To MyCat πάει εκδρομή στον Βόλο

Eπειδή γενικώς δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον :(
(ίσως επειδή όλοι έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές)
για τώρα το θέμα το αφήνουμε . Αλλά δεν θα το κλειδώσω κάποια άλλη στιγμή, ίσως κατά την άνοιξη που θα έχουμε κουραστεί από την ρουτίνα του χειμώνα, θα το επαναφέρω και ελπίζω τότε να υπάρξει συμμετοχή.
Να ευχαριστήσω θερμά την Δώρα από τον Βόλο και την Νίκη από την Θεσσαλονίκη για την βοήθεια τους.
Φιλάκια και ελπίζω να ξαναέρθουμε την άνοιξη. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπειδή γενικώς δεν υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον :(
(ίσως επειδή όλοι έχουμε γυρίσει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές)
για τώρα το θέμα το αφήνουμε . Αλλά δεν θα το κλειδώσω κάποια άλλη στιγμή, ίσως κατά την άνοιξη που θα έχουμε κουραστεί από την ρουτίνα του χειμώνα, θα το επαναφέρω και ελπίζω τότε να υπάρξει συμμετοχή.
Να ευχαριστήσω θερμά την Δώρα από τον Βόλο και την Νίκη από την Θεσσαλονίκη για την βοήθεια τους.
Φιλάκια και ελπίζω να ξαναέρθουμε την άνοιξη. :)

Πολύ καλή σκέψη Λέτα.:up::D
Πιστεύω ότι θα έχουμε μιά "άτυπη" πανελλήνια συνάντηση του φόρουμ μας, στην Εκθεση Γάτας τέλος Νοέμβρη!;)
Αλλά αυτό ανήκει σε άλλο νήμα...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μωρέ μερκοί θα φύγουν και την εβδομάδα των εκλογών για ψήφο οπότε μάλλον βαριούνται το δεύτερο ταξίδι. Άνοιξη λοιπόν.

Κριμα...και ηλπιζα να σας δω.:(
Δεν πειραζει,αλλη φορα.

Δώρα θα κατέβεις στην έκθεση ?

Ναι,θα κατεβω με τα μωρα.

Κορίτσια τουλάχιστον να κανονιστεί κάπως ένα άτυπο καφέ την προηγουμένη της έκθεσης . Ημερήσια ή διήμερη θα είναι η έκθεση?
Αμα γίνει Κυριακή να συναντηθούμε το Σάββατο.:)

Κριμα...και ηλπιζα να σας δω.:(
Δεν πειραζει,αλλη φορα.
Δωράκι μου και εγώ το ήθελα αλλα δυστηχώς όλες γυρίσαν από τις διακοπές και πνίγονται στις δουλειές . Προχτές σε ένα καφέ τις ρώτησα από κοντά και δεν είδα καθόλου ενθουσιασμό.
Ελπίζω την άνοιξη να γίνει κατι.
Φιλάκια

Η Εκθεση θα ειναι δυο μερες,και δε νομιζω να γινεται να κανονισουμε,γιατι εμεις τουλαχιστον θα ταξιδεψουμε Παρασκευη κατευθειαν μετα τη δουλεια.Οι υπολοιπες ομως μπορειτε να βρεθειτε.;)

Η Εκθεση θα ειναι δυο μερες,και δε νομιζω να γινεται να κανονισουμε,γιατι εμεις τουλαχιστον θα ταξιδεψουμε Παρασκευη κατευθειαν μετα τη δουλεια.Οι υπολοιπες ομως μπορειτε να βρεθειτε.;)
Καλά άμα είναι έτσι άστο γιατί σε διήμερη πέφτει πολύ κούραση.
Εγώ άλλωστε δεν θα συμμετάσχω αλλά θα περάσω απλά να χαιρετήσω τους γνωστούς.

Γεια σας κοριτσάκια,:)
όπως είχαμε πει τωρα που έφυγε ο χειμώνας και βρισκόμαστε στο τέλος άνοιξης σας θέτω ξανά το ερώτημα της εκδρομής στον Βόλο.
Θα θέλατε να πάμε την διήμερη μας τον άλλο μήνα?
Την τοποθεσία δεν την αλλάζω γιατί ειναι το ποιο ιδανικό μέρος για ραντεβού με τις βόρειες.
Εάν κάνετε κέφι προτείνετε ημερομηνίες πραγματοποιησης.;)
Σας περιμένω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να έρθω, αλλά τον μήνα ως γνωστόν έχω και ένα γάμο...;);):/::/:αν το κάνετε προς το τέλος κάτι γίνεται!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θέλω να έρθω, αλλά τον μήνα ως γνωστόν έχω και ένα γάμο...;);):/::/:αν το κάνετε προς το τέλος κάτι γίνεται!!!:D:D:D

πηγαινετε για ταξιδι του μελιτος.!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Γεια σας κοριτσάκια,:)
όπως είχαμε πει τωρα που έφυγε ο χειμώνας και βρισκόμαστε στο τέλος άνοιξης σας θέτω ξανά το ερώτημα της εκδρομής στον Βόλο.
Θα θέλατε να πάμε την διήμερη μας τον άλλο μήνα?
Την τοποθεσία δεν την αλλάζω γιατί ειναι το ποιο ιδανικό μέρος για ραντεβού με τις βόρειες.
Εάν κάνετε κέφι προτείνετε ημερομηνίες πραγματοποιησης.;)
Σας περιμένω:D

Εγώ μέσα είμαι !!!:clapup::clapup:
Μακάρι αυτήν την φορά να υπάρχει προθυμία!!!:D:D:D

Υ.Γ Μπράβο βρε Λεττάκι που το θυμήθηκες το θέμα της εκδρομής !;):clapup:

Απάντηση: To My Cat πάει εκδρομή στον Βόλο

ισως και εγω...αλλα οχι σιγουρα ακομα..:)

ισως και εγω...αλλα οχι σιγουρα ακομα..:)

Να δούμε Πούπι πρώτα αν έχουμε κόσμο...με τις εκδρομές είναι λίγο πιο δύσκολο.:hmm::worry::worry:

Καλημέρα κορίτσια,:)
χαίρομαι που το θυμόσασταν και ανταποκριθήκατε αμέσως.:D
Την ημερομηνία ολες μαζί θα την ορίσουμε.;)
Ναταλία πόσο του μηνός παντρέυεσαι?
Επίσης μην ξεχνάτε οτι στο τέλος του Ιουνίου αρχίζουν οι εξετασεις του Πανεπιστημίου.Πόσο κρατουν οι εξετάσεις? Για να δούμε και εναλλακτική μέσα Ιουλίου.
Θα ρωτήσω την Ηλιάννα να μου πει και θα σας πω.:hmm:

Καλημέρα κορίτσια,:)
χαίρομαι που το θυμόσασταν και ανταποκριθήκατε αμέσως.:D
Την ημερομηνία ολες μαζί θα την ορίσουμε.;)
Ναταλία πόσο του μηνός παντρέυεσαι?
Επίσης μην ξεχνάτε οτι στο τέλος του Ιουνίου αρχίζουν οι εξετασεις του Πανεπιστημίου.Πόσο κρατουν οι εξετάσεις? Για να δούμε και εναλλακτική μέσα Ιουλίου.
Θα ρωτήσω την Ηλιάννα να μου πει και θα σας πω.:hmm:
19 Ιουνίου..;);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back