iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαι 30 σπούδασα πληροφορική και κανω μαθήματα σε ενήλικες που μου αρέσει πολύ.
Ζωγραφίζω, μου αρέσουν τα ταξίδια -βαριεεεμαι τα τοπία για την αλλαγη κουλτούρας παω- και εκτιμώ τους κοινωνικούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.
μακαρι στο "οπως τον μαθεις"να εχεις δικιο.πολυ πιθανον να ειναι ετσι.
τη νοοτροπια "δε θελω να βλεπω τον αντρα μου να πλενει πιατα"τη θεωρω τελειως χαζη.δηλ αυτο θα ειναι αποδειξη του ανδρισμου του?εγω αυτον τον ανδρισμο τον θεωρω ψευτο-ανδρισμο.ενας αντρας σιγουρος,μη-κομπλεξικος θα βοηθουσε σε δουλειες του σπιτιου χωρις προβλημα τι θα πουν οι γειτονες(ναι,το εχει πει αυτο ο αντρας μιας φιλης μου για δικαιολογια προκειμενουν να μην απλωνει ρουχα,καθαριζει τζαμια κτλ)οπως και πανω σε μια κουβεντα με συμφοιτητες μας,το θειικο "μα θα ηθελες να δεις τον αντρα σου με φακιολι να καθαριζει?"δυστυχως πολλες φιλες μου απαντησαν οχι.εγω απαντησα "φυσικα ναι".
εχω μια φιλη που επειδη ο φιλος της την εξεβιαζε συναισθηματικα οτι αν δεν τον βοηθησει στις δουλειες του σπιτιου θα βρωμισει,θα μεινει χωρις να φαει κτλ πηγαινε εκεινη μετα απο ποσες ωρες ορθοστασιας και του εκανε ολες τις δουλειες.επιεικως απαραδεκτο!
αυτο ομως που με προβληματιζει ομως,ειναι τι ποσοστο των αντρων ειναι διατεθειμενοι να συμβαλλουν στις δουλειες του σπιτιου οταν συναντησουν μια γυναικα που ειναι απολυτη στις αποψεις της,δουλευω κι εγω?αρα θα βοηθας κι εσυ.
εγω ειμαι ασχετη απο δουλειες του σπιτιου.δεν ξερω να κανω απολυτως τιποτα,οποτε αν παω καποτε να μεινω σε ενα σπιτι με καποιον θα ειναι και για τους δυο μας το ιδιο καινουργια η νεα κατασταση.αλλα ακομα και να μην ηταν,τη λογικη που αναφερεις και οτνως υπαρχει"τα κανω εγω για να μην τα κανει ο αντρας χαλια"δεν την καταλαβαινω,αν κα την εχω ακουσει πολλες φορες,οποτε εχω αρχισει να πιστευω οτι καποιοι αντρςς μπορει να τα κανουν ακι επειτηδες "χαλια" ωστε να αναγκαστει μετα η γυναικα τους να τα ανα΄λαβει αυτη.ωραια,θα τα κανει χαλια μια,δυο,μετα θα μαθει.
τελικα απο ο,τι φαινεται συμφωνουμε,αρα δεν υπαρχει λογος εκνευρισμου![]()
Οταν ο αντρας ομως βγαζει λιγότερα χρήματα απο τη γυναίκα θεωτείται δευτερας διαλογής επιλογή... (εχω δει ζευγαρι παντρεμενο να χωριζει επιδη ο αντρας εχασε τη 2η δουλιεα του! ). Πως να εχει το χρονο λοιπον καποιος να βγαζει περισσοτερα λεφτα να συμμετεχει στις δουλειές του σπιτιού και να ειναι και ευχαριστος σα συντροφος μετα. Πως? οεοοο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και πως μια γυναίκα να δουλεύει για να είναι ανεξάρτητη, να κάνει δουλειές, να γίνει καλή μητέρα χωρίς να πάψει να είναι καλή σύζυγος και ερωμένη, να μην γκρινιάζει και να είναι και ευχάριστη, όταν ΟΟΟΟΟΛΑ περνάνε από τα χέρια της? Πως? οεοοο?Οταν ο αντρας ομως βγαζει λιγότερα χρήματα απο τη γυναίκα θεωτείται δευτερας διαλογής επιλογή... (εχω δει ζευγαρι παντρεμενο να χωριζει επιδη ο αντρας εχασε τη 2η δουλιεα του! ). Πως να εχει το χρονο λοιπον καποιος να βγαζει περισσοτερα λεφτα να συμμετεχει στις δουλειές του σπιτιού και να ειναι και ευχαριστος σα συντροφος μετα. Πως? οεοοο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το πιστευω πως περνουν τα χρονια!!
) πριν αρχισουν οι εξετασεις πηγαινα γυμναστηριο, αλλα τωρα σταματησα. τον περισσοτερο ελευθερο χρονο μου ασχολουμε με τον υπολογιστη και παιζω με τα παιδια της γειτονιας (
σαν παιδι κι εγω!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, πρώτα απ' όλα από τότε που απέκτησα τη γατούλα μου :cat:έχει αλλάξει η ζωή μου πραγματικά... Είμαι πολύ πιο χαρούμενη αν και έχως το άγχος του γατογονέα
αφού έχω ήδη χάσει ένα ζουζουνάκι... Πριν δυο βδομάδες έπιασα δουλειά σε ένα γραφείο πληροφορικής και είμαι γραμματέας. Το μόνο που με ευχαριστεί είναι να παίζω με τα γατόνια μου και να πηγαίνω στην παραλία το βράδυ με τον φίλο μου, που είμαστε μαζί 1μιση χρόνο... Αν και με αγχώνει το τι θα γίνει μιας και θα χωρίσουν οι δρόμοι μας το σεπτέμβρη...
Επίσης από μουσική έχω να πω ότι μ αρέσει η rock και η metal όπως επίσης και η κουβανέζικη... Μ' αρέσει η φύση και μερικές φορές πηγαίνω εκδρομές με τον ορειβατικό σύλλογο Ηρακλείου.
Επίσης θα ήθελα να γυρίσω την ευρώπη με ένα τραίνο με τον αγαπημένο μου και τη μεγάλη μου αδερφή (και όποιος άλλος έχει όρεξη βέβαια είναι ευπρόσδεκτος)...
Τέλος θα ήθελα πολύ να ξεπεράσω ένα πολύ άσχημο χαρακτηριστικό που έχω, κοκκινίζω πολύ εύκολα από ντροπη...
Ντρέπομαι να κάνω πράγματα που θα βοηθούσαν πολύ αυτούς που αγαπώ. Θέλω στο μέλλον να βοηθήσω πολύ τα ζωάκια που τα υπεραγαπώ αλλά ουσιαστικά δεν κάνω τπτ γι αυτα...Αυτά από μένα...
ΥΓ: είμαι 1,58 δεν έχω βάλει ποτέ γόβες (ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα) αν και δεν πιστεύω ότι θα βάλω ποτέ...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
επεισης ειμαι 1.66 μου αρεσει να πηγαινω για σινεμα και βολτες στην θεσσαλονικη (και να τρωω παγωτο!)
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος
Και πως μια γυναίκα να δουλεύει για να είναι ανεξάρτητη, να κάνει δουλειές, να γίνει καλή μητέρα χωρίς να πάψει να είναι καλή σύζυγος και ερωμένη, να μην γκρινιάζει και να είναι και ευχάριστη, όταν ΟΟΟΟΟΛΑ περνάνε από τα χέρια της? Πως? οεοοο?![]()
![]()
![]()
Ποια γυνάικα και ακόμα και ποιος Ελληνας αντρας ειναι τελείως ανεξάρτητος? Η θα του τσονταρουν χρήματα οι γονεις η θα του πλένει-μαγειρευει η μαμα η θα μενει ακομα στο σπιτι με τους γονεις.
Χωρια που για τα παιδια τα νεα ζυγάρια ενουν μια χρυσή λύση που λεγεται ....ΓΙΑΓΙΑ. Ποσες δεν αφηνουν τη γιαγια να μαγειρευει η να φυλαει το παιδι το σ/κ για να βγαινουν εξω..
Καλα εγω ΚΑΙ αυτα ηθελα να πουμε στο meeting -θα ειχε πλακα - αλλα δεν ειδα φως
και συμμετοχή για να know us better. Anyway... Πρεπει να εχσει μενεινει κατοχικό συνδρομο ειδικα στα θηλυκα για ανεξαρτησία. Ειναι υψιστος στοχος μεχρι την εξάρτηση (παιδια -γαμος)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Με λένε Μαρία και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης.Τα τελευταία 4 χρόνια ζω σε κάποιο νησί της Δωδεκανήσου και δουλεύω στην Εφορία.
Τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και τον παραδοσιακό χορό.
Mika
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σας!!! Να σας συστηθώ κι εγώ.
Με λένε Μαρία και είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης.Τα τελευταία 4 χρόνια ζω σε κάποιο νησί της Δωδεκανήσου και δουλεύω στην Εφορία.
Τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες και τον παραδοσιακό χορό.
Καλε σε πιο νησι μενεις?
Ρωταω γιατι εγω ειμαι ΚωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Καλε σε πιο νησι μενεις?Ρωταω γιατι εγω ειμαι Κω
Γειά σου, γειτόνισσα!!!!!!
Εγώ είμαι στην Κάλυμνο. Από την Κω είσαι;
Mika
Δραστήριο μέλος
Γειά σου, γειτόνισσα!!!!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ είμαι στην Κάλυμνο. Από την Κω είσαι;
Ελα καλε! Αν παω Μαστιχαρι θα σου κανω σινιαλο
Ο πατερας μου απο εδω η μαμα μου δανεζα, μεγαλωμενη λιγο εδω και λιγο Δανια
marfot75
Δραστήριο μέλος
Ελα καλε! Αν παω Μαστιχαρι θα σου κανω σινιαλο![]()
Ο πατερας μου απο εδω η μαμα μου δανεζα, μεγαλωμενη λιγο εδω και λιγο Δανια
![]()
Σήματα καπνού όπως κάνουν οι Ινδιάνοι!!!!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, με λένε Νεφέλη, είμαι 21, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και οι γονείς μου το ίδιο. Έχω έναν μεγαλύτερο αδερφο που σπουδάζει στην ΑΣΚΤ.
Ο πατέρας μου έχει καταγωγή από την Αρμενία και έτσι είμαι μισή-μισή, αλλά μόνο τυπικά, καθώς ούτε τη γλώσσα ξέρω, ούτε έχω πάει ποτέ στην Αρμενία.
Όταν ήμουν τεσσάρων έφερε η μαμά μου σπίτι ένα λευκό γατάκι που το είχανε διώξει και έζησε μαζί μας 11 χρόνια. Ένα χρόνο αργότερα πήραμε σπίτι τον Φρίξο, ο οποίος έκλαιγε κάτω από ένα αμάξι στη Νέα Σμύρνη (αφού τον είχανε διώξει από το σπίτι που είχαν τη μαμά του). Τώρα ο Φρίξος είναι σχεδόν πέντε χρονών στρουμπουλός και αξιολάτρευτος

Σε λίγες μέρες δίνω το τελευταίο μάθημα που μου μένει για να πάρω πτυχίο από την Αγγλική Φιλολογία της Αθήνας και από Σεπτέμβρη πάω στην Αγγλία για μεταπτυχιακό για ένα χρόνο.
Έχω μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια (από όταν άρχισα την πρώτη λυκείου) και είμαστε πολύ καλά μαζί, αλλά δυστυχώς θα αποχωριστούμε για τον επόμενο χρόνο
Ευτυχώς που υπάρχει το MSN και το Skype 
Αγαπάω πολύ όλα τα ζώα (τους ανθρώπους λίγο λιγότερο) ακόμα και τις κατσαρίδες! Αν και φοβάμαι τα έντομα, δεν τα αντιπαθώ όμως. Περισσότερο φοβάμαι τις ακρίδες
Και δυστυχώς ο Φρίξος κάθε τόσο μου φέρνει και από μία, να μην ξεχνιόμαστε 
Από ενδιαφέροντα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο χόμπι, αλλά γενικά μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και η μουσική και γενικά πάω και γυμναστήριο ή κολυμβητήριο (όχι τόσο επειδή μου αρέσει, αλλά για να έχω πιο καλή φυσική κατάσταση).
Χμμμ τι άλλο? Μιλάω αγγλικά (λόγω σχολής τα έχω φάει και στη μάπα, αλλά μου αρέσουν πολύ) και γερμανικά και ψιλοσυνεννοούμαι για τα βασικά σε ισπανικά και γαλλικά.
(χαχαχα αυτό μου θυμίζει στα καλλιστεία που λένε οι κοπέλες "Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά και ασχολούμαι με τη συλλογή γραμματοσήμων. Όνειρό μου είναι να διαπρέψω στο χώρο της Αστροφυσικής"
)Αυτάαα

ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαι 26 και κατι...και τελειωσα φαρμακευτικη θεσ/νικης πριν 1,5 χρονο.Τωρα δουλευω στο φαρμακειο μαζι με τη μαμα μου φαρμακοποιος επισης!
Παντα στη ζωη μου ειχα ζωακια αλλα τωρα τελευταια μονο εχω γατακι μεσα στο σπιτι τον Μινωακο μας.Πριν μισο χρονο αρραβωνιαστηκα με τον Παναγιωτη(οικονομολογος)που ειμαστε μαζι 5,5 χρονια και τωρα μενουμε οι 3 μας.
υψος 1.81 και δε φοραω φυσικα ποτε τακουνια...
Λατρευω τα ζωακια ,τα ταξιδια,το σινεμα και τον αθλητισμο και παλια ημουνα γραμμενη στο wwf και στον αρκτουρο αλλα μετα σταματησα.Θα ηθελα να ξαναγραφτω αλλα δεν ξερω που αξιζει περισσοτερο και λυπαμαι που εδω στη Λαρισα δεν υπαρχει κανενα φιλοζωικο σωματειο να αναλαβω δραση. ..
Οταν θα παμε σε δικο μας σπιτι με αυλη θα υιοθετησουμε και ενα σκυλακι και το περιμενω πως και πως!
αυτα...
ruko
Διάσημο μέλος
Αγαπάω πολύ όλα τα ζώα (τους ανθρώπους λίγο λιγότερο) ακόμα και τις κατσαρίδες! Αν και φοβάμαι τα έντομα, δεν τα αντιπαθώ όμως. Περισσότερο φοβάμαι τις ακρίδεςΚαι δυστυχώς ο Φρίξος κάθε τόσο μου φέρνει και από μία, να μην ξεχνιόμαστε
![]()
Έλα βρε, σου κάνει απευαισθητοποίηση...

Lora
Νεοφερμένο μέλος
Εχω πολύ αγχος με όλες τις ετοιμασίες και θέλω να τελείωνω γρήγορα....
Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά!

cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko>> το έχω υποψιαστεί ότι το κάνει για το καλό μου, και το έχω εκτιμήσει πολύ

mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool