To know us (even) better!!

Λορα να πανε ολα καλα!!! Η ωρα η καλη. Μην αγχωνεσαι πολυ. Δικος σου γαμος ειναι και αυτο που μετραει ειναι οχι να ειναι ολα τελεια για τους καλεσμενους αλλα ιδανικα για εσας. Οποτε μη κλαταρεις!!!! (Κι εγω 7 μηνες εχω παντρεμενη)
Η καλυτερη συμβουλη που μου εδωσαν ειναι απο το εδω φορουμ, να παρω παπουτσια ενα νουμερο μεγαλυτερα και να τα φορεσω και στο σπιτι....
:) :) :)
Μην αγχωνεσαι. Απολαυσε το

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα γιατί το λες αυτο με τα παπούτσια?? Με άγχωσες τώρα. Εγώ φοβάμαι πως θα μου φεύγουνε γιατί έχω πολύ λεπτό πόδι κι επίσης θα πάρω και 2ο ζευγάρι μαζί μου γιατί τελευταία μου έσπασε το τακούνι σε ένα club και δεν θέλω να καταλήξω ξυπόλυτη στον γάμο μου:D . Εμείς παντρευόμαστε στις 31/8, μετά 3 χρόνια από τον πολιτικό γάμο τα καταφέραμε. Φυσικά έχω υπερβολικό άγχος και έχω χάσει τον ύπνο μου, αφού όποτε πέφτω στο κρεββάτι αρχίζω να σκέφτομαι τι εκκρεμότητες μου μένουν και πανικοβάλομαι. Άντε στις μέλλουσες νύφες η ώρα η καλή και στις αδέσμευτες εύχομαι να βρουν σύντομα τα ταίρια τους.
Εγώ όπως έχω ξαναπεί δουλεύω στον ΟΤΕ, στην διαχείριση DSLAM του δικτύου ADSL κι έχω σπουδάσει Ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ Αθήνας. Ευτυχώς Ιάσωνα ο άντρας μου βοηθάει σε όλες τις δουλειές του σπιτιού και παραμένει άντρας με τα όλα του!! Δεν σε βλέπω καλά αν συνεχίσεις να ψάχνεις κάποιο κορόιδο να του φορτωθείς και να στα έχει όλα στο χέρι. Εκτός κι αν βγάζεις πολλά εκατομύρια το μήνα, οπότε έχεις πιθανότητες να βρεις κάποια να σε υπηρετεί, ευτυχώς για σένα κυκλοφορούν και τέτοιες.
PS: Πολύ χοντρό αυτό που είπες για κόμπλεξ ανεξαρτησίας των γυναικών που πηγάζει από την κατοχή. Μάλλον έχεις χάσει τις εξελίξεις της εποχής μας
Πάντα φιλικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης από μουσική έχω να πω ότι μ αρέσει η rock και η metal όπως επίσης και η κουβανέζικη...

Επίσης θα ήθελα να γυρίσω την ευρώπη με ένα τραίνο με τον αγαπημένο μου και τη μεγάλη μου αδερφή (και όποιος άλλος έχει όρεξη βέβαια είναι ευπρόσδεκτος)...
Αυτα ειναι!ΙΝΤΕΡΑΙΛ(τρενο)FOR EVER (θελω και γω να παω)και rock-metal FOR EVER AND NEVER UNTIL DEATH!

:) να συστηθω και εγω λοιπον επισημως!
με λενε αλεξανδρα και σπουδαζω στη νομικη σχολη της αθηνας.κοντευω να τελειωσω (1μαθημα περιμενω, ελπιζω να εχω περασει)και σε γενικες γραμμες μου αρεσει το αντικειμενο(περισσοτερο μου αρεσει βεβαια η ξενοιασια της φοιτητικης ζωης)θελω να κανω μεταπτυχιακο στα οικονομικα και να συνεχισω με διδακτορικο στο εξωτερικο(μαλλον αμερικη αν και ειναι πολυ νωρις για τετοια σχεδια:redface: )ειμαι με το μηνα, τον αγαπημενο μου απο την τριτη λυκειου, σχεδον 6 χρονια και πριν 5 μηνες αποκτησαμε τη λιλα που την εχουμε σαν παιδι μας και εχει ομορφυνει πολυ τη ζωη μας.επισης με τη λιλα αλλαξαν καποια πραγματα μεταξυ μας γιατι εβγαλε στοιχεια του χαρακτηρα μας που δεν τα ξεραμε ουτε οι ιδιο(πχ δεν περιμενα ποτε ο μηνας να ειναι τοσο τρυφερος και ευαισθητος με το γατι μας να την κοιταζει και να λιωνει,να με περνει τηλ να μου πει να μην αργησω και μεινει πολυ ωρα μονη της σπιτι, εγω απο την αλλη αν και εχω μεγαλωσει με ζωα με τη λιλα καψουρευτηκα:inlove: ,και δεθηκα πολυ μαζι της γιατι ηταν αρρωστη οταν την πηραμε και επι 2 μηνες εγω την φροντιζα και της εκανα ολες τις θεραπειες)σαν χαρακτηρας ειμαι ευαισθητη αλλα δεν το δειχνω παρα μονο στους πολυ κοντινους μου ανθρωπους.ειμαι φιλοδοξη και αισιοδοξη, γκρινιαρα και ζηλιαρα οταν δεν μου δινουν σημασια γενικα κακομαθημενη απο το μπαμπα μου κυριως(στον οποιο εχω πολυ μεγαλη αδυναμια)που με εχει για την πριγκιπισα του.ειμαι υπερπροστατευτικη και εχω το μαμαδιστικο με τους φιλους μου, ολο προσεχε και συμβουλες.αυτο μαλλον μου εμεινε απο το γεγονος οτι η αδερφη μου ειναι 10 χρονια μικροτερη και επειδη η μαμα δουλευει κανω χρεη μικρης μαμας(ετσι με λεει οταν ειμαστε μονες μας σπιτι)τον ελευθερο μου χρονο μου αρεσει να ταξιδευω(περσι το καλοκαιρι πηγαμε με τρενο στην ευρωπη με το μηνα και ηταν η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου:up: πραγματικη περιπετεια)να διαβαζω λογοτεχνεια, να ακουω μουσικη(ροκ ξενη και ελληνικη, κλασσικη,οπερα και λιγο εθνικ)να πηγαινω σε συναυλιες , να πηγαινω στη θαλλασα σαν γνησιο ψαρι που ειμαι, να παιζω με τα ζωακια μου(αυτο το καιρο φιλοξενουμε μια μαμα γατα την γκριζουλα με τα μωρα της)να μαγειρευω και να βλεπω ταινιες.απο τοτε που βρηκα τη σελιδα σωθηκα οχι μονο γιατι σας λεω τους γατοκαημους μου αλλα και γιατι υπαρχει πολυ καλη επικοινωνια(σπανιο πραγμα για το διαδικτυο)

Αυτα ειναι!ΙΝΤΕΡΑΙΛ(τρενο)FOR EVER (θελω και γω να παω)και rock-metal FOR EVER AND NEVER UNTIL DEATH!
:up: :up: :up: :up: :up:

Ρε Νεφελη ελα να τα πουμε απο κοντα!Τα ιδια γουστα εχουμε!ΧΑχα

Εγώ όπως έχω ξαναπεί δουλεύω στον ΟΤΕ, στην διαχείριση DSLAM του δικτύου ADSL

ενδιαφέρον!!:hmm:
Τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω αν ξέρεις βέβαια...Έιναι δύσκολο να διορθωθει μία βλάβη συγχρονισμού adsl με μόντεμ από τον οτε?? μου συμβαίνει πολύ συχνά και άλλες φορές τους παίρνει μισή ώρα και άλλες μια βδομάδα για να το διορθώσουν!!!!:blink:
συγνώμη για την άσχετη ερώτηση:redface: αλλά τώρα βρήκα τον άνθρωπο μου!!:P :P

Μιμίκα στείλε μου το τηλ της ADSL να σου ακριβως τι γινεται. Μήπως είσαι σε μεγάλη απόσταση από τον κατανεμητή του ΟΤΕ?

Μιμίκα στείλε μου το τηλ της ADSL να σου ακριβως τι γινεται. Μήπως είσαι σε μεγάλη απόσταση από τον κατανεμητή του ΟΤΕ?

εννοείς το τηλέφωνο μου? από αυτό καλώ...
Δεν ξέρω γμτ δεν μου λένε και έχω φοβερο πρόβλημα συνέχεια...στα 2 χρόνια και που έχω adsl μου έχει συμβεί και 10 φορές...Ισως λέω και λίγες...:/:
Τελευταία με τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ γινόταν συνέχεια...Το μόντεμ μου λειτουργούσε μια χαρά και πολλές φορές με έβαζαν να το κάνω reset χωρίς λόγο(καταλαβαίνεις το μπέρδεμα)
Μου έχει δωθεί η εντύπωση ότι είναι κάτι πολύ απλό να διορθωθεί από το κέντρο, αλλά συνήθως με έχουν "γραμμένη" για μέρες..Τελευταία φορά καλούσα κάθε μέρα να κάνουν κάτι και τελικά με πήραν μετά από μια βδομάδα και μου είπαν ότι θα το κάνουν reset από το κέντρο, κάτι που το διόρθωσε μέσα σε 5 λεπτά!!!:confused:

Να συστηθώ και εγώ λοιπόν:D
Το όνομα μου είναι Κυριακή, είμαι παντρεμένει εδώ και 1,5 χρόνο με τον Γίαννη;). Δουλεύω σε μια εταιρεία με ανυψωτικά συστήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες, έχω σπουδάσει πληροφορική. Ο άντρας μου έχει μαγαζι με γραφικές τέχνες στο κέντρο. Στο σπίτι μένουμε μαζί με τα γατουλίνια μας, την μαμά Τζεσι (3ετών) και τον γίο της Ρούντολφ (10μηνών).
Ευτυχώς ο Γιάννης αγαπάει πολύ όλα τα ζώα και έτσι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!:P :P

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε :):redface::rolleyes:

εγω σπουδαζω βιολογια εδω στην αθηνα.ειμαι στο πτυχιο(τελειωσα το 5ο ετος) και τωρα δινω τα τελευταια μου(ελπιζω μαθηματα)
δυστυχως ελευθερος χρονος δν υπαρχει πολυ,αλλα σ'αυτον που εχω μ'αρεσει παρα πολυ να πηγαινω σινεμα και γυμναστηριο.

τι εχεις σπουδασει ladycat?

κι εγω μετα το πτυχιο για αρχη τουλαχιστον με βλεπω να δουλευω σε κατι τελειως ασχετο απο αυτο που εχω σπουδασει.δυστυχως ειναι δυσκολα πια τα πραγματα ακομα κι αν εχεις πτυχιο...:(

Λοιπόν Μαριελ, νομίζω οτι σου έχω ξαναπεί ότι κι εγώ ειμαι μια μέλλουσα βιολόγα αν και δεν ξέρω κατά πόσο θ'ακολουθήσω τον κλάδο κι εγώ:/:. Και μου δίνει κουράγιο ότι βλέπω εδώ κι άλλους που σαν κι εμένα δεν είναι ευχαριστημένοι πλήρως με το αντικείμενο των σπουδών τους:up:.

Σχετικά μ'αυτό λοιπόν εγώ σκοπεύω μόλις τελειώσω από τη βιολογία να σπουδάσω αυτό που νιώθω και όλοι μου λένε ότι μου ταιριάζει: ψυχολογία. Αλλα όχι σαν πολλούς που το βλέπουν απλά σαν επάγγελμα, έχω όνειρα εγώ!

Κατά τ'άλλα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ανήκει στον έρωτά μου, Γαβρίλη (είμαστε μαζί 4 χρόνια κ 23 μέρες:inlove::inlove::inlove:) που εξαιτίας του με τρώνε οι δρόμοι και τα τηλέφωνα:D!

Ψιψίνι δυστυχώς δεν έχω ακόμα (έχω εξηγήσει εδώ γιατί: https://www.mypetz.gr/threads/Θέλω-ψιψίνι.220533/) αλλά πεθαίνω για τα γατούλια.

Επίσης τραγουδάω, βλέπω ταινίες, τρώω, παρατηρώ τους ανθρώπους.
Και άλλα, αλλά βγαίνουν πολλά...:redface:

Α! Και είμαι σκορπιός:P!

Eιμαι απο Αθηνα αλλα σπουδαζω Πατρα 2 χρονια τωρα Ανακαινιση κ Αποκατασταση Κτιριων.
Τα χομπυ μου ειναι ιππασια,ζωγραφικη
Εχω 4 γατες: Kοντεσσα,Λουσιφερ,Ριγα και Σιμπα
Μουσικη:rock 'n' roll,Heavy Metal και πιο σκληροπυρινικα ακομη!
Στην Αθηνα μενω στον Σταυρο Αγιας Παρασκευης.

,

Ιωαννα,κοντευεις να τελειωσεις με τη σχολη?πολλοι συμφοιτητες μου δεν ειανι ευχαριστημενοι με το αντικειμενο σπουδων μας...:/:στην Ελλαδα δυστυχως οι βιολογοι ειναι πολυ υποβαθμισμενοι σαν κλαδος.ενω γνωστοι μου που μενουν Ολλανδια/Γερμανια βρισκουν πανευκολα δουλεια και με πολυ καλο μισθο!ενας φιλος μου Ολλανδος επαιρνε 1500 ευρω το μηνα για να κανει το διδακτορικο του:blink:φαντασου,κι εδω βαζεις κι απο την τσεπη σου.Ελλαδα θα σπουδασεις ψυχολογια?

Τώρα μπαίνω στον 4ο χρόνο και υπολογίζω ότι θέλω άλλον ένα χρόνο για τα "χρωστούμενα". Να σου πω, εμεις εδώ στην Κρήτη επειδή είμαστε υποτίθεται το καλύτερο βιολογικό στην Ευρώπη(:rolleyes:) έχουμε πολύ καλές υποδομές και τα παιδιά το'χουν πάρει ζεστά το πράγμα. Άσε που έχουν μαζευτοί πολλοί καριερίστες εδώ (αν καταλαβαίνεις...) και μ'έχει ξενερώσει αυτό...

Όσο για την ψυχολογία εδώ θα μείνω. Θα δώ τώρα τι ακριβώς θα κάνω.
Πάντως πιστεύω ότι σημασία δεν έχει αν το επάγγελμά σου έχει "προοπτική", αλλά ότι αν σ'αρέσει αυτό που κάνεις (και σου ταιριάζει), θα πετύχεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back