To know us (even) better!!

Γνωστό "θηλυκό" ξυπόλητο. Για εμάς τις flat: Κορίτσια εμπρος στο δρόμο που χάραξε η Αφροδίτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sk21m126.jpg
    sk21m126.jpg
    3,8 KB · Εμφανίσεις: 6
έλα δες τη δική μου στάση όταν φοράω τακούνια και μετά πες μου.... χαχαχα:D :D :D
Ναι και όταν περπατάω έχω τρομερή χάρη, αλλά κυρίως όταν πέφτω! Κάνω ένα διπλό λουπ και πέφτω φαρδιά πλατιά στο πάτωμα (ενίοτε με τα πόδια ανοικτά)! Προσφέρω μοναδικό θέαμα είναι η αλήθεια! Όσο για εμένα με τακούνια σε παραλία, αν κάποιος το βιντεοσκοπήσει και το βγάλει στο ίντερνετ θα χ..τει στο τάλιρο :lol:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι η αλήθεια είναι πως έχει πλάκα να τρώμε τα μουτρα μος λόγω τακουνιου (για τους άλλους) Αντε να κατεβεις κατηφόρα με τακούνι:P Φρίκη. Τόση χάρη και θηλυκότητα που θυμάμαι τις γκέισες

Έχω ένα ζευγάρι 12ποντες στιλέτο-μυτερές-κροκό-μπορντόκαφέ γόβες τις οποίες τις λατρεύω!!!!!! Τις πλήρωσα 80€ αλλά χαλάλι τους, το μυστικό είναι στο τακούνι που είναι πιο μέσα και έτσι σου δίνει περισσότερη σταθερότητα!!!! Έμαθα να περπατάω με γόβες όταν δούλευα σε καφετέρια και βάραγα 10ωρα και 12ωρα πάνω σε αυτές, τότε βέβαια ήταν τις μόδας το χοντρό τακούνι και χοντρή σόλα, όχι τις πλατφόρμες.

Για να γνωριζόμαστε

Σκονάκι για τους παλιούς, βοήθημα για τους νέους στο φόρουμ. Άμα θέλετε οι καινούργιοι περάστε απο εδώ να γνωριζόμαστε, κερνάμε και βερμουτάκι (τις γάτες εννοείται)!:redface:

Τι ζόρι βρε κορίτσια κι αυτό με το τακούνι! Εγώ από 14 χρονών είμαι 1,76 το τακούνι ούτε που να το δω! Μέχρι που ο πατέρας μου είδε κι αποείδε που κυκλοφορούσα συνέχεια με φορμες και αθλητικά (ένεκα το μπασκετ) και μου πήρε στα 18 ένα ζευγάρι γόβες. Προσπαθούσε για καιρό να με βάλει να της φορέσω με σχόλια του τύπου: "Πώς περπατάς έτσι σαν Γερμανός στρατιώτης?" "Κόρη έκανα εγώ ή το Βάγγω τον νταλικιέρη?" "Σπάσε τη μέση σου λίγο! Πας μονοκόματη σαν πατερό!" (όπου πατερό το δοκάρι που κρατάει τη στέγη - Κεφαλονίτης ο μπαμπάς!). Τελικά τις φόρεσα κι από τότε συνεχίζω να βλέπω τον κόσμο αφ'υψηλού. Βάλτε 1,76 εγώ και κατα μέσω όρο 9 πόντοι τα τακούνια που φοράω συνήθως καταλαβένετε....
Να σημειώσω ότι είμαι η μόνη ψηλή στην οικογένεια κι αν δεν ήμουν σίγουρη για τη μαμά η οποία ντρεπόταν και να κοιτάξει άνδρα θα έλεγα ότι κάτι τρέχει! Φανταστείτε εικόνα οικογένειας: μπαμπάς 1,72, μαμά 1,55, αδελφή 1,64 κι εγώ από δίπλα 1,76 +9= 1,85.
Όχι πάντως, δεν μπορώ να πω, είχε δίκιο ο μπαμπάς. Σαν Γερμανός στρατιώτης σταμάτησα να περπατάω. Μόνο που τώρα όταν περνάω από το Σύνταγμα πηγαίνοντας στη δουλειά μου φωνάζουν : "Γειά σου τσολιά μου!!!!!":lol: :lol: :lol:

Περίπου τόσο είμαι χωρίς τα τακούνια. Αλλά έχω χάλια ισορροπία. Το περπάτημα το έχω ψιλοβελτιώσει αλλά για τακούνι ούτε λόγος. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις... θα δείξει! Το σόι του πατέρα μου μου την έκανε η μόνη κοντή είναι η θεία μου (~1.60) όταν μαζεύεται όλο το σόι έχουν πολύ πλάκα (οι υπόλοιποι/ες είναι άνω του 1.75)!

Να σκεφτείς ότι είμαι 13 χρόνια μεγαλύτερη.Στην εποχή μου λίγες γυναίκες ήταν τόσο ψηλές & είχα προβλημα.Στο σχολείο μονίμως τελευταίο θρανίο (όχι οτι ήθελα να παω πρώτο δηλαδή!).Τα νεότερα παιδιά & εννοώ τη γενιά του ανηψιού & της ανηψιάς μου (17 & 9 αντίστοιχα) βγαίνουν πολύ ψηλότερα. Μα τι τα ταίζουν τέλος πάντων????:hmm:

Ασπασία σε καταλαβαίνω πλήρως. Είχα κόμπλεξ με το υψος μου. Ήταν και τα περισσότερα αγόρια κοντά :whistle:

Εγω ειμαι 1.60.
Ολο το σοι εκει κυμαινεται, ο μπαμπας γυρω στο 1.70.Οι δυο μικροτεροι αδελφοι του μπαμπα ειναι περιπου 1.80!
Ολοι οι υπολοιποι ειμαστε κοντοι!:D

Ασπασία σε καταλαβαίνω πλήρως. Είχα κόμπλεξ με το υψος μου. Ήταν και τα περισσότερα αγόρια κοντά :whistle:

Μπααα! Εγώ δεν είχα κομπλεξ με το ύψος μου. Φρόντιζα να δημιουργώ στους άλλους που ήταν πιο κοντοί....:lol: :lol: :lol:
Άσε που λόγω ύψους και αδυναμίας δούλεψα μικρή για 5-6 χρόνια ως μοντέλο και έβγαλα τρελλα για την εποχή λεφτά. Τώρα ούτε για αστείο δεν τα παίρνω....:/:

Μπααα! Εγώ δεν είχα κομπλεξ με το ύψος μου. Φρόντιζα να δημιουργώ στους άλλους που ήταν πιο κοντοί....:lol: :lol: :lol:
Άσε που λόγω ύψους και αδυναμίας δούλεψα μικρή για 5-6 χρόνια ως μοντέλο και έβγαλα τρελλα για την εποχή λεφτά. Τώρα ούτε για αστείο δεν τα παίρνω....:/:
Τέτοια πιθανότητα δεν υπήρχε. Η κατασκευή μου δεν είναι κατάλληλη για μοντέλο. Μόνο για μοντέλο για παχουλές :lol:

Κι εγώ προς τα εκεί πάω! Στεναχωριέμαι- τρωω, έχω νεύρα-τρωω, ζυγίζομαι και βλέπω ότι έχω παχύνει, μου τι δινει γιατί αντιπαθώ τις δίαιτες - ξανατρώω, αφήνει φαγητό στο πιάτο ο Κώστας, του γκρινιάζω- το τρώω... Αν συνεχίσω έτσι, βλέπω να με χωρίζει. Οταν παντρευτήκαμε ήμουν 57 κιλά, τώρα 2 χρόνια μετά είμαι 67 και αν συνεχίσω με αυτό το ρυθμό με βλέπω 167!!! Καμμιά διατροφολόγο έχουμε στο forum??????.......:blink: :blink: :blink:

Εγω με τις πανελληνιες πηρα περιπου 5 κιλα.Απο την αρχη του 2006, ξεκινησα να παχαινω γιατι εμενα σπιτι, και οτι εβρησκα το ετρωγα, και εκτος απο τα 5 των εξετασεων, πηρα και αλλα 5!10 κιλα σε 6 μηνες!Ξεκινησαδιαιτα, και εχασα τα 5, και μου μενουν αλλα τοσα!

Καλή μου Σαρδέλα/ Ελένη, όταν είσαι σ'αυτή την ηλικία που είσαι εσύ, όσο εύκολα τα παίρνεις τα κιλά τόσο τα χάνεις. Εγώ μικρή ήμουν τόσο αδύνατη που μου εκάναν εξετάσεις για να δουν τι έχω. Το πρόβλημα είναι ότι από τα 30-35 και πάνω εύκολα παίρνεις αλλά δυστυχώς δύσκολα χάνεις κιλά. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Κάποτε έτρωγα απίθανες ποσότητες φαγητού (π.χ.2-3 πίτσες για βραδυνό)και δεν έπαιρνα γραμμάριο, ενώ τώρα άστα να πάνε.....:down: :down: :down:

Εμένα απο τις πανελλήνιες πέρασαν τριάντα κιλά ά, και χρόνια!:down:

Μη ξεχνατε εκτος απο το μεταβολισμο το ρολο του ανχους και του θυμου η της στεναχωριας στο φαγητο τα περισοτερα ατομα που τρωνε πολυ εχουν μαθει να αντικαθιστουν οποιοδηποτε συναισθημα δυσαρεστο η ευχαριστο με φαγητο εξου και το καλοπιασμα με το αγαπημενο γλυκο αλλα και το οτι κανεις οταν ειναι στεναχωρημενος γεμιζει τα κενα με φαγητο καλη η σωστη διατροφη ακομα καλυτερη η γυμναστικλη αλλα μη ξεχναμε και τον ψυχολογικο παραγοντα;) που ειναι η βαθεια αιτια.

Καλή μου Σαρδέλα/ Ελένη, όταν είσαι σ'αυτή την ηλικία που είσαι εσύ, όσο εύκολα τα παίρνεις τα κιλά τόσο τα χάνεις. Εγώ μικρή ήμουν τόσο αδύνατη που μου εκάναν εξετάσεις για να δουν τι έχω. Το πρόβλημα είναι ότι από τα 30-35 και πάνω εύκολα παίρνεις αλλά δυστυχώς δύσκολα χάνεις κιλά. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Κάποτε έτρωγα απίθανες ποσότητες φαγητού (π.χ.2-3 πίτσες για βραδυνό)και δεν έπαιρνα γραμμάριο, ενώ τώρα άστα να πάνε.....:down: :down: :down:

Εχεις δικιο!Και η μαμα μου(40χρονων ειναι)θελει να χασει μερικα κιλα και δεν μπορει!Εχω ξαναπει οτι ποτε δεν ημουν αδυνατη, και ουτε θελω να γινω!Τα δικα μου φυσιολογικα ειναι γυρω στα 58-60 κιλα! Νευριαζω απιστευτα οταν βλεπω συνομιλικους μου, που τρωνε υπερβολικα, και ειναι πετσι και κοκκαλο!Μα καλα, που τα βαζουν ολα αυτα?(Εσυ ασπασια που τα εβαζες?).Και δεν αθλουνται για να πω οτι καταναλωνουν ενεργεια!

Εγώ μάλλον είχα καλό μεταβολισμό, δε γυμναζόμουν ιδιαίτερα μικρή. Πάντως η αλήθεια είναι ότι από τότε που παντρεύτηκα δεν έχω χρόνο για γυμναστηριο πια... Πολλαπλασιαστηκαν οι δουλειες του σπιτιού οχι Χ 2 αλλά Χ 20!!! Πού να κάνω και παιδί...
Άσε που με το γάτο ασχολούμαι, και του κακοφαίνεται του κυρίου ότι λέει πιο πολύ ασχολούμαι με το γάτο παρά μ' αυτόν....
Ενώ αντίθετα ο καλός μου, τώρα που δεν κάνει μόνος του τις δουλειές του σπιτιού, (όχι ότι τις έκανε ποτέ, γύναίκα είχε και του καθάριζε!) μιά χαρά βρίσκει χρόνο και γυμναστήριο να πάει και ποσδόσφαιρο να παίξει και ότι άλλο θέλει... Και μου σχολιάζει κιόλας το μουλάρι ότι πάχυνα!!!!.....:mad:

ευτυχως κι εγω ειμαι απο τους τυχερους που τρωνε αρκετα χωρις να παχαινουν.δεν τρωω βεβαια πολυ κρεας,σαλτσες,ψωμια κτλ.εχω μαλλον γρηγορες καυσεις.πριν 1 χρονο περιπου που εκανα εξετασεις αιματος μου ανιχνευσαν μια ουσια που εμφανιζεται σε υποσιτιζομενα ατομα.απο ο,τι μου ειπε ο γιατρος προφανως ειναι οσο γρηγορες οι καυσεις που αυτα που τρωω(παρ'ο,τι ειναι πολλα για μενα)δε φτανουν στον οργανισμο:lol:

οταν αγχωνομαι βεβαια η στεναχωριεμαι μου κοβεται τελειως η ορεξη.δεν παει μπουκια κατω.παντως ο μεταβολισμος οντως αλλαζει με την ηλικια.η μητερα μου,αν και δεν ηταν ποτε πολυ αδυνατη,ηταν κανονικη.μεχρι τα 35 της περιπου που γεννησε τον αδερφο μου επαιρνε κιλα,αλλα τα εχανε ευκολα.μετα ομως αρχισε ν'αλλαζει ο μεταβολισμος της και να της μενουν τα κιλα.δεν τα εχανε πλεον με την ιδια ευκολια.ε,λιγο αυτο,λιγο οι φωνες με τον αδερφο μου(ζωηρος σαν μικρος,δυσκολη εφηβεια)εφταναν για να βαλει ποσα κιλα που τωρα αντε να τα χασει...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back