διορίστηκα στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την δουλειά μου. Παράλληλα, σπουδάζω και στο Πάντειο Παν/μιο/Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και μιλώ άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.
Από μικρός αγαπούσα πολύ τις:inlove: :P και μετά τα τελευταία 13 χρόνια απόκτησα επιτέλους πάλι, μέσω αγγελίας στο mycat:up: .
Μέσα στον επόμενο χρόνο σχεδιάζω να παντρευτώ με την Αγγελική, έπειτα από 6 χρόνια πραγματικής αγάπης.. Θα μείνουμε στην Κέρκυρα, οπότε η Χιονάτη θα γίνει νησιώτισα:confused: . Μου αρέσει πολύ η γυμναστική (body building- προσπαθώ αλλά δεν φουσκώνω πάρα πολύ:hmm: ), ο υγειινός και οικολογικός τρόπος ζωής, η μουσική (αποκλειστικά ξένη- rock, hard rock, heavy metal κυρίως αλλά που και που latin, pop, κλασσική, ethnic, R&B- εξαίρεση λίγο έντεχνο και ελληνικό ροκ), οι ταινίες, τα ντοκυμαντέρ, οι αγώνες αυτοκινήτου (WRC- δες ράλλυ Ακρόπολις), τα gameς στο PC, το ποδόσφαιρο-μπάσκετ και πολλά άλλα σπορ (ΠΑΟ:up: ) και κυρίως το διάβασμα (εφημερίδες, κλασσική ξένη λογοτεχνία, φιλοσοφία, θεολογία, ιστορία, πολιτική κλπ). Δεν βγαίνω πολύ έξω, είμαι σπιτό:rolleyes: , αν και μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια (ίσως γιατί δεν έχω όπως μου λένε ελληνική ιδιοσυγκρασία αλλά πιο ψυχρή- βόρεια), το φθινόπωρο, ο καφές και το καλό φαγητό. Αγαπώ τα ζώα και όλο το φυσικό περιβάλλον γιατί φανερώνουν το μεγαλείο και την σοφία του Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό, κάτι που προσπαθώ να είναι για μένα το Α και το Ω στην ζωή μου.
Με την Χιονάτη περνάω φανταστικά, όπως φαντάζομαι και όλοι εσείς με τα δικά σας:) . Αυτά από μένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1,64 εδω....:redface:

Γιωργο,οντως οι αντρες της παρεας ειναι λιγοι.εχω προσεξει οτι οι αντρες γενικα προτιμουν τα σκυλια,ποτε ομως δεν καταλαβα γιατι.ισως τα θεωρουν πιο "σκληρα" ζωα,πιο "αγρια".τι να πω..αυτοι χανουν.
μου κανει εντυπωση που παραιτηθηκες,οι πιο πολλοι κανουν τα αδυνατα δυνατα να μπουν σε μια στρατιωτικη σχολη που τους εξασφαλιζει σταθερη δουλεια και συνταξιοδοτηση σε πολυ μικρη ηλικια.βεβαια κι εμενα μου ελεγαν τοτε να δηλωσω σρτατιωτικες σχολες,αλλα πιστευω οτι δε θα μου πηγαινε σαν επαγγελμα.
ειναι κι η Αγγελικη γατο-fan;) ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί βρε κορίτσια έχετε ανασφάλεια με το ύψος σας?:down:

Δεν έχουμε καλέ πρόβλημα με το ύψος.... πλάκα να γίνεται.. 'Ισα ίσα που αν ήμουν 1,75 δεν θα μπορούσα να φορέσω γόβα στιλέτο όπως τώρα....

Γιώργο σε καταλαβαίνω για την απόφαση να παραιτηθείς γιατί και ο δικός μου που είναι στο Πολεμικό Ναυτικό (Ανθυποπλοίαρχος Οικονομικού) θέλει να φύγει.. απλά τώρα περιμένουμε την μετάθεση για την Λέρο, και μιας και θέλουμε να φύγουμε απο την (όπως σωστά είπες) ζούγλα της Αθήνας, προσωρινά αναστέλεται η παραίτηση, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία για μας να πάμε αλλού..
Μετά τα 3 χρόνια που θα είμαστε εκεί... βλέπουμε...
Αλήθεια η κοπέλα σου (Αγγελική νομίζω) τι είπε για την παραίτηση; ήταν σύμφωνη; Σε ρωτάω γιατί σε εμάς έχουν πέσει όλοι να μας φάνε... Εγώ πάλι λέω να κάνει αυτό που νομίζει εκείνος ότι θα είναι καλύτερο για τον εαυτο του.. Εγώ θα είμαι δίπλα του σε όποια απόφαση και αν πάρει..

:hello: mariel και maxi,
Καταρχήν, το site είναι τόσο γυναικοκρατούμενο που ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.. Συμφωνώ ότι στους περισσότερους άντρες αρέσουν τα σκυλιά. Μου αρέσουν και μένα, όπως όλα τα ζώα εκτός από τις κατσαρίδες:blink: :bye: :cry: , απλά όχι τόσο όσο οι :) . Τα σκυλιά θέλουν χρόνο και χώρο που δεν διαθέτω προς το παρόν, πολύ περισσότερη φροντίδα και θα΄λεγα ότι προτιμώ τις :| , γιατί ταιριάζω καλύτερα, αφού μου αρέσει η εσωστρέφειά τους, η ηρεμία, η ανεξαρτησία, η καθαριότητα και η ομορφιά τους. Μάριελ, όσον αφορά τον Στρατό έχω να σου πω ότι πλέον δεν υφίσταται πρόωρη συνταξιοδότηση και η σιγουριά είναι μεν σίγουρα το μόνο θετικό στην Ελλάδα του 2006, αλλά είναι σιγουριά στην μιζέρια κατά την ταπεινή μου γνώμη (εφόσον το 90% όσων μπήκαμε στη σχολή έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους, κάτι ξέρω). Η Αγγελική δεν ήταν :D φαν, αλλά έκανε άλλη μια θυσία για μένα- πλάκα κάνω, της αρέσει πλέον πολύ, απλά δεν ήταν εξοικιωμένη, μάλιστα αυτή βρήκε το όνομα της Χιονάτης:inlove: . Εσύ πως τα βλέπεις με το επαγγελματικό σου μέλλον;
Maxi, δεν ξέρω αν έχεις ξαναπάει στην Λέρο, εγώ είχα πάει λίγες μέρες με τον Στρατό. Είναι όμορφο νησί με πάρα πολλούς κολπίσκους, λίγους αλλά φιλόξενους νομίζω μόνιμους κάτοικους και άγρια ομορφιά. Βέβαια, έχει ένα πρόβλημα με τις συγκοινωνίες. Σχετικά με την παραίτησή μου συνέβησαν τα εξής: Οι γονείς μου και όλος ο περίγυρος μου ήταν πολλοί αρνητικοί, εκτός από την Αγγελική (τώρα άλλα λένε). Μάλιστα, είναι σίγουρο πως αν δεν είχα την στήριξή της δεν θα είχα φύγει, απλά δεν θα το είχα τολμήσει και θα ταλαιπωρούμουν ακόμη. Δεν με πίεσε ούτε αυτή, μου είπε κάνε ότι θέλεις απλά με προέτρεψε να σκεφτώ την ζωή μας με παιδιά και να τρέχουμε κάθε 2-3 χρόνια από τον Έβρο στην Κω ή στην Λήμνο , χωρίς η ίδια να μπορεί να δουλέψει εύκολα ή καθόλου (από καθηγήτρια σε Παν/μιο να δουλεύει κάπου άσχετα). Επιπλέον, δεν μου άρεσε καθόλου η δουλειά μου, δεν μου ταίριαζε (μεγάλο θέμα ο επαγγελματικός προσανατολισμός και η ωριμότητα των αποφάσεων όταν είσαι 17χρονών) και ήταν πολύ μεγάλο το προσωπικό και οικογενειακό κόστος. Τέλος πάντων, ο τολμών νικά ή τοις τολμώσι η τύχη, είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα. Πάντως, να το ξέρεις ότι είχα προετοιμαστεί για τα χειρότερα (μόνο έτσι βρίσκεις την δύναμη να πάρεις μια τέτοια απόφαση). Εύγε για την απόφασή σου να στηρίξεις τον φίλο σου στα όνειρά του, αυτά τα πράγματα πρέπει να συζητιούνται διεξοδικά και να αποφασίζεται ότι είναι καλύτερο και για τους δύο (ή και οι δύο να σκέφτονται σαν ένας ή να βάζει ο ένας πάνω απ΄όλα τον άλλο).
Εύχομαι ότι καλύτερο και για την περίπτωσή σας:up: :up:

Δεν έχουμε καλέ πρόβλημα με το ύψος.... πλάκα να γίνεται.. 'Ισα ίσα που αν ήμουν 1,75 δεν θα μπορούσα να φορέσω γόβα στιλέτο όπως τώρα....
**

Μπα, τι λες; Εγώ με 1,73 τη φοράω...

Εγώ πάλι έχω τεχνικά προβλήματα με τα τακούνια (όταν τα φοράω πέφτω, επεισοδιακά, και γελά όλος ο κόσμος μαζί μου). Ευτυχώς που δεν χρειάζεται :P. Δεν χρειάζεται ούτε να φοράω τακούνια, ούτε να τα φοράω για να πέσω (πέφτω και χωρίς αυτά με τεράστια επιτυχία) :D! Χάλια η ισορροπία μου, χάλια!

Αχ anabou κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Πέφτω. Κι όταν δεν πέφτω... το περπάτημά μου είναι για πολλά γέλια. Φαντάσου ένα φορτηγατζή πως θα περπατάει με τακούνια. Γι αυτό κι εγώ δεν τα φοράω (κι ας χρειάζεται... - 1,60...)!

κι εγω με τα τακουνια δεν τα παμε και τοσο καλα...:redface: τα φοραω βεβαια με το ζορι σε πολυ εξαιρετικες περιπτωσεις αλλα ειμαι λες και κανω ισορροπια σε ξυλοποδαρα...

Εσύ πως τα βλέπεις με το επαγγελματικό σου μέλλον;

καλη ερωτηση....ελα ντε...αισιως τελειωνω οπου να'ναι απο τη σχολη μου(βιολογικο).ηταν η πρωτη μου επιλογη,μου ειχε κολλησει απο το δημοτικο,και παρ'ο,τι εβγαλα μεγαλο βαθμο στις πανελληνιες(19123)και ολοι μου ελεγαν να σκεφτω και αλλες εναλλακτικες,εγω εκει,κολλημενη...τελικα μπαινωντας στη σχολη ειδα πως ειναι τα πραγμτα και απογοητευτηκα πληρως.αναισθητοποιηθηκα τοσο που με το ζορι διαβαζα και περναγα μαθηματα με ρυθμους χελωνας.εχω ακουσει απο αποφοιτους την τραγικη κατασταση και πως ολοι καταντησαν η ανεργοι η σε ασχετες δουλειες.εγω δεν ξερω,το σκεφτομαι.θα μπορουσα να κανω ιδιαιτερα,φροντιστηρια η να δωσω ασεπ(αν και προσωπικα το θεωρω κοροιδια)η να παω σε καποια αλλη σχολη.
η αρραβωνιαστικια σου σε ποια σχολη δουλευει?

αχ εγω λατρευω τα τακουνια μακαρι να μπορουσα να τα φοραω συνεχεια θα ηταν η καλυτερη μου

Κι εγώ τα λατρεύω, να τα βλέπω ή να τα φοράνε άλλοι, όταν τα φοράω εγώ ξεκινούν τα προβλήματα :P

Κι εγώ τα λατρεύω, να τα βλέπω ή να τα φοράνε άλλοι, όταν τα φοράω εγώ ξεκινούν τα προβλήματα :P

Καλά, είσαι μικρή ακόμα (όπως και η Mariel). Θα δεις που θα τα φορέσεις μια χαρά όταν χρειαστεί!
Το μυστικό είναι να είναι πολύ καλής ποιότητας και μαλακό το παπούτσι (να μη σε "χτυπάει") και το τακούνι να είναι ανεκτά ψηλό (άσε τα 12 ποντα, καλά και τα 7ποντα!!!) και όχι απαραίτητα στιλέτο. Να είναι λίγο πιο "χοντρό" ώστε να το πατάς σταθερά!

Ποια 7 ποντά; 5ποντα κι αυτά με το ζόρι και σε εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν απαιτούν περπάτημα! Σε γάμους συνήθως παίρνω αγκαζέ ξάδερφο για παν ενδεχόμενο! Πολύ γέλιο όσοι δεν μας ξέρουν μας περνούν για ζευγάρι :lol:!

Εγώ είμαι 1,58 και δεν φοράω τακούνια.....Τουλάχιστον στις καθημερινές εμφανίσεις....

εχω ακουσει απο αποφοιτους την τραγικη κατασταση και πως ολοι καταντησαν η ανεργοι η σε ασχετες δουλειες.εγω δεν ξερω,το σκεφτομαι.θα μπορουσα να κανω ιδιαιτερα,φροντιστηρια η να δωσω ασεπ(αν και προσωπικα το θεωρω κοροιδια)η να παω σε καποια αλλη σχολη.
η αρραβωνιαστικια σου σε ποια σχολη δουλευει?

Δεν έχω ιδέα πως είναι τα πράγματα με τους βιολόγους, αλλά σε πιστεύω.. Ελπίζω να πάρεις την πιο σωστή απόφαση για σένα και ότι καλύτερο:up: :up: Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε:hmm:
Η κοπέλα μου δουλεύει σε κάποιο τμήμα Παν/μίου που δεν θα ήθελα να πω δημοσίως για ευνόητους λόγους, σε φώτισα, ε;:mad: :down: Ελπίζω να καταλαβαίνεις:/: .
Όσο για τα τακούνια και απευθύνομαι σε όλα τα κορίτσια είναι όντως όμορφα ανεξαρτήτως ύψους, γιατί δεν είναι το ύψος που προσδίδουν το ωραιότερο σε αυτά, αλλά η συγκεκριμένη στάση που παίρνει με αυτά το γυναικείο σώμα και αναδεικνύεται.;)

**Σε γάμους συνήθως παίρνω αγκαζέ ξάδερφο για παν ενδεχόμενο! Πολύ γέλιο όσοι δεν μας ξέρουν μας περνούν για ζευγάρι :lol:!

Το ίδιο συνέβαινε και σ'εμένα με τον ξάδερφό μου, όταν ήμαστε μικροί...
Αφού ο Δημήτρης που με "χαλβάδιαζε" τότε, φοβόταν να κάνει κίνηση γιατί νόμιζε ότι ήμουν δεσμευμένη!!! :lol::lol::lol:

κι εγω τα ιδια στους γαμους στο χωριο(εχει και κατι αποτομες κατηφορες για την εκκλησια...:redface: )αφου οι γιαγιαδες του χωριου που παντα με μπερδευαν γιατι με εβλεπαν μια στο τοσο,οταν με εβλεπαν με τον ξαδερφο μου μας ευχονταν να ζησουμε και καλους απογονους:lol: :lol: :lol:

Όσο για τα τακούνια και απευθύνομαι σε όλα τα κορίτσια είναι όντως όμορφα ανεξαρτήτως ύψους, γιατί δεν είναι το ύψος που προσδίδουν το ωραιότερο σε αυτά, αλλά η συγκεκριμένη στάση που παίρνει με αυτά το γυναικείο σώμα και αναδεικνύεται.;)
έλα δες τη δική μου στάση όταν φοράω τακούνια και μετά πες μου.... χαχαχα:D :D :D

**

Και το ποδι ομορφαίνει (λεπταίνει η γάμπα)!

Τι τα θέλετε κορίτσια, η θηλυκότητα έχει κάποια σύμβολα: τα τακούνια, το άρωμα, το ωραίο φόρεμα...

Όταν ήμουν στην Κορέα, έβλεπα τις χαριτωμένες Κορεατοπούλες με τα τακούνια ακόμα και στην παραλία (τούς χωνόταν στην άμμο, στραβοπατούσαν, αλλά εκεί!), με τις φουστίτσες τους, τα μακριά μαλλάκια τους (μαύρα και γυαλιστερά, από τα φύκια που τρώνε) το όλο στυλ "Όντρεϊ Χέπμπορν" συχνά... Και οι Αμερικανοί ξετρελαίνονταν, γιατί οι Αμερικανίδες (ΟΚ, γενικεύω τώρα :redface:) τριγυρνούσαν όλο μ'ένα τζιν, πουκάμισο και σνίκερς.
Γάμοι μεταξύ Κορεατισσών και Αμερικανών πολλοί, αλλά όχι μόνο για τα ...τακούνια!!! :lol::lol::lol:

περασα ενα φεγγαρι στη ζωη μου που είχα μόνο ένα ζευγάρι μπότες, με ένα τακούνι τεράστιο (μα κι εγώ, αυτές βρήκα να πάρω????) και δούλευα πωλήτρια. Εναν χειμώνα κράτησε αυτό. Εμαθα να περπατάω με τακούνι, δεν λέω, αλλά επαθα και μια πτώση μεταταρσίου νομίζω το είπανε. Αποτέλεσμα? Τώρα ξερψ να περπατάω με τακούνι αλλα πρέπει να βρω παπούτσι σιδηρόδρομο στο πλάτος!!! Μου κάνουν στο μήκος αλλά όχι στο πλάτος :mad: . Ποια θηλυκότητα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back