White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Βάσω μπράβο κ πάλι μπράβο! Αξιέπαινο που αγκαλιάσατε έτσι τον White, πώς να μην εξοικιωθεί γρήγορα με τόση αγάπη που δέχεται κ αντιλαμβάνεται :D
:redface::redface::redface: Δεν αξιζω τοσα καλα λογια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface::redface: Δεν αξιζω τοσα καλα λογια.

Μη το λες. Δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι οπως εκανες εσυ για αυτη την ψυχουλα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Whiteουλης, ειναι απο το απογευμα ελευθερος μαζι μας. Εκανε μια γυρα το σπιτι, η Τασουλα τον κοιτουσε σαν Μεσολογγιτισα που ειδε να μπαινουν οι Τουρκοι, ο Κοναν εκανε κανα δυο αντρικα και ετρεξε στο μπαλκονι. Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη. Μετα ο White βαρεθηκε να γυριζει και ανακαλυψε το αγαπημενο καλαθακι του Κοκου μου. Εριξε μερικους υπνους και τον ξυπνησα πριν λιγο για να του βαλω τα φαρμακα στα ματακια του. Αφου λοιπον καθησε σαν καλο αγορι και βαλαμε το κολλυριο, του εδωσα το βραδυνο του σαν επιβραβευση. Το εξευτιλησε κανονικοτατα, ανεβηκε παλι στο ιδιο καλαθακι, εβαλε μια μπουγαδιτσα πρωτης ταξεως και ξαναξεραθηκεεεεε. Τετοιο ησυχο και μικρων απαιτησεων γατι, ειχα χρονια να δω, αν εχω δει ποτε!!!

Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Αχ η αγαπουλα μου μωρε!!!Ποσο γλυκια ψυχουλα ειναι!:D

Αχ η αγαπουλα μου μωρε!!!Ποσο γλυκια ψυχουλα ειναι!:D
Ειναι οντως πολυ γλυκο κουτσουνι, σταζει σιροπι απο παντου!!!:D

Γλυκό και άσπρο σαν ..κουραμπιεδάκι :P
'Αντε να αρχίσουν τον συνηθίζουν και τα άλλα δυο χαϊδεμένα σου και να τα χαίρεσαι όλα μαζί αγαπημένα:group:

Γλυκό και άσπρο σαν ..κουραμπιεδάκι :P
'Αντε να αρχίσουν τον συνηθίζουν και τα άλλα δυο χαϊδεμένα σου και να τα χαίρεσαι όλα μαζί αγαπημένα:group:
:wacko: Τους σιχαινομαι τους κουραμπιεδες, αν και ελεγα τον Κοκο, χοντροκοιλαρουδικο κουραμπιεδακι. Μαλλον σαν χιονουλες τον βλεπω τον White, ξερεις ειναι ενα γλυκο ωραιο και αφρατο με μπολικη καρυδα απο πανω:slourp:.

'Οπως αγαπάς Βάσω μου πες το, αρκεί να είναι γλυκάκι που σου αρέσει:P

Ο White κοιμαται στο μπαλκονι, σημερα ειμαστε τελειως αμολητοι και δεν εχουμε κανενα προβλημα.
DSC00132.JPG

Συνημμένα

• DSC00132.JPG
    DSC00132.JPG
    270,8 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00132.JPG
    DSC00132.JPG
    270,8 KB · Εμφανίσεις: 53
Ψυχούλα μου όμορφη !!!! ποσο πολύ σ αγαπω !!! :inlove:
Βάσω μου, σε αναμενα κάρβουνα κάθομαι να έρθω να τον γνωρίσω απο κοντά ..!! ;)

Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

καλησπερα Βασω!! ευχαριστα τα νεα σας!!! :clapup:

τι γλυκουλι ειναι μωρε ετσι οπως κοιμαται? χιονακι!!!:inlove::inlove:
κινειται δηλαδη σε ολους τους χωρους του σπιτιου σημερα ο white χωρις να υπαρχει προβλημα με τον Κοναν ή το κοριτσακι σας???

Ψυχούλα μου όμορφη !!!! ποσο πολύ σ αγαπω !!! :inlove:
Βάσω μου, σε αναμενα κάρβουνα κάθομαι να έρθω να τον γνωρίσω απο κοντά ..!! ;)
Εσυ ειδικα μπορεις να ερθεις οποτε θελεις, δυο βηματα ειμαστε.

καλησπερα Βασω!! ευχαριστα τα νεα σας!!! :clapup:

τι γλυκουλι ειναι μωρε ετσι οπως κοιμαται? χιονακι!!!:inlove::inlove:
κινειται δηλαδη σε ολους τους χωρους του σπιτιου σημερα ο white χωρις να υπαρχει προβλημα με τον Κοναν ή το κοριτσακι σας???
Σχεδον σε ολους τους χωρους του σπιτιου, τον αποτρεπω να παει εκει που ειναι η Τασουλα, γιατι κλανει μαλλι. Στα υπολοιπα μερη ομως παει, δεν αφηνω τον Κοναν να τον πολυπλησιαζει, γιατι ο Κοναν βεβαια δεν εχει κακες προθεσεις, να τον γνωρισει θελει, ο White ομως λογω του οτι δεν βλεπει και δεν ακουει, δεν τον παιρνει ειδηση παρα μονο αν φτασει μπροστα στη μυτη του και ισως τρομαξει.
Τωρα για να ειμαι ειλικρινης, πριν δυο λεπτα, τον εβαλα μεσα στο δωματιο του και στο κρεββατακι του γιατι συννεφιασε και επιασε ψυχρα, μη μου κρυωσει κιολας, με την πορτα του δωματιου ομως ανοιχτη.

Σχεδον σε ολους τους χωρους του σπιτιου, τον αποτρεπω να παει εκει που ειναι η Τασουλα, γιατι κλανει μαλλι. Στα υπολοιπα μερη ομως παει, δεν αφηνω τον Κοναν να τον πολυπλησιαζει, γιατι ο Κοναν βεβαια δεν εχει κακες προθεσεις, να τον γνωρισει θελει, ο White ομως λογω του οτι δεν βλεπει και δεν ακουει, δεν τον παιρνει ειδηση παρα μονο αν φτασει μπροστα στη μυτη του και ισως τρομαξει.
Τωρα για να ειμαι ειλικρινης, πριν δυο λεπτα, τον εβαλα μεσα στο δωματιο του και στο κρεββατακι του γιατι συννεφιασε και επιασε ψυχρα, μη μου κρυωσει κιολας, με την πορτα του δωματιου ομως ανοιχτη.
:P αχ μωρε το κοριτσακι φοβαται ακομα.. και αν το καλοσκεφτεις τι φοβαται..μια ψυχουλα που δεν νομιζω οτι θα της εκανε ποτε κακο.. ειναι απο τα πιο γλυκα πλασματακια που εχω δει εδω μεσα..:redface:

καλα εκανες και τον εβαλες μεσα ο καιρος ειναι παραξενος..μια ηλιο,μια συννεφια..ψυχρα,ζεστη ολα μαζι μας εχει κουρασει..

Βασω ξερεις τι ηθελα να σε ρωτησω? ο γατουλης ερχεται για αγκαλιτσες και χουζουρι σε εσας..? ή δεν υπαρχουν τετοιες επαφες? ειχα δει λιγες μερες πριν οτι εγραψες πως πηγε και τριβοταν στον αντρα σου και ηθελα να σε ρωτησω.. αν καθεστε στο σαλονι πχ θα ερθει να ανεβει στην αγκαλια σας? ή να σας ξυπνησει το πρωι στο κρεβατι με γουργουρισματα?

Μονο στον αντρα μου παει Δημητρουλα, σ' εκεινον τριβεται, εκεινου γουργουριζει, σ' εκεινον κανει κουτουληματα και τελος παντων ολα τα σχετικα. Εγω ειμαι η κακια, γιατι του βαζω τα φαρμακα στα ματια του. Αν τον παρω αγκαλια, καθεται για λιγο αλλα δεν μου ρονρονιζει εμενα. Ειπαμε, εγω ειμαι η κακια.

το σημειωνω !!! :) θα βρεθουμε συντομα !!

Μονο στον αντρα μου παει Δημητρουλα, σ' εκεινον τριβεται, εκεινου γουργουριζει, σ' εκεινον κανει κουτουληματα και τελος παντων ολα τα σχετικα. Εγω ειμαι η κακια, γιατι του βαζω τα φαρμακα στα ματια του. Αν τον παρω αγκαλια, καθεται για λιγο αλλα δεν μου ρονρονιζει εμενα. Ειπαμε, εγω ειμαι η κακια.
εσυ κακια??????:confused: α! πρεπει να πουμε δυο λογακια στον ασπρουλη μας....
τα φαρμακα αυτα που του δινεις πρεπει να τα παιρνει για καποιο διαστημα ή για παντα? θελω να πω,ειναι καποια θεραπεια που ακολουθει περιστασιακα για τα ματακια του?:/:

Το ενα πρεπει να το παιρνει συνεχεια, γιατι του κραταει τα ματακια υδατωμενα, το αλλο μονο για ενα διαστημα που ειναι σε εξαρση ο ερπητοιος.

Ο Whiteουλης μου, αυτη τη στιγμη λιαζεται και κανει βαρελακια στο μπαλκονι, σαν γαιδουρακι που προσπαθει να ξυσει την πλατη του.
DSC00145.JPG

Συνημμένα

• DSC00145.JPG
    DSC00145.JPG
    328,3 KB · Εμφανίσεις: 62
  • DSC00145.JPG
    DSC00145.JPG
    328,3 KB · Εμφανίσεις: 62
Ο Whiteουλης μου, αυτη τη στιγμη λιαζεται και κανει βαρελακια στο μπαλκονι, σαν γαιδουρακι που προσπαθει να ξυσει την πλατη του.
DSC00145.JPG

μα ποσο ΟΜΟΡΦΟΣ ειναι αυτος ο γατος !!! :inlove::inlove::inlove:

αχ μωρε η ψυχουλα μου.. :inlove: θελει ηλιο το μικρουλι.. του αρεσει να καθεται εξω ε Βασω? πηγαινει και βγαινει μονος του ή τον βγαζεις εσυ??

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back