Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε με το καλό.Να ζήσετε!!!!19 Ιουνίου..![]()

Εάν πηγαίναμε ποιο μπροστά π.χ.5/6 Ιουνίου θα μπορούσσες? ή εισαι πνιγμενη?Δηλαδή σε 3 εβδομάδες απο τώρα.
Πείτε και εσείς βρε κορίτσια ημερομηνία!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστώ Λεττάκι!!Αντε με το καλό.Να ζήσετε!!!!
Εάν πηγαίναμε ποιο μπροστά π.χ.5/6 Ιουνίου θα μπορούσσες? ή εισαι πνιγμενη?Δηλαδή σε 3 εβδομάδες απο τώρα.
Πείτε και εσείς βρε κορίτσια ημερομηνία!!

Πριν τον γάμο το βλέπω χλωμό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εγω χωρις Ναταλια δεν ερχομαι..

natalouko
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω χωρις Ναταλια δε σας δεχομαι.

natalouko
Επιφανές μέλος

Και εγώ θέλω πολύ να έρθω...
Οπότε αν μπορούν και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται για μετά τις 19/6 θα είναι τέλεια!!!

Τώρα αν δεν μπορούν, κανονίστε το εσείς και θα έρθω σε επόμενη εκδρομή!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει ενταξει καταλαβαίνω και συγνώμη κιόλας για την ερώτηση.Σε ευχαριστώ Λεττάκι!!
Πριν τον γάμο το βλέπω χλωμό...![]()

Πείτε ομως και εσείς μια ημερομηνία. Αλλα να μην ειναι πολυ προς το τέλος του Ιουλίου γιατι τότε θα αρχίσουν να φεύγουν.

natalouko
Επιφανές μέλος
Τι μου ζητάς συγνώμη βρε Λεττάκι????Εντάξει ενταξει καταλαβαίνω και συγνώμη κιόλας για την ερώτηση.
Πείτε ομως και εσείς μια ημερομηνία. Αλλα να μην ειναι πολυ προς το τέλος του Ιουλίου γιατι τότε θα αρχίσουν να φεύγουν.![]()

Καλά έκανες και ρώτησες..

Λοιπόν για να αρχίσω πρώτη προτείνω 3 Ιουλίου!!!!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ακούγετε ετσι θα εχουν 1 1/2 μηνα για να οργανωθουν.
Καμιά άλλη κοπέλα με πρόταση?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
δυστυχώς επειδή δεν το βλέπω το θεματάκι να τσουλάει καθολου σκέφτηκα να ρωτησω εάν τα κορίτσια που εδειξαν ενδιαφέρον θα πηγαίναν ακομα και αν ο αριθμός συμμετοχής ήταν μικρός.Ε! μετά θα συναντούσαμε και τα άλλα κορίτσια από επάνω και θα γινόμασταν περίπου 9. Και μετά δεν ξέρεις μέχρι τότε μπορεί να εχει μεγαλώσει ο αριθμος συμμετοχων.

natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν έχω πρόβλημα Λέττα μου...Γεια σας κοριτσάκια,
δυστυχώς επειδή δεν το βλέπω το θεματάκι να τσουλάει καθολου σκέφτηκα να ρωτησω εάν τα κορίτσια που εδειξαν ενδιαφέρον θα πηγαίναν ακομα και αν ο αριθμός συμμετοχής ήταν μικρός.Ε! μετά θα συναντούσαμε και τα άλλα κορίτσια από επάνω και θα γινόμασταν περίπου 9. Και μετά δεν ξέρεις μέχρι τότε μπορεί να εχει μεγαλώσει ο αριθμος συμμετοχων.![]()

Αρκεί να ξέρω το κόστος της εκδρομής για να το βάλω στα έξοδά μου!!!

starter
Δραστήριο μέλος
Και εγώ είμαι μέσα. Ειδικά αν το κάνετε αρχές Ιουλίου στην ημερομηνία που προτάθηκε με βολεύει μια χαρά.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
εφόσον δεν θα είμαστε πολλά άτομα θα πάμε με τα αμάξια μας. Επομένως υπολογίζουμε το μερίδιο μας στην βενζίνη και το ξενοδοχείο. Το τι δωμάτιο θα κλείσουμε (τρίκλινο, δίκλινο, μονόκλινο) είναι καθαρά απόφαση προσωπική (θα μου πει η καθεμία τι θέλει).
Εαν τελικά μέχρι της 3 Ιουλίου δηλωσουν συμμετοχή πολλά άτομα να υπολογίζετε το κόστος πουλμαν+hotel 70-75 ευρώ που μου ειχαν πει τοτε. Κάπου εκει.
Λοιπον εχουμε και λέμε δηλαδή (εφόσον και εγω συμφωνώ μαζί σας) ότι:
Αρχες 3-4 Ιουλίου θα πάμε διήμερη εκδρομή στον Βόλο.

Ανοίγω λίστα

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Starter - Θεσσαλονίκη
Μυρτώ - Θεσσαλονίκη
Felice -Αθηνα
natalouko - Αθήνα
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

όλους θα σας σημειώσω.Επειδη δεν το βλέπω
ο θεματάκι οχι με τίποτα να τσουλάει
αλλα ούτε καν με τα 4
ενημέρωνω ότι την επόμενη Κυριακή που θα δω κάποια κορίτσια θα τις ρωτήσω και εάν δεν δω καμια αντίδραση κορίτσια δεν ξέρω τι θέλετε να κάνω? Το ακυρώνω τελειως?Οι Βόριες θα κατεβουν ακόμα και αν ειμαστε μονο 3?
Χλωμο το βλεπω

natalouko
Επιφανές μέλος

Θα είναι ωραία η εκδρομούλα!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοριτσια..μπορει να ερθω και εγω...απλα δεν ειναι σιγουρο...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

έτσι?Με βάση τον αριθμό μας και οτι μου πείτε μετά τις 20 πρέπει να κλείσω δωμάτια .
Αλλιώς δεν θα βρίσκουμε τελευταία στιγμή.
Πάντως εγώ και 3 να είμαστε ανεβαίνω
. Καλά
, θα περιμένω ακόμα και αυτήν την εβδομάδα
και μετά θα δώ
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
αντε ελατε να δειτε τον ωραια μας Βολο!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool