To know us (even) better!!

Οι Ικαριωτες ειναι "τα ζωα μου αργα". Και τρελλοι ειναι αλλα εχουν αλλους ειδους τρελλα απο τους Κεφαλωνιτες! (Παλι "τσουβαλιασμα")

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι Κεφαλονίτες πάλι, δεν είναι "τα ζα μου αργά".Αντίθετα είναι αεικίνητοι και πολυμήχανοι ως γνήσιοι απόγονοι του πολυμήχανου Οδυσσέα:rolleyes: :D :up:
Αααα! Κι όπως είπαμε εντελώς κου-κου:blink: :blink: :blink: Με την καλή έννοια βέβαια, όπως λέει και ο αγαπητός κ.Ψινάκης....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σας...
Μμμμ, από που να αρχίσω και από που να τελειώσω;;; :)
Έκλεισα ήδη τα 35 μου, έζησα και ζω στην βρωμο - Αθήνα. Η μαμά μου είναι από την Θούρια Μεσσηνίας και ο πατέρας μου από τους Δόλους Μεσσηνιακής Μάνης. Είμαι μελαχρινή με καστανά μάτια, μέτρια στο ύψος μου 1,68 και φοράω 7πόντα τακουνιά ;) για τα 12πόντα ούτε συζήτηση!!! :mad:
Είμαι κωφή, μιλάω μια χαρά και συνεχίζω την λογοθεραπεια μου για να αποκατασταθεί η ακοή μου. Έκανα επέμβαση πριν 3 χρόνια και έχω δει προόδους. Από εδώ και πέρα είναι θέμα χρόνου!!! :up:
Είμαι παντρεμένη με τον Βαγγέλη εδώ και 1 χρόνο και 2 μήνες, πριν ήμασταν μαζί για ... 12 ολόκληρα χρόνια :redface: !!! Το γιατί δεν παντρευτήκαμε από νωρίς, υπήρξαν παρά πολλοί λόγοι, οι πιο κύριοι ήταν το ότι έπρεπε να τελειώσει φαντάρος, να πιάσει δουλεία το ίδιο και εγώ. Συνεχίζουμε να είμαστε αγαπημένοι.
Ξεκίνησα αρχικά να σπουδάζω προγραμματισμό, αλλά τον παράτησα στο 1ο εξάμηνο!!! Φρίκη, :mpliaks: δεν ήταν για μένα. Η αδυναμία μου είναι κυρίως οι κατασκευές παντός τύπου. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου στις Γραφικές τέχνες στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ! Δυστυχώς όμως, δεν μου στάθηκε καλή αν και σχεδόν την τελείωσα. Μου έμειναν 10 μαθήματα για να δώσω. Όποτε πήγαινα να δώσω εξετάσεις ήμουν πάντα ΓΚΑΝΤΕΜΩ. Όλο καταλήψεις και απεργίες είχανε! Άστα να πανε! Έτσι, αποθαρρύνθηκα και την άφησα. Κάποια στιγμή, λεω να παω στην AKTO.
Αχ, τι ωραία χρόνια ήταν αυτά;;; Ανέμελα και έκανα ότι πέρναγε από το χέρι μου για να περάσω καλά, να ζήσω την ζωή μου όσο πιο καλά μπορούσα. Έκανα πολλές εξορμήσεις στην φύση, από ραφτινγκ μέχρι και αναρρίχηση!!! Ήμουν και στην Αίγινα σαν εθελόντρια στην φροντίδα πληγωμένων ζωών, τους καλοκαιρινούς μήνες, τότε ήμουν στο γυμνάσιο.
Τώρα δουλεύω στο τμήμα προσωπικού στην Intracom (ναι, ναι... να μου ζήσει ο Κοκκαλης) και κακοπληρωμένη... ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Κάθε μέρα κυνηγάω τους συνάδελφους μου για δουλείες τους :blink: ... ούτε σχολείο να ήμασταν...
Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι εκτός από τις δουλείες του σπιτιού, με το γυμναστήριο, καλλιτεχνικές κατασκευές, βολτούλες με τους φίλους μου και πολλά αλλά που αν συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω πολλές σελίδες :rolleyes: Κυρίως κολιέ, βραχιολακια, σκουλαρικάκια με χάντρες και κορδονάκια. Ξύλινες κατασκευές, φωτογραφία, ζωγραφική, καρτουλες στο Photoshop, βιτρω σε τζαμάκια και καμία φορά σελιδοποιώ άλλους :redface: Δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, τώρα που παντρεύτηκα... Εμ, δεν έχω πια δίπλα μου την μαμά μου!!! Σνιφ, κλαψ, μπουχου... :baby: ΛΥΓΜ!
Κάνουμε εξορμήσεις στην φύση με τα Τζιπ μαζί με μεγάλη παρέα φιλών, γαμπρού, συννυφάδας, μπατζανάκηδες κ.α. :lol: Πηγαίνουμε συχνά στην Βαμβακου στο όρος Πάρνωνα. Είναι ΤΕΛΕΙΑ ειδικά τώρα τον χειμώνα, καθώς ο άντρας μου είναι από Σπάρτη. Αν μας κάτσουν 4ημέρα φεύγουμε για βόρεια!!! :up: Πηγαίνουμε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας... Είναι τόσο όμορφη, τρομάρα της!!!
Το γατουλίνι μου, από την ώρα που μπήκε στην ζωή μου την έκανε πιο όμορφη. Είναι η πιο όμορφη παρέα που έχω μέχρι να γυρίσει ο άντρας μου από την δουλεία του. Αφού ετοιμάσω το φαγητό και το αφήσω στην φωτιά, βρισκόμαστε και παίζουμε τρέλα παιχνίδια :inlove: αγκάλισες, κρυφτούλια, ποδοσφαιράκι μέχρι να βαρεθούμε και αποχωρούμε στις γωνίτσες μας και ξεκουραζόμαστε μέχρι να γυρίσει ο γατομπαμπας.
Χμ, τι αλλά να σας πω;;; :rolleyes: :) :D

Ελένη.

Γεια σου ελένη, πολύ ωραία η γάτα σου?:) και οι photos..:lol:

Γεια σας και από μένα, σε ολές τις γατόφιλες και τους γατόφιλούς, είμαι και εγώ ένας γατόφιλος ,με λένε Γιάννη χωρίσ ΑΚΟΜΑ γάτα. Δυστυχώς είμαι 28 χρονών και μένω ακόμα με τους δικούς μου. Ο αδερφός μου την έκανε με ελαφρά για την γκαρσονιέρα που έχουμε και εγώ έτσι πήρα τα τέτοια μου μια και μικρότερος.
Σπούδασα πρώτο πτυχίο στο άσχημο Ηράκλειο, πεταγόμουν όμως στο όμορφο Ρέθυμνο :) για καφέ:) και βόλτα, έκατσα εκεί 6 ολόκληρα χρόνια, δουλεψά μετά για ένα χρόνο σε έντελως άσχετα πράγματα, το μόνο καλό ήταν ότι μου βάζαν ένσημα.Μετά φανταράκι. και τώρα βρήκα μια αρκετά καλή δουλειά από όλες τισ απόψεις, απόσταση, αντικείμενο,ένσημα,οικονομικό.Οι στόχοι μου είναι να μαζέψω λεφτά να κάνω ένα μεταπτυχιακό στο ΤΕΙ του Πειραιά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με συνεργασία με το αγγλικό πανεπιστήμιο Heriot-Watt. Μιλάω 2 γλώσσες αγγλικά(advanced) και γαλλικά(certificat) , είμαι φιλόδοξος και μου αρέσουν οι φιλόδοξές γυναίκες. αυτά και να είστε ολές και όλοι καλά και τα γατιά σας.:up:

Οι στόχοι μου είναι να μαζέψω λεφτά να
κι εγω που νομιζα οτι θα λεγες να παρεις ενα γατακι και να το φροντιζεις...;) :P

κι εγω που νομιζα οτι θα λεγες να παρεις ενα γατακι και να το φροντιζεις...;) :P

αυτό θα γίνει yasmin όταν υπάρχουν οι άριστες προυποθέσεις, σπίτι ή γκαρσονιέρα δικιά μου, σταθερός μισθός, έχεις pm.:)

Ξανά μανά γεια

Αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε και ως εκ τούτου δεν είναι κακό να γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα. Για τους νέους του φόρουμ και όχι μόνο, λίγα λόγια για εσάς εάν και εφόσον θέλετε βέβαια.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα με λενε Αγγελικη ειμαι 30 χρονων,παντρεμενη απο το 2001 και πριν 19 μηνες αποκτησαμε και ενα αγορακι ειναι γλυκα και καλο μωρο(οπως ολα αλλωστε) αλλα με το θεμα του υπνου του παιδευομαστε πολυ,ακομη.τελος παντων.δουλευω στην τεχνικη υπηρεσια των ελτα στην ομονοια αλλα παρολου που μενω Ν.Μακρη δεν με πειραζει η αποσταση.μου αρεσει πολυ και η ψυχολογια.τα ζωακια μου τα ξερετε ηδη.μου αρεσει η ζωγραφικη,η ορειβασια,η γυμναστικη και η φωτογραφια.μικρη πηγαινα απο 4-16 χρονων κολυμβητηριο και συμμετειχα σε πολλους αγωνες.δυστυχως ολα αυτα τα χρονια πηγαινα με το ζορι εκει και πιστευω αυτο μου εκανε κακο.μου αρεσει και η ιππασια πολυ,εχω κανει 20 μαθηματα.αν ειχα μια ευχη θα ηθελα να σταματησει η κακοποιηση των ζωων!!προσπαθω να κανω οτι καλυτερο γι αυτα και πολλες φορες μαλωνω με τους δικους μου αλλα ξερω οτι γκρινια ειναι θα περασει,ποιο σημαντικο ειναι να σωθει το ζωακι!και τελος ηθελα να πω οτι χαιρομαι πολυ που βρηκα ανθρωπους σαν και εσας.:) καλημερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και από εμένα!Τι να πω κι εγώ ... που γάτα δεν είχα και γάτα απέκτησα εντελώς τυχαία μία μέρα!Η ειρωνεία είναι οτι είχα κάνει την εγγραφή στο φόρουμ ένα μηνα νωρίτερα χωρίς φυσικά να έχω γάτα , μόνο και μόνο επειδή μου άρεσε η ιδέα της σελίδας!Μερικά πράγματα τελικά στη ζωή.. ίσως και να μην είναι τυχαία!
Από τότε που με θυμάμαι έχω να κάνω με τα ζώα..τα λατρεύω όλα!Είχα γατάκια,σκυλάκια,παπαγαλάκια,χαμστεράκια.περιστεράκια,παραδείσια,χελωνάκια,ψαράκια ,ακόμη και ένα άλογο που υπεραγαπούσα.Με άλλα λόγια, δεν μπορούσα καν να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ζώα.Πέρα της συντροφιάς, πιστεύω πως η επαφή με τα ζώα είναι απαραίτητη για τα παιδιά και κατακρίνω όλους τους γονείς που προσπαθούν να απομακρύνουν με κάθε τρόπο τα παιδάκια τους από τα ζώα!Το αποτέλεσμα είναι η ανασφάλεια και η έλλειψη επαφής με τη φύση,πράγμα που δύσκολα μπορεί να αποκτηθεί σε μεγαλύτερη ηλικία τη στιγμή που το παιδί από μικρό φοβάται τα σκυλάκια μη το "φάνε".
'Οσο για τα τα χόμπι μου, δυστυχώς δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα για να κάνω όλα αυτά που θέλω και αυτό είναι το μεγαλύτερό μου παράπονο από τη ζωή!Είναι ενοχλητικά μικρή!
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και δεν μπορώ να πω,έχω κάνει αρκετά μέχρι στιγμής αλλά με τα ταξίδια το κακό είναι οτι δεν νιώθεις ποτέ οτι έχεις χορτάσει!Θέλεις πάντα κάτι παραπάνω! Επίσης λατρεύω τον κινηματογράφο και τις νύχτες που μαζευόμαστε με τη παρέα μου σε σπίτια και μιλάμε μέχρι τα ξημερώματα για ασυναρτησίες!Μου αρέσει πάρα πολύ ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το τένις, το μπάσκετ και η ιππασία.Αντίθετα, απεχθάνομαι τα γυμναστήρια!
Δεν αντέχω τους μίζερους ανθρώπους και εκείνους που δεν έχουν ανθρωπιά, δυστυχώς βλέπω κάμποσους από αυτούς καθημερινά, λόγω ης δουλειάς μου, είμαι δημοσιογράφος σε ένα πρακτορείο και μία εφημερίδα κι έτσι έρχομαι καθημερινά αντιμέτωπη με θέματα που σε κάνουν να θέλεις να τραβάς τα μαλλιά σου!Κάθε δουλειά έχει και τα μειονεκτήματά της βέβαια!Είναι μέχρι να μου κάτσει το τζόκερ ,να τα παρατήσω όλα και να πάω να μείνω στη Κούβα για πάντα (με το γατόνι μου, εννοείται!).

Olivia σε ζηλευω που ειχες αλογο....!:) Τι εγινε ομως και τωρα πια δεν το εχεις?

Ismini δεν μπόρεσα να συνεχίσω τα μαθήματα ιππασίας λόγω σχολικών υποχρεώσεων και το κόστος συντήρησης ενός αλόγου είναι τεράστιο, η οικογένεια μου δεν θα το άντεχε αφού υπήρχε και η περίπτωση να φύγω εκτός πόλεως για να σπουδάσω κι έτσι το αλογάκι μου το αγόρασε ένας κύριος για τη κόρη του που το αγαπάει και το φροντίζει κατάλληλα (δεν το έδωσα όπου κι όπου!)!

κι έτσι το αλογάκι μου το αγόρασε ένας κύριος για τη κόρη του που το αγαπάει και το φροντίζει κατάλληλα (δεν το έδωσα όπου κι όπου!)!
Eυτυχώς! Γιατι στον Ιπποδρομο τα κακομεταχειριζονται πολυ.

Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση!Τον απεχθάνομαι τον ιππόδρομο και απορώ πώς κάποιοι που κάνουν το συγκεκριμένο "άθλημα" (ο θεός να το κάνει) υποστηρίζουν οτι αγαπούν και τα άλογα!Αν είναι αυτό αγάπη....

Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση!Τον απεχθάνομαι τον ιππόδρομο και απορώ πώς κάποιοι που κάνουν το συγκεκριμένο "άθλημα" (ο θεός να το κάνει) υποστηρίζουν οτι αγαπούν και τα άλογα!Αν είναι αυτό αγάπη....
Kι εκεινοι που κυνηγουν οτι αγαπουν τη φυση.....:down: Ειναι λιγο ασαφες το νοημα αυτης της λεξης.

Ναι ναι ! Κυνηγάνε από χόμπι αλλά τα λατρεύουν τα ζώα!Κι εγώ είμαι ιπποπόταμος:P:P!

Επαναφέρω το θέμα για όποιον ενδιαφέρεται να αυτοσυστηθεί στο Forum.:)

Ειμαι 30 σπούδασα πληροφορική και κανω μαθήματα σε ενήλικες που μου αρέσει πολύ.

Ζωγραφίζω, μου αρέσουν τα ταξίδια -βαριεεεμαι τα τοπία για την αλλαγη κουλτούρας παω :P- και εκτιμώ τους κοινωνικούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

εγω οπως ξέρετε τον τελευταιο καιρό δεν δουλευα. τωρα επιασα μια μερικης απασχολησης και περιμενω μια ανανεωση σύμβασης που δεν λεει να ερθει. Τώρα σπουδάζω καθότι υπήρξα άγριο νιάτο στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Ελληνικό Πολιτισμό, ακούω έντεχνα αν και παλαιοτερα ημανε της ροκ σκηνής, ψιλοχορευω, ψιλοζωγράφιζω (όλα αυτά κατάλοιπα της παρέας με καλλιτέχνες)...θα περασω την οντισιον κυριε Ψινάκη μου??? (Γλυκιά, γλυκιά)

Δεν το είχα δει αυτό το post!!!
Λοιπόν γεία σας... Λέγομαι Χριστίνα, είμαι 26 χρονών και είμαι στο 7 έτος των σπουδών μου:redface: στα ΤΕΙ Αθήνας στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και ζώ ακόμα με τους γονείς μου (αυτό αν πάνε όλα καλά πρόκειτε να αλλάξει σύντομα)
Έχω αλλάξει πολλά επαγγέλματα από τα 18 που δουλεύω (πχ χειρίστρια Η/Υ, σερβιτόρα, πωλήτρια, οργάνωση συνεδρίων κτλ.) Τώρα εργάζομαι ως πωλήτρια-γραμματέας σε κατάστημα στον Πειραιά, αν και ετοιμάζω πάλι αλλαγή και σε αυτό....:P
Γενικά, είμαι αρκετά ανήσυχη και δεν έχω καταλήξει τί είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω... Βασικά δύο πράγματα είναι σίγουρα, ότι πρέπει να πάρω πτυχίο πρίν την εμμηνόπαυση και ότι θέλω να φύγω από Αθήνα...
Πρόσφατα μπήκε στην ζωή μου ο Πούκη, το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γατάκι μου, με το οποίο έχω πάθει ψιλοεμμονή:redface:
Λατρεύω γενικά τα ζώα και τα ταξίδια....
Αυτά εν ολίγοις....

Ωχ εγώ δεν έχω συστηθεί!!! :blink:
Αν και με μερικούς το έχω κάνει από κοντά ;)

Λοιπόν, Μιμίκα στο όνομα, ηλικία δεν θέλω να θείξω, φαίνεται εξ άλλου :D
Στο σχολείο δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, το αγαπημένο μου μάθημα ήταν το διάλειμμα και η κοπάνα, και έμαθα πολλά από αυτο!Να καπνίζω :blink: , να συναναστρέφομαι με όλους τους τύπους ανθρώπων και να αποφεύγω τις κακοτοποιές...
Αργότερα ακολούθησα την μεγάλη μου λατρεία, το μακιγιάζ! Στο σχολείο έβαζα κάτω τους συμμαθητές μου(και όχι τις συμμαθήτριες μου) και τους έβαφα!!:P Δουλεύω 12 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.
Στην πορεία τα βρήκα λίγο σκούρα γιατί η show biz έχει πολλά φρούτα και ένιωσα ότι έγινα μανάβης :/:
Αλλά την παλεύουμε..:rolleyes:

Έχω έναν γατούλη που υπέρλατρεύω, τον Φρου-Φρού.:inlove: :inlove:
Μου αρέσει να κοιμάμαι, λατρεύω την θάλασσα και ότι έχει να κάνει με αυτήν. Τα ταξίδια σε ζεστές χώρες.
Λατρεύω τον ήλιο και το καλό φαγητό.
Μου αρέσει να ψωνίζω, και να κάνω συλλογή από γατοείδη, μινιατούρες γάτες έχω μαζέψει απ' όλο τον κόσμο και συνεχίζω να μεγαλώνω την συλλογη...:up:
φυσικά η μεγάλη μου αγάπη είναι οι αληθινές
Μου αρέσει να είμαι αισιόδοξη με ότι έχει να μου φέρει η ζωή, και το μοτο μου είναι "ποτέ μην λές ποτέ"!
Επειδή αναφέρθηκε ύψος, να δηλώσω ότι είμαι κάπου πρίν το 1,60, και από βάρος σαμιαμίδι χιχι:D

Πολλά είπα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back