Viyo prebiotic drink

rrrrr

Νεοφερμένο μέλος

Η rrrrr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα.
Γεια σας !
Θα ηθελα να ξερο εαν καπιος ξερει που πουλανε στην αθηνα η πιος ειναι ο αντιπροσοπος του προιον αυτο, γιατι εχει βοηθησει τη γατα μου με νεφρικη ανεπαρκια παρα πολυ, και ο κτινιατρος εδω, οπιος εχει και το πετ σοπ, δεν θελει να μου παραγγελει αλλο, αλα να μου δοσει αλλο προιον που εχει στο ραφι, και το αλλο προιον δεν ειναι καθολου το ιδιο. Γιατι να παρο κατι αλλο εαν αυτο μου βοηθαει παρα πολυ ;;;
Εαν καπιος ξερει κατι, θα σας ευχαριστο πολυ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Αθήνα δεν ξέρω-μένω θεσσαλονίκη-αλλά μπορώ να ρωτήσω τον κτηνιάτρο μου μήπως ξέρει που μπορείς να το βρεις εκεί ή ποιός είναι ο αντιπρόσωπος.Το έχω πάρει κι εγώ σε πολλές περιπτώσεις που το χρειαστήκανε τα γατούλια μου και μπορώ να πω είναι πολύ καλό!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ !!

Πως βοηθαει αυτο,δεν το εχω ξανακουσει;Εχω κι εγω γατουλη με ανεπαρκεια.

επιδη η γριουλα μου με την ανεπαρκια ειναι 18, και πολυ πολυ ιδιοτροπη με το φαγιτο, μπορει να φαει κατι για μηνες και μετα να μη το αγγιζει καθολου, και ετσι εχουμε περασει την αροστια αυτη.
Αρνιετε να φαε της κλινικες διετες, μονο τροι κονσερβες, μια sheba, μια shezir, eukanuba etc.... οτι της ερχετε, και καλητερα να φαει οτι θελει παρα να μη φαε καθολου... γιαυτο πολλες φορες εχει εμετους και δεν εχει ορεξη καθολου... και ξεκινισα να της δοσο αυτο και οσο της το δινο δεν κανει εμετους ...

Ροτα που το πουλανε και δοκιμασε το, εγω της δινο περιπου 10 μλ την ημερα.

Μόλις μίλησα με τον κτηνίατρο μου...
Μου είπε ότι αυτός το παίρνει απο κάποιον στη Χαλκιδική που τα φέρνει και τα δίνει μόνο σε κτηνιάτρους.Αν δεν μπορείς να το βρεις στην Αθήνα μπορείς να πάρεις απο τον δικό μου και να σου τα στείλω μέσω κούριερ..
Μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνο του αν θέλεις με πμ να μιλήσεις μαζί του..

Παιδιά μπήτε στο www.petplanet.co.uk ένα καταπληκτικό οnline κατάστημα και θα βρήτε και το γάλα αυτό με τα πρεβιοτικά αλλά και ότι φαντάζεστε σε χαμηλές τιμές και με free delivery για πάνω από 29 λίρες Αγγλίας.Εγώ εκεί βρήκα ότι ζητούσα....:up::up::up:

νομιζω το viyo veterinary (αν αυτο ψαχνεις) υπαρχει και στην αθηνα... το εχει ο κτηνιατρος μου, μου το ειχε προτεινει, ως νεο προιον αρχες σεπτεμβρη. Αν ενδιαφερεσαι να τον ρωτησω...
ειναι πολυ καλο παντως....μου αρεσε πολυ....(του "Μητσου" περισσοτερο βεβαια :P:P:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back