rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Θα ηθελα να ξερο εαν καπιος ξερει που πουλανε στην αθηνα η πιος ειναι ο αντιπροσοπος του προιον αυτο, γιατι εχει βοηθησει τη γατα μου με νεφρικη ανεπαρκια παρα πολυ, και ο κτινιατρος εδω, οπιος εχει και το πετ σοπ, δεν θελει να μου παραγγελει αλλο, αλα να μου δοσει αλλο προιον που εχει στο ραφι, και το αλλο προιον δεν ειναι καθολου το ιδιο. Γιατι να παρο κατι αλλο εαν αυτο μου βοηθαει παρα πολυ ;;;
Εαν καπιος ξερει κατι, θα σας ευχαριστο πολυ !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Αρνιετε να φαε της κλινικες διετες, μονο τροι κονσερβες, μια sheba, μια shezir, eukanuba etc.... οτι της ερχετε, και καλητερα να φαει οτι θελει παρα να μη φαε καθολου... γιαυτο πολλες φορες εχει εμετους και δεν εχει ορεξη καθολου... και ξεκινισα να της δοσο αυτο και οσο της το δινο δεν κανει εμετους ...
Ροτα που το πουλανε και δοκιμασε το, εγω της δινο περιπου 10 μλ την ημερα.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου είπε ότι αυτός το παίρνει απο κάποιον στη Χαλκιδική που τα φέρνει και τα δίνει μόνο σε κτηνιάτρους.Αν δεν μπορείς να το βρεις στην Αθήνα μπορείς να πάρεις απο τον δικό μου και να σου τα στείλω μέσω κούριερ..
Μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνο του αν θέλεις με πμ να μιλήσεις μαζί του..
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

tas2
Νεοφερμένο μέλος
ειναι πολυ καλο παντως....μου αρεσε πολυ....(του "Μητσου" περισσοτερο βεβαια

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum