Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κι εμεις το ιδιο ευχομαστε koukimanster.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
Ε όχι και δε κάνατε τίποτα. Λίγο είναι να υιοθετήσεις ανάπηρο ζωάκι ?
Χωρίς να θέλω να μειώσω καθόλου την προσπάθεια της Βάσως, θα συμφωνήσω μαζί της επειδή τον έζησα, οτι ο White δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες στην συγκατοίκηση. Εννοείται οτι του λείπουν δυο βασικες αισθήσεις που κάνουν πιο δύσκολη την επικοινωνία, παρολαυτα ακριβώς επειδή επικρατεί ησυχία μεσα του, δεν τρομάζει εύκολα (π.χ απο θορύβους ή εικόνες), προσαρμόζεται σε καινούργιο περιβάλλον με θαυμαστή ευκολία και έχει πολύ απλες και συγκεκριμένες απαιτήσεις: Καλό Φαί & Πολλά Χάδια. Το μόνο που χρειάζεται να προσεχει κανείς είναι μην την κάνει από κανενα μπαλκόνι γιατι γενικα σκαρφαλώνει και εξερευνα τα πάντα!
Γι'αυτο έλεγα από την αρχή αυτού του θέματος οτι θα ήταν ο ιδανικός συγκάτοικος για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν ένα ζώο συντροφιάς χωρίς πολλές απαιτήσεις. Ξέρω ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι αλήθεια, γατιά σαν τον White που δεν παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράς λόγω της αναπηρίας τους είναι πιο εύκολα στην συγκατοίκηση από ένα π.χ πιτσιρίκι που έχει φουλ ενέργεια και τρέχει και παίζει πανω κάτω όλη μέρα.
Αν λοιπόν παρουσιαστεί κανένα τέτοιο πλάσμα στο δρόμο σας, μην διστάσετε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bessy μου, εύχομαι (και προσεύχομαι όπως μας ζήτησες!
) τα καλύτερα για τον γατούλη κι ολόκληρη τη γατοοικογένειά σας! Να γίνει γρήγορα μέλος της και να αγαπηθείτε ατέλειωτα! Γράψε μας για τις πρώτες προσεγγίσεις με τα άλλα δύο καμάρια σου, μπήκαν ξανά στο δωμάτιο, μυρίστηκαν, τον είδαν; Να έχετε μια υπέροχη, πολυαγαπημένη, χαδιάρικη, χουχουλιάρικη, γελαστή, χαρούμενη, λατρεμένη ζωή όλοι μαζί!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Πολύ χάρηκα που διάβασα πως όλα πάνε καλά για τον όμορφο γατούλη!!! μπράβο σας Βάσω και εύχομαι τα καλύτερα στην συγκατοίκηση όλων σας....αν και ήδη διαβάζω πως έχετε προσαρμοστεί όλοι σας μεταξύ σας....μένουν και τα γατάκια σου και όλα θα είναι πολύ όμορφα!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλημερα Κατερινα μου, ελπιζω να ειναι καλα τα κουτσουνια σου.
Εμεις, εγω κι ο αντρας μου δηλαδη ειμασταν ενταξει απο πριν, ξεραμε τι συνεπαγεται η φροντιδα ενος ιδιαιτερου πλασματος σαν τον White και φανηκε πως θελει πολυ λιγωτερα. Τα δικα μου γατια, πιστευω πως ειναι ενταξει, δεν δειχνουν το παραμικρο σημαδι αγχους, ανησυχιας, η εχθρας προς τον γατουλη, ειναι απλα περιεργα να τον γνωρισουν.
Ο White παλι, μ' εμας ειναι ηδη ενταξει, ολο χαδια, κουτουληματα και τετοια. Τη νυχτα ανεβηκε εκει που κοιμοταν ο αντρας μου και του κουτουλιοταν και τριβοταν στην κοιλια του. Μενει τωρα να γνωρισει τα γατια μας και να δουμε πως θα αντιδρασει. Σκοπευουμε να το κανουμε σιγα σιγα, πρωτα να μαθει καλα το δωματιο, μετα να μαθει καλα εμας και τοτε μπαινουν στη σκηνη τα γατια μας. Ελπιζω να πανε ολα καλα.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Βάσω καλημέρα!!! (μια χαρά είμαστε...λίγο άυπνοι γιατί η Κίρα θέλει παιχνίδια...αλλά εντάξει)
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται!!! δείχνει ότι όλα είναι τέλεια!!! μπράβο και σε σένα και στον άντρα σου....ο γατούλης δείχνει πόσο ωραία νοιώθει γιατί ήδη νοιώθει πως είναι σπίτι του....τόσο γρήγορα κουτουλήματα, νάζια....όλα βαίνουν πολύ ωραία!!! αφού και τα γατάκια σου είναι ήρεμα γενικά θα πάνε όλα τέλεια!!! είναι πολύ όμορφο που ανοίξατε το σπίτι σας, την αγκαλιά σας και φροντίζετε ένα ιδιαίτερο γατάκι...δεν το κάνουν όλοι...και χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ που βλέπω ότι δεν σας σταμάτησε ούτε αυτό, αλλά ούτε και το γεγονός ότι έχετε και άλλα γατιά στο σπίτι...όλα θα πάνε καλά θα το δεις!!!

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο Βάσω! Εύχομαι κι εσείς κ η υπόλοιπη γατοοικογένεια να περάσετε όμορφα με τον White. Ακούγεται ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να προσαρμοστεί...ούτε εσείς

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ετσι δειχνουμε μεχρι στιγμης, ελπιζουμε και η συνεχεια να ειναι ιδια. Ευχαριστουμε για τις ευχες.Μπράβο Βάσω! Εύχομαι κι εσείς κ η υπόλοιπη γατοοικογένεια να περάσετε όμορφα με τον White. Ακούγεται ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να προσαρμοστεί...ούτε εσείς![]()
Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
Το κοινό του αδημονεί...

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το βραδυ, παραλιγο να συναντηθουν και με την Τασουλα, αλλα εκεινη φοβηθηκε λιγο κι ετσι πηρα τον White και πηγαμε παλι στο δωματιο του.
Σημερα λοιπον ηθελε παλι να παει βολτιτσα και τον αφησα. Εκανε μια γυρα ολο το σπιτι, κουζινα, κρεββατοκαμαρα, χωλ και σαλονι. Μονο στο μπανιο δεν μπηκε. Στο σαλονι λοιπον, εχω ενα, υποποδιο να το πω, ταμπουρε να το πω, ενα ψαθενιο πραγμα τελος παντων, χαμηλο που το πηρε ο ξαδερφος μου τον περασμενο μηνα δωρο στα γατια μου. Σ' αυτο λοιπον ανεβαινουν και καθονται και καμμια φορα το γρατζουνανε κιολας, δικο τους ειναι οτι θελουν το κανουν. Φθανει ο White στο ψαθινο αυτο πραγμα κι αφου το μυριζει, ανεβαινει επανω και αρχιζει το τσουγκρου- τσουγκρου, οπως το λεω εγω το γρατζουνισμα που κανουν. Αφου ακονισε καλα-καλα τα νυχακια του, δινει μια και ξαπλωνει επανω και αρχιζει να πλενεται.
Μη μου πειτε πως δεν νοιωθει ανετα αυτο το γατι, δειχνει σαν να μη φοβαται τιποτα. Τις πρωτες δυο μερες, οταν τον ξυπνουσα για να φαει, η να του δωσω καποιο φαρμακο, τιναζοταν λιγο στην αρχη πριν καταλαβει οτι ειμαι εγω. Τωρα τον ξυπναω και μου κανει ενα γλυκυτατο γουργουρισμα.
Αυτα τα νεα μας, μεσα σε λιγες μερες, εχει γινει ενας γατουλης ανετος και χαδιαρης.
Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι ο σκατουλιτσος μου, τωρα ζυμωνει την κοιλια του Γιωργου, βρηκε πραμα που σαλευει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πωπω τι ωραια περιγραφη!!Ποσο μα ποσο πολυ χαιρομαι για αυτα τα νεα!!Καλησπερα κι απο τον White. Χθες εκανε την πρωτη του επαφη με τον Κοναν μου, οπως εγραψα και στο δικο μου το θεμα. Ειχε βγει ο White βολτιτσα στο σπιτι και συναντηθηκε με τον Κοναν στο χωλ. Μυριστηκαν ωραια-ωραια και στις μουριτσες και στα παπαρουνια και συνεχισε ο καθενας το δρομο του.
Το βραδυ, παραλιγο να συναντηθουν και με την Τασουλα, αλλα εκεινη φοβηθηκε λιγο κι ετσι πηρα τον White και πηγαμε παλι στο δωματιο του.
Σημερα λοιπον ηθελε παλι να παει βολτιτσα και τον αφησα. Εκανε μια γυρα ολο το σπιτι, κουζινα, κρεββατοκαμαρα, χωλ και σαλονι. Μονο στο μπανιο δεν μπηκε. Στο σαλονι λοιπον, εχω ενα, υποποδιο να το πω, ταμπουρε να το πω, ενα ψαθενιο πραγμα τελος παντων, χαμηλο που το πηρε ο ξαδερφος μου τον περασμενο μηνα δωρο στα γατια μου. Σ' αυτο λοιπον ανεβαινουν και καθονται και καμμια φορα το γρατζουνανε κιολας, δικο τους ειναι οτι θελουν το κανουν. Φθανει ο White στο ψαθινο αυτο πραγμα κι αφου το μυριζει, ανεβαινει επανω και αρχιζει το τσουγκρου- τσουγκρου, οπως το λεω εγω το γρατζουνισμα που κανουν. Αφου ακονισε καλα-καλα τα νυχακια του, δινει μια και ξαπλωνει επανω και αρχιζει να πλενεται.
Μη μου πειτε πως δεν νοιωθει ανετα αυτο το γατι, δειχνει σαν να μη φοβαται τιποτα. Τις πρωτες δυο μερες, οταν τον ξυπνουσα για να φαει, η να του δωσω καποιο φαρμακο, τιναζοταν λιγο στην αρχη πριν καταλαβει οτι ειμαι εγω. Τωρα τον ξυπναω και μου κανει ενα γλυκυτατο γουργουρισμα.
Αυτα τα νεα μας, μεσα σε λιγες μερες, εχει γινει ενας γατουλης ανετος και χαδιαρης.
Χαιδεψε τον απο μενα μπεσσυ μου!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ευχαριστως Εφη μου, ευκαιρια ψαχνω.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

White μου είσαι τόσο τόσο τυχερός ασπρογατούλης..!!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
L0uk0umas
Δραστήριο μέλος

Ήμουνα σίγουρη απο την πρώτη στιγμή που διάβασα την ιστορία του ότι όλα ήταν θέμα χρόνου!

Τώρα που βρέθηκε σε σπίτι με αγάπη θα προσαρμοστεί πολύ, πολύ γρήγορα και σύντομα θα αρχίσει να παίζει και με τα δικό σου γατάκια!

Kanelogarifalo
Νεοφερμένο μέλος
LOL!!! Άρχοντας, του παει το ψάθινο, του τονιζει το τουτο του

kat-cats
Διάσημο μέλος
Μα τι όμορφος που είναι....υπέροχος!!! μπράβο ρε Βασούλα....τα κατάφερες και έκανες το θαύμα σου!!! ο γατούλης περνάει τέλεια!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool