Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

(ίσως επειδή όλοι έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές)
για τώρα το θέμα το αφήνουμε . Αλλά δεν θα το κλειδώσω κάποια άλλη στιγμή, ίσως κατά την άνοιξη που θα έχουμε κουραστεί από την ρουτίνα του χειμώνα, θα το επαναφέρω και ελπίζω τότε να υπάρξει συμμετοχή.
Να ευχαριστήσω θερμά την Δώρα από τον Βόλο και την Νίκη από την Θεσσαλονίκη για την βοήθεια τους.
Φιλάκια και ελπίζω να ξαναέρθουμε την άνοιξη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Eπειδή γενικώς δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον
(ίσως επειδή όλοι έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές)
για τώρα το θέμα το αφήνουμε . Αλλά δεν θα το κλειδώσω κάποια άλλη στιγμή, ίσως κατά την άνοιξη που θα έχουμε κουραστεί από την ρουτίνα του χειμώνα, θα το επαναφέρω και ελπίζω τότε να υπάρξει συμμετοχή.
Να ευχαριστήσω θερμά την Δώρα από τον Βόλο και την Νίκη από την Θεσσαλονίκη για την βοήθεια τους.
Φιλάκια και ελπίζω να ξαναέρθουμε την άνοιξη.![]()
Πολύ καλή σκέψη Λέτα.

Πιστεύω ότι θα έχουμε μιά "άτυπη" πανελλήνια συνάντηση του φόρουμ μας, στην Εκθεση Γάτας τέλος Νοέμβρη!

Αλλά αυτό ανήκει σε άλλο νήμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν πειραζει,αλλη φορα.
Voula
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα γίνει Κυριακή να συναντηθούμε το Σάββατο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δωράκι μου και εγώ το ήθελα αλλα δυστηχώς όλες γυρίσαν από τις διακοπές και πνίγονται στις δουλειές . Προχτές σε ένα καφέ τις ρώτησα από κοντά και δεν είδα καθόλου ενθουσιασμό.Κριμα...και ηλπιζα να σας δω.
Δεν πειραζει,αλλη φορα.
Ελπίζω την άνοιξη να γίνει κατι.
Φιλάκια
moukelis
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά άμα είναι έτσι άστο γιατί σε διήμερη πέφτει πολύ κούραση.Η Εκθεση θα ειναι δυο μερες,και δε νομιζω να γινεται να κανονισουμε,γιατι εμεις τουλαχιστον θα ταξιδεψουμε Παρασκευη κατευθειαν μετα τη δουλεια.Οι υπολοιπες ομως μπορειτε να βρεθειτε.![]()
Εγώ άλλωστε δεν θα συμμετάσχω αλλά θα περάσω απλά να χαιρετήσω τους γνωστούς.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

όπως είχαμε πει τωρα που έφυγε ο χειμώνας και βρισκόμαστε στο τέλος άνοιξης σας θέτω ξανά το ερώτημα της εκδρομής στον Βόλο.
Θα θέλατε να πάμε την διήμερη μας τον άλλο μήνα?
Την τοποθεσία δεν την αλλάζω γιατί ειναι το ποιο ιδανικό μέρος για ραντεβού με τις βόρειες.
Εάν κάνετε κέφι προτείνετε ημερομηνίες πραγματοποιησης.

Σας περιμένω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

αν το κάνετε προς το τέλος κάτι γίνεται!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θέλω να έρθω, αλλά τον μήνα ως γνωστόν έχω και ένα γάμο...αν το κάνετε προς το τέλος κάτι γίνεται!!!
![]()
πηγαινετε για ταξιδι του μελιτος.!!!

natalouko
Επιφανές μέλος
Ταξίδι δεν θα πάμε... Και θέλω να πάω μόνη μου...πηγαινετε για ταξιδι του μελιτος.!!!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ταξίδι δεν θα πάμε... Και θέλω να πάω μόνη μου...![]()
πονηρουλα........

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας κοριτσάκια,
όπως είχαμε πει τωρα που έφυγε ο χειμώνας και βρισκόμαστε στο τέλος άνοιξης σας θέτω ξανά το ερώτημα της εκδρομής στον Βόλο.
Θα θέλατε να πάμε την διήμερη μας τον άλλο μήνα?
Την τοποθεσία δεν την αλλάζω γιατί ειναι το ποιο ιδανικό μέρος για ραντεβού με τις βόρειες.
Εάν κάνετε κέφι προτείνετε ημερομηνίες πραγματοποιησης.
Σας περιμένω![]()
Εγώ μέσα είμαι !!!

Μακάρι αυτήν την φορά να υπάρχει προθυμία!!!

Υ.Γ Μπράβο βρε Λεττάκι που το θυμήθηκες το θέμα της εκδρομής !

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ισως και εγω...αλλα οχι σιγουρα ακομα..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ισως και εγω...αλλα οχι σιγουρα ακομα..![]()
Να δούμε Πούπι πρώτα αν έχουμε κόσμο...με τις εκδρομές είναι λίγο πιο δύσκολο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

χαίρομαι που το θυμόσασταν και ανταποκριθήκατε αμέσως.

Την ημερομηνία ολες μαζί θα την ορίσουμε.

Ναταλία πόσο του μηνός παντρέυεσαι?
Επίσης μην ξεχνάτε οτι στο τέλος του Ιουνίου αρχίζουν οι εξετασεις του Πανεπιστημίου.Πόσο κρατουν οι εξετάσεις? Για να δούμε και εναλλακτική μέσα Ιουλίου.
Θα ρωτήσω την Ηλιάννα να μου πει και θα σας πω.

natalouko
Επιφανές μέλος
19 Ιουνίου..Καλημέρα κορίτσια,
χαίρομαι που το θυμόσασταν και ανταποκριθήκατε αμέσως.
Την ημερομηνία ολες μαζί θα την ορίσουμε.
Ναταλία πόσο του μηνός παντρέυεσαι?
Επίσης μην ξεχνάτε οτι στο τέλος του Ιουνίου αρχίζουν οι εξετασεις του Πανεπιστημίου.Πόσο κρατουν οι εξετάσεις? Για να δούμε και εναλλακτική μέσα Ιουλίου.
Θα ρωτήσω την Ηλιάννα να μου πει και θα σας πω.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool