Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καταλήξαμε πουθενά???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι Νίκη μου περιμένουμε την προσφορά από την Βίκη vickymoon. Θα την αναρτήσω και μετά θα δούμε αν τελικά υπάρχει ενδιαφέρον.Υπάρχει τίποτα νεότερο κορίτσια?
Καταλήξαμε πουθενά???![]()
Εσύ τελικά ρώτησες? Πόσα κορίτσια θα έρθουν από πάνω? Τα 4 που είχες πεί?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι δεν έχει ακυρωθεί. Περιμένουμε την Βίκη.ο Βολος δεν ισχυει τελικα ε?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
1) Προσφορά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
HOTEL ΝΕFELI Β' CAT ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
(www.nefelivolos.gr) 4 αστέρων
ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ : # 80,00 # ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
1. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ
Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ : 10,00ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ.
2. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 30,00 ΚΑΙ ΣΤΑ 35 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ 22,00
2) Προσφορά
CELEBRITY TRAVEL SOLUTIONS
https:// www.celebrity-travel.gr
2 ΗΜΕΡΕΣ ΓΥΡΟΣ ΠΗΛΙΟΥ
ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ-ΠΟΡΤΑΡΙΑ-ΧΑΝΙΑ
ΚΙΣΣΟ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΜΗΛΙΕΣ
*Τιμή :70,00 κατ άτομο ελαχίστη συμμετοχή 25 άτομα . Περιλαμβανοντα:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,διανυκτέρευση σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια και πρωινό.
3) Προσφορά
Λιόλιος Βασίλειος
Σας ενημερώνουμε πως μπορούμε να σας διαθέσουμε πούλμαν 30 θέσεων για την διήμερη εκδρομή σας στο Βόλο στις 03/10-04/10 στην τιμή των 61,00 κατ’άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνονται : Μεταφορές με πούλμαν .
Διανυκτέρευση (1) σε δίκλινα δωμάτια σε ξενοδοχείο Γ΄κατηγορίας με πρωινό .
4) Προσφορά
Ενοικίαση μεγάλου πούλμαν, για 3 ημέρες, ομως χωρίς συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που να μας περιορίζει.
Κόστος: 800 ευρω + φπα αν κοψουμε τιμολογιο + τα εξοδα του οδηγου (φαγητο και διανυκτερευσεις).
Και υπολογίστε +30€ ξενοδοχειο που όμως θα βρουμε και θα κλείσουμε μόνοι μας.
5) Προσφορά
Ενοικίαση 17θέσιου μικρού πούλμαν για διήμερη. Αλλά έχουμε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων.
Κόστος: 500€+ διόδια. Και υπολογίστε + 30€ ξενοδοχειο που όμως θα βρουμε και θα κλείσουμε μόνοι μας.
520€πουλμαν /17άτομα=30,58€ + 30€ hotel=60.00€ το άτομο περίπου
6) Προσφορά
Ενοικίαση 9θέσιου μικρού Van για 3 ημέρες .Συγκεκριμένος αριθμός θέσεων.
Κόστος: 210€κοστος ενοικίασης+ διόδια+βενζίνη. Και υπολογίστε + 30€ ξενοδοχειο που όμως θα βρουμε και θα κλείσουμε μόνοι μας.
210€πουλμαν +βενζίνη περίπου 70€+διόδια 10€=290€ περίπου
290€/ 9 άτομα=32,22€ + 30€ το ξενοδοχείο = 60,00 με 65,00 περίπου
Αυτά βρήκα μαζί με την βοήθεια των κοριτσιών. Το συμπέρασμα είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσες θα αποφασίσουμε να πάμε η εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί. Το κόστος όμως δεν πέφτει κάτω από 61,00 € με τίποτα.
Παρακαλώ διαβάστε τις και δηλώστε την αποψή σας και αριθμό προσφοράς που θα επιθυμούσατε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ευχαριστώ
Felice
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Από εκεί να αρχίσουμε.
Αν τελικά αποφασίσουμε να γίνει, τότε διαλέγουμε ποιά από τις προσφορές είναι η καλύτερη.
Ας μας γράψουν και την γνώμη τους και όσοι ασχολούνται με τουρισμό(ακόμη και να δεν θέλουν να πάρουν μέρος στην εκδρομή), σαν επαγγελματίες σίγουρα η γνώμη τους έχει αξία.

Τελικά καταλήγουμε σε διήμερη?

Αν είναι μονοήμερη μήπως θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκη ρώτησα 4 γραφεια τουρισμού , η Βίκη (που έχει δικό της γραφείο)μου έδωσε προσφορά, πήρα 2 εταιρείες πούλμαν. Αυτά βρήκα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνω .Να ψάξω τί άλλο!!!!!!!?Εγώ επιμένω να δούμε πρώτα πόσες θέλουμε να πάμε αυτήν την εκδρομή.Από εκεί να αρχίσουμε.
Αν τελικά αποφασίσουμε να γίνει, τότε διαλέγουμε ποιά από τις προσφορές είναι η καλύτερη.
Ας μας γράψουν και την γνώμη τους και όσοι ασχολούνται με τουρισμό(ακόμη και να δεν θέλουν να πάρουν μέρος στην εκδρομή), σαν επαγγελματίες σίγουρα η γνώμη τους έχει αξία.
Τελικά καταλήγουμε σε διήμερη?
Αν είναι μονοήμερη μήπως θα έχουμε περισσότερες συμμετοχές?![]()
Ίσως δεν έγινα κατανοητή.
Ρωτάω τα κορίτσια:"Με βάση το κοστολόγιο των προσφορών
Με ποια προσφορά θα μπορούσατε και θέλετε να πάτε εσεις?
Ανάλογα με τις γνώμες και τον αριθμό των κοριτσιών που θα μαζευτεί θα κλείσουμε το γραφείο. Αμα είμαστε λίγες είναι λογικό ότι δεν θα πάμε στα γραφεία των προσφορών για 20 άτομα.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την εκδρομή στο Βόλο ας πουμε, εγώ ψηφίζω διήμερη, γιατί μονοήμερη θα μας βγει η ψυχή τσάμπα. Αν είναι να πάμε μονοήμερη, πάμε κάπου πιο κοντά. Τρικαλα Κορινθίας ας πουμε, που παλευεται κιολας αυθημερών, ή Ναυπλιο, ή κάτι που να μην αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στο δρόμο.
Το κόστος τώρα αν ειναι 70 ή 80 ευρώ δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη διαφορά, οπότε ότι νομίζετε. Από αυτο το κομμάτι εγώ αποσυρομαι.
Ας πουμε εγώ ψηφίζω την πρώτη πρόταση αν και αμφιβάλω οτι θα σηκωθει καμια το πρωι για πρωινο. Οπότε ισως αν τους λεγαμε χωρίς πρωινο να μπορουσαν να ριξουν την τιμη....
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απολύτος μαζί σου σε όλα.Λοιπόν, να αναρτήσουμε πάλι μια λίστα με τις συμμετοχες;
Για την εκδρομή στο Βόλο ας πουμε, εγώ ψηφίζω διήμερη, γιατί μονοήμερη θα μας βγει η ψυχή τσάμπα. Αν είναι να πάμε μονοήμερη, πάμε κάπου πιο κοντά. Τρικαλα Κορινθίας ας πουμε, που παλευεται κιολας αυθημερών, ή Ναυπλιο, ή κάτι που να μην αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στο δρόμο.
Το κόστος τώρα αν ειναι 70 ή 80 ευρώ δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη διαφορά, οπότε ότι νομίζετε. Από αυτο το κομμάτι εγώ αποσυρομαι.
Ας πουμε εγώ ψηφίζω την πρώτη πρόταση αν και αμφιβάλω οτι θα σηκωθει καμια το πρωι για πρωινο. Οπότε ισως αν τους λεγαμε χωρίς πρωινο να μπορουσαν να ριξουν την τιμη....
(Τιμή ποιο φθηνή απο αυτήν δεν υπάρχει μόνο αν πάμε σε πανσιόν.)
Λοιπόν ανοίγω λίστα
Raktia- διημερη- προσφορά 70-80
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αν θέλετε τρίκλινο, δεν έχω πρόβλημα.Και το πρωινό ότι θέλει η πλειοψηφία.

Διαλέξα αυτήν γιατί δίνει προσφορά για 20 άτομα(φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε περισσότερα
)Υ.Γ Αν δεν συμπηρώσουμε συμμετοχές για διήμερη, μήπως θα να συζητούσαμε την παλιά και αρχική ιδέα της συνάντησης του mycat Βορρά-Νότου στον Βόλο , μεσημέρι στα τσιπουράδικα και απόγευμα καφέ ή ότι άλλο θέλετε ,χωρίς περιηγήσεις στο Πήλιο(δεν έχει νόημα σε μια μέρα).

Ετσι να περάσουμε μισή μέρα μαζί και να γνωρισούμε από κοντά.

Αν ενδιαφέρει κάτι τέτοιο περισσότερο κόσμο, θερμή παράκληση μην άλλαξετε τόπο (Βόλο) για να συμμετέχουμε και εμείς από τον Βορρά.

starter
Δραστήριο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
starter
Δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθήνα άτομα 2
Raktia - διημερη - προσφορά 70-80€
Felice - διήμερη - 3) προσφορά 61€
Θεσσαλονίκη άτομα 3
Νίκη - διήμερη - 1) προσφορά 70-80€
starter χ 2 - αυθημερόν -
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρώτησα. Για πούλμαν μου είπαν περίπου 4,30.Ε εντάξει, παλευεται για μια μέρα. Από εδώ δεν έχω ιδέα πόση ωρα ειναι.![]()
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ θα ψηφίσω την διήμερη και την πρώτη προσφορά.
Αν θέλετε τρίκλινο, δεν έχω πρόβλημα.Και το πρωινό ότι θέλει η πλειοψηφία.
Διαλέξα αυτήν γιατί δίνει προσφορά για 20 άτομα(φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε περισσότερα)
Υ.Γ Αν δεν συμπηρώσουμε συμμετοχές για διήμερη, μήπως θα να συζητούσαμε την παλιά και αρχική ιδέα της συνάντησης του mycat Βορρά-Νότου στον Βόλο , μεσημέρι στα τσιπουράδικα και απόγευμα καφέ ή ότι άλλο θέλετε ,χωρίς περιηγήσεις στο Πήλιο(δεν έχει νόημα σε μια μέρα).
Ετσι να περάσουμε μισή μέρα μαζί και να γνωρισούμε από κοντά.
Αν ενδιαφέρει κάτι τέτοιο περισσότερο κόσμο, θερμή παράκληση μην άλλαξετε τόπο (Βόλο) για να συμμετέχουμε και εμείς από τον Βορρά.![]()
εγώ θα ψηφίσω ότι πει η Νίκη
,άλλωστε μαζί θα έρθουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγώ θα ψηφίσω ότι πει η Νίκη,άλλωστε μαζί θα έρθουμε.

Καλέ Ζήνα, σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνηςαλλά όσοι δεν με ξέρουν θα με περάσουν για ...στυγνό δικτάκτορα!

Φυσικά και θα πάμε μαζί στον Βόλο

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ Ζήνα, σε ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης
αλλά όσοι δεν με ξέρουν θα με περάσουν για ...στυγνό δικτάκτορα!
Φυσικά και θα πάμε μαζί στον Βόλο![]()

σκέφτηκα το πιο εύκολο ( και τεμπέλικο)γιατί να τα ξαναδιαβάζω; μόλις είδα ότι αποφάσησες, το ίδιο και ΄γω.
όποιοι δε σε ξέρουν (ευκαιρία να έρθουν στην εκδρομή...
)να μας ρωτήσουν εμάς που σε ξέρουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool