anabou
Διάσημο μέλος
Ναι και όταν περπατάω έχω τρομερή χάρη, αλλά κυρίως όταν πέφτω! Κάνω ένα διπλό λουπ και πέφτω φαρδιά πλατιά στο πάτωμα (ενίοτε με τα πόδια ανοικτά)! Προσφέρω μοναδικό θέαμα είναι η αλήθεια! Όσο για εμένα με τακούνια σε παραλία, αν κάποιος το βιντεοσκοπήσει και το βγάλει στο ίντερνετ θα χ..τει στο τάλιροέλα δες τη δική μου στάση όταν φοράω τακούνια και μετά πες μου.... χαχαχα![]()
![]()
![]()
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Φρίκη. Τόση χάρη και θηλυκότητα που θυμάμαι τις γκέισεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σκονάκι για τους παλιούς, βοήθημα για τους νέους στο φόρουμ. Άμα θέλετε οι καινούργιοι περάστε απο εδώ να γνωριζόμαστε, κερνάμε και βερμουτάκι (τις γάτες εννοείται)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Να σημειώσω ότι είμαι η μόνη ψηλή στην οικογένεια κι αν δεν ήμουν σίγουρη για τη μαμά η οποία ντρεπόταν και να κοιτάξει άνδρα θα έλεγα ότι κάτι τρέχει! Φανταστείτε εικόνα οικογένειας: μπαμπάς 1,72, μαμά 1,55, αδελφή 1,64 κι εγώ από δίπλα 1,76 +9= 1,85.
Όχι πάντως, δεν μπορώ να πω, είχε δίκιο ο μπαμπάς. Σαν Γερμανός στρατιώτης σταμάτησα να περπατάω. Μόνο που τώρα όταν περνάω από το Σύνταγμα πηγαίνοντας στη δουλειά μου φωνάζουν : "Γειά σου τσολιά μου!!!!!"

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Ολο το σοι εκει κυμαινεται, ο μπαμπας γυρω στο 1.70.Οι δυο μικροτεροι αδελφοι του μπαμπα ειναι περιπου 1.80!
Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε κοντοι!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ασπασία σε καταλαβαίνω πλήρως. Είχα κόμπλεξ με το υψος μου. Ήταν και τα περισσότερα αγόρια κοντά![]()
Μπααα! Εγώ δεν είχα κομπλεξ με το ύψος μου. Φρόντιζα να δημιουργώ στους άλλους που ήταν πιο κοντοί....
Άσε που λόγω ύψους και αδυναμίας δούλεψα μικρή για 5-6 χρόνια ως μοντέλο και έβγαλα τρελλα για την εποχή λεφτά. Τώρα ούτε για αστείο δεν τα παίρνω....

anabou
Διάσημο μέλος
Τέτοια πιθανότητα δεν υπήρχε. Η κατασκευή μου δεν είναι κατάλληλη για μοντέλο. Μόνο για μοντέλο για παχουλέςΜπααα! Εγώ δεν είχα κομπλεξ με το ύψος μου. Φρόντιζα να δημιουργώ στους άλλους που ήταν πιο κοντοί....![]()
![]()
![]()
Άσε που λόγω ύψους και αδυναμίας δούλεψα μικρή για 5-6 χρόνια ως μοντέλο και έβγαλα τρελλα για την εποχή λεφτά. Τώρα ούτε για αστείο δεν τα παίρνω....![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
που ειναι η βαθεια αιτια.Καλή μου Σαρδέλα/ Ελένη, όταν είσαι σ'αυτή την ηλικία που είσαι εσύ, όσο εύκολα τα παίρνεις τα κιλά τόσο τα χάνεις. Εγώ μικρή ήμουν τόσο αδύνατη που μου εκάναν εξετάσεις για να δουν τι έχω. Το πρόβλημα είναι ότι από τα 30-35 και πάνω εύκολα παίρνεις αλλά δυστυχώς δύσκολα χάνεις κιλά. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Κάποτε έτρωγα απίθανες ποσότητες φαγητού (π.χ.2-3 πίτσες για βραδυνό)και δεν έπαιρνα γραμμάριο, ενώ τώρα άστα να πάνε.....![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άσε που με το γάτο ασχολούμαι, και του κακοφαίνεται του κυρίου ότι λέει πιο πολύ ασχολούμαι με το γάτο παρά μ' αυτόν....
Ενώ αντίθετα ο καλός μου, τώρα που δεν κάνει μόνος του τις δουλειές του σπιτιού, (όχι ότι τις έκανε ποτέ, γύναίκα είχε και του καθάριζε!) μιά χαρά βρίσκει χρόνο και γυμναστήριο να πάει και ποσδόσφαιρο να παίξει και ότι άλλο θέλει... Και μου σχολιάζει κιόλας το μουλάρι ότι πάχυνα!!!!.....

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν αγχωνομαι βεβαια η στεναχωριεμαι μου κοβεται τελειως η ορεξη.δεν παει μπουκια κατω.παντως ο μεταβολισμος οντως αλλαζει με την ηλικια.η μητερα μου,αν και δεν ηταν ποτε πολυ αδυνατη,ηταν κανονικη.μεχρι τα 35 της περιπου που γεννησε τον αδερφο μου επαιρνε κιλα,αλλα τα εχανε ευκολα.μετα ομως αρχισε ν'αλλαζει ο μεταβολισμος της και να της μενουν τα κιλα.δεν τα εχανε πλεον με την ιδια ευκολια.ε,λιγο αυτο,λιγο οι φωνες με τον αδερφο μου(ζωηρος σαν μικρος,δυσκολη εφηβεια)εφταναν για να βαλει ποσα κιλα που τωρα αντε να τα χασει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool