Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
)Η Βάσω δεχθηκε να τον φιλοξενίσει και ειναι μεγαλη ανακουφιση και χαρα για εμενα, απο εκει και περα όμως, εκκρεμει το θέμα της υιοθεσίας. Ψάχνουμε ακομα γι'αυτο σας παρακαλώ μην κλεινεται το θεμα. Μέχρι να βρεθεί ανθρωπός που υπευθυνα θα δεχθει να υιοθετήσει τον γατούλη αυτο το θέμα πρεπει να μεινει ζώντανο.
Πιστέψτε με μόλις βρεθει εγω θα ειμαι η πρωτη που θα βγω να το φωναξω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βάσω, είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος! Χαίρομαι τόσο πολύ Ελένη μου που η σκυτάλη περνάει στη Βάσω. Το πάλεψες τόσο καιρό, να σαι πάντα καλά κούκλα μου για το καλό που έκανες. Άνθρωποι σαν εσάς μου δίνουν πίσω την πίστη μου για την αγάπη. Υπάρχει τελικά![]()
Πες τα βρε Ριάνα!!!
Μας δίνουν ελπίδα και είναι φωτεινά παραδείγματα για μας.
Έχεις απόλυτο δίκιο Κατερίνα. Έτσι ακριβώς είναιΟλα καλά θα πάνε!!! αφού υπάρχουν άνθρωποι σαν την Ελενα, σαν και σένα και πόσους άλλους ακόμη...έχουμε ελπίδα!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ο White λοιπον, ειναι λιγο μπερδεμενος, ψαχνει το δωματιο του πολυ καλα, ανεβηκε μεχρι στο μπαουλοντιβανο που εχουμε σ' αυτο το δωματιο, καμποσες φορες και κατεβηκε παρακαλω μονος του. Μετα εκανε τσισακια, τα σκεπασε ωραια - ωραια, ειναι πολυ καθαρουλης ο γλυκουλης μου, ολη την ωρα πλενεται. Δεν χρειαζεται να μου το πειτε, το ξερω οτι οι γατες πλενονται και απο στρες.
Μετα λοιπον, ειπα να δωσω στα δικα μου μια κονσερβα για επιβραβευση και του εβαλα κι εκεινου. Μολις τη μυρισε λοιπον, την εκανε τ' αλατιου και μετα μπηκε στο καλαθι μεταφορας του, που το αφησε η Ελενα για να εχει κατι γνωριμο, πλυθηκε για αλλη μια φορα και κοιμηθηκεεεεε.
Αυτα για την ωρα, θα σας γραφω νεα του τακτικα και ελπιζω να συνηθισει γρηγορα το σπιτι, αλλα και τα γατια μου, για να τελειωσει η ταλαιπωρια του εδω. Θελω λοιπον απο σας, προσευχουλες και πολλες θετικες σκεψεις να μας στελνετε.
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος

ευχαριστα τα νεα εως τωρα!!!!! καλη συμβιωση να εχετε Βασω μου ολοι μαζι! εσυ, ο αντρας σου και τα μικρα σας!!!
πως ειναι ο μικρουλης απο κοντα? πιο ομορφος να φανταστω ε? σε αφησε να τον χαιδεψεις ή φοβαται ακομα? τα δικα σου καταλαβαν οτι υπαρχει νεο μελος στο σπιτι? πολλες οι ερωτησεις το ξερω αλλα το περιμενα πως και πως αυτο το μηνυμα σου!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Λοιπον, με το που πηρα το καλαθι μεταφορας του και το εφερα μεσα στο σπιτι, τον πηγα κατ' ευθειαν στο δωματιο που του ειχα ετοιμασει. Εκεινη την ωρα ηταν μεσα ο Κοναν και μολις με ειδε και τον ακουμπησα κατω, χωρις να ανοιξω το καλαθι, ηρθε και κολλησε το μουρακι του στο καγκελο, το ιδιο εκανε και ο White και μυριστηκαν. Αμεσως μετα εβγαλα τον Κοναν εξω απο το δωματιο, γιατι θελω να γινουν τα πραγματα αργα και σωστα για να μην εχουμε δραματα, ουτε απο τη μια πλευρα, ουτε απο την αλλη.![]()
ευχαριστα τα νεα εως τωρα!!!!! καλη συμβιωση να εχετε Βασω μου ολοι μαζι! εσυ, ο αντρας σου και τα μικρα σας!!!
πως ειναι ο μικρουλης απο κοντα? πιο ομορφος να φανταστω ε? σε αφησε να τον χαιδεψεις ή φοβαται ακομα? τα δικα σου καταλαβαν οτι υπαρχει νεο μελος στο σπιτι? πολλες οι ερωτησεις το ξερω αλλα το περιμενα πως και πως αυτο το μηνυμα σου!!![]()
Τον επιασα και τον χαιδεψα καμποσες φορες, αλλα λυγιζει το κορμακι του να με αποφυγει, πρεπει να μαθει την μυρωδια μου πρωτα, μια και αυτη ειναι η κυριαρχη αισθηση του τωρα. Δεν με πειραζει καθολου, δεν τον θεωρω λουτρινο, ξερω πως χρειαζεται περιοδο προσαρμογης. Η Τασουλα καταλαβε οτι κατι γινεται, αλλα φοβηθηκε περισσοτερο το κουδουνι της πορτας, οπως παντα δηλαδη και χωθηκε κατω απο τα σκεπασματα στο κρεββατι.
Οσο για την εμφανιση του, δεν ειναι απλα κουκλος, ειναι Θεος. Ειναι τελειος, βεβαια περιττο να σας πω πως ειναι ιδιος ο Κοκος μου, με εξαιρεση τα ματια. Εχει ενα τριχωματακι προβατενιο, οπως το λεω εγω, ετσι ελεγα και για τον Κοκο μου, μαλλινουλι.
Παντως, μεχρι στιγμης τουλαχιστον, ειναι πολυ ησυχος, ηρεμος και για την ωρα ολο κοιμαται.
Νεωτερο ανακοινωθεν το βραδυ.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να πάνε όλα καλά για αυτόν τον όμορφο γάτο, το αξίζει τόσο πολύ κι έχει τόσο πολύ ανάγκη την ανθρώπινη επαφή κι αγάπη!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν εχεις ιδεα Γιωργο, ποσο ομορφος ειναι και ποσο πολυ χρειαζεται και αξιζει, την ανθρωπινη επαφη που λες και την αγαπη.
Εμεις εδω εχουμε λοιωσει κυριολεκτικα, μας εχει κανει σκλαβους του.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το φαντάζομαι, πίστεψέ με!

Οπότε θα τον φιλοξενήσεις μέχρι να βρεθεί κάποιο σπίτι για αυτόν να υποθέσω;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι Γιωργο μου, ελπιζω βεβαια να τα πανε καλα με τα δικα μου και να δεσουν, για να μπορεσω να τον κρατησω μονιμα. Αν δεν γινει αυτο, τοτε θα μεινει εδω μεχρι να βρει μονιμο σπιτακι, οσο καιρο κι αν παρει αυτο.Το φαντάζομαι, πίστεψέ με!
Οπότε θα τον φιλοξενήσεις μέχρι να βρεθεί κάποιο σπίτι για αυτόν να υποθέσω;
Παντως ο αντρας μου τον ερωτευτηκε ηδη, γυρισε νωριτερα απο τη δουλεια, γιατι ειχε αγωνια να τον δει και απο εκεινη την ωρα, που τον χανεις, που τον βρισκεις, στο δωματιο του White. Αλλα και ο γατουλης δειχνει μια φανερη προτιμηση και αδυναμια στον αντρα μου.
Θα δεθούν πολύ με τον άντρα σου και άντε να τον δώσεις μετά...!
Χίλια μπράβο γι'αυτό που κάνατε !!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ok, καταλαβαίνω και δεν προτρέχω, διατηρώντας εντούτοις μια συγκρατημένη αισιοδοξία
.Κυρίως ορμόμενη από το γεγονός οτι η πρώτη συνάντηση συχνά είναι καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία των πραγμάτων.
Είναι ευτύχημα που ο γατούλης εκτός από ομορφούλης (έχει βελουδένιο τρίχωμα έ?
) είναι καλού χαρακτήρα και πιοευπροσάρμοστος απ'όση ήταν η εντύπωσή μου διαβάζοντας τα ποστ. Και το δεύτερο, και εξίσου σημαντικό, οτι ο Κονανούκος
σου τον υποδέχτηκε με... ψυχραιμία. Δεν μιλάω για φιλικότητα- είναι πρόωρη εκτίμηση, ο χρόνος θα δείξει.
Και για τη μικρή σου το ίδιο ισχύει, θέλουν το χρόνο τους κι αυτά

Καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια και...αναμένουμε νέα σας

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν κανουμε τιποτα ιδιαιτερο Ηλια μου, το γατακι αποδειχτηκε πολυ ευκολο τελικα, δεν ζηταει σχεδον τιποτα, παρα μονο λιγη ησυχια για να προσαρμοστει, τρωει το φαγακι του με μεγαλη ορεξη ( θα με μαλωσει η Ελενα, θεωρει τα δικα μου παχουλα, μια και τα ειδε απο κοντα, αλλα τι να κανω, μ' αρεσουν τα αφρατα γατουνια! ), κοιμαται αρκετα, δειχνει να εμαθε το δωματιο του και εχει μια προτιμηση σε ενα μπαουλοντιβανο που εχουμε, ολο εκει ανεβαινει και καθεται με τις ωρες.Θα δεθούν πολύ με τον άντρα σου και άντε να τον δώσεις μετά...!
Χίλια μπράβο γι'αυτό που κάνατε !!!
Υ.Γ. Με τον αντρα μου εχουν δεθει ηδη, εκεινος μου ελεγε πριν γνωρισει τον White, να εχω στο μυαλο μου πως δεν ειναι ο Κοκος μας, αλλα εκεινος συμπεριφερεται σαν να ειναι και το παραδεχεται κιολας.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ποσο μα ποσο χαιρομαι!!

Ειναι πολυ θετικες οι πρωτες αντιδρασεις,και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.
Μπεσσυ μου,εισαι υπεροχος ανθρωπος..

Ποσο γλυκος και ομορφος ειναι μωρε αυτος ο κουκλος.Σε σκλαβωνει πραγματικα.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ Εφη μου, ευχομαι να ειχα κινητο που να βγαζει φωτογραφιες, η μηχανη ψηφιακη, απ' αυτες που τις συνδεεις με τον υπολογιστη, για να σας δειξω τι κουκλος αντρακι ειναι. Οχι σαν τον δικο μου τον φλουφλη. Τωρα πριν λιγο μου εκανε κατι κουτουληματα, μα κατι κουτουληματα.Ποσο μα ποσο χαιρομαι!!
Ειναι πολυ θετικες οι πρωτες αντιδρασεις,και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.
Μπεσσυ μου,εισαι υπεροχος ανθρωπος..
Ποσο γλυκος και ομορφος ειναι μωρε αυτος ο κουκλος.Σε σκλαβωνει πραγματικα.
Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα πριν λιγο μου εκανε κατι κουτουληματα, μα κατι κουτουληματα.
, μπράβο το αγορι μου! Πολυ χαιρομαι που βρίσκει σιγα σιγα τον χαδιαρη εαυτο του!!! Και χαίρομαι επίσης που τα παει τόσο καλά με τον άντρα σου

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μπράβο που πήρατε αυτόν το γατούλη

Ε όχι και δε κάνατε τίποτα. Λίγο είναι να υιοθετήσεις ανάπηρο ζωάκι ? Έλεγα και γω να τον πάρω αλλά τα παιδιά θα τον παίδευαν τον καημένο.
Όμως σκέφτομαι καμιά φορά ειλικρινά έστω πως δεν είχα παιδιά θα το έκανα αυτό ή θα δείλιαζα ?!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το θεμα ειναι πως το γατι δεν ειναι αναπηρο, δεν του λειπουν ποδαρακια, η τιποτα τετοιο. Ειναι κουφος εκ γενετης, αρα δεν γνωριζει πως κατι του λειπει απο αυτη τη αποψη. Η τυφλωση του βεβαια ειναι σχετικα προσφατη, παρ' ολα αυτα δεν δειχνει να του λειπει κατι. Αν τον δειτε να περπαταει μεσα στο δωματιο, θα παιρνατε ορκο πως βλεπει, βεβαια δεν βλεπει, αυτο ειναι σιγουρο. Δειχνει να προσαρμοζεται μια χαρα, πριν 10 λεπτα πηγα στο δωματιο, μου εκανε κατι κουτουληματα ωραιοτατα και ανεβηκε παλι στο μπαουλοντιβανο, πλυθηκε και την επεσε για υπνο.Ε όχι και δε κάνατε τίποτα. Λίγο είναι να υιοθετήσεις ανάπηρο ζωάκι ? Έλεγα και γω να τον πάρω αλλά τα παιδιά θα τον παίδευαν τον καημένο.
Όμως σκέφτομαι καμιά φορά ειλικρινά έστω πως δεν είχα παιδιά θα το έκανα αυτό ή θα δείλιαζα ?!
Το μονο που χρειαζεται ειναι χρονος για να μαθει το σπιτι και τα γατια μου, μετα θα ειναι σαν να υπαρχει ενα ακομη φυσιολογικο γατι στο σπιτι. Και ευχομαι αυτο που λες, οτι δηλαδη τον εχω υιοθετησει να γινει πραγματικοτητα, γιατι η αληθεια ειναι οτι απλως τον φιλοξενουμε, γι' αυτο λεω πως δεν καναμε και τιποτα σπουδαιο.
Έστω και έτσι. Καταλαβαίνω πως το μήνυμα που θες να περάσεις είναι πως το να υιοθετήσεις ένα ιδιαίτερο ζωάκι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απο την άλλη η πράξη σαν πράξη αξίζει συγχαρητηρίων.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
βάσω εύχομαι να τον κρατήσετε. το ξέρεις ότι θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να βρει σπίτι ένας γατούλης με αυτήν την ιδιαιτερότητα. γι' αυτό το λόγο εύχομαι αφού τον αγαπήσατε και σας αγάπησε, να προσαρμοστεί με τα άλλα γατουλίνια και τελικά να ζήσετε μαζί.
ξέχασα να σας πω ένα μπράβο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool