White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο σπίτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Έλα μωλέ το τσαμένο! Εύχομαι να κάνει γρήγορα την επέμβαση ο μικρός κ να του φύγουν οι κακές συνήθειες...σου στέλνω κ πμ. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: White, τυφλός και κουφός γατούλης ζητάει επειγόντως φιλοξενία ή μόνιμο

Βάσω πολύ λυπάμαι....τι τραβάει ο γλυκούλης μωρέ....με το νύχι του το έκανε...;; έχει και φαγούρα δηλαδή όλο αυτό....;; :( εύχομαι πραγματικά να γίνει γρήγορα η επέμβαση και να ηρεμήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ παιδια και ειμαι σιγουρη πως σας ευχαριστει και ο White με τον τροπο του. :)
Κατερινα μου φαγουρα δεν εχει, πονο δυνατο εχει γιατι ανοιξε μια τρυπα στο εξωτερικο του ματιου του και προβαλλει απο εκει το εσωτερικο, κατι σαν κοιλη δηλαδη.:(
Ειμαι ολη μερα στα τηλεφωνα και τις συννενοησεις για να γινει οσο πιο γρηγορα γινεται, ευτυχως απο οτι μου ειπε η κτηνιατρος δεν θα χρειαστει νοσηλεια, μολις ξυπνησει θα τον παρουμε πισω. Φοβαμαι μην στρεσαριστει και χειροτερεψει η γενικωτερη κατασταση του, επηρρεαζεται ευκολα απο τετοιους παραγοντες και συνηθως γινεται υποτονικος και του πεφτει και η θερμοκρασια.:(
Τωρα τον εχω με θερμοφορα και βιταμινες για να δυναμωσει λιγο, ευτυχως που τρωει.

Αχ βρε Βάσω μου, μακάρι να γίνει γρήγορα η επέμβαση και να σταματήσει να ταλαιπωρείται ο καημενούλης.
Πάντως,το γεγονός οτι σήμερα είναι πολύ καλύτερα είναι αρκετά ενθαρρυντικό.
Λογικό να σε απασχολεί το ενδεχόμενο στρεσσαρίσματος λόγω της επικείμενης επέμβασης, αλλά λάβε υπ'όψη σου οτι
αν τον αφήσεις στην τωρινή κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερα και οτι, το να προχωρήσεις είναι μονόδρομος.
Ακόμα, κι είναι σημαντικό αυτό, θεωρώ οτι μέσα στην ατυχία του είναι τυχερός που τον φροντίζεις και τον αγαπάς εσύ!
Δεν θα μπορούσε να πέσει σε καλύτερα από τα δικά σου χέρια και είμαι σίγουρη οτι θα κάνεις ό,τι περνάει από αυτά για να
του χαρίσεις και πάλι μια όμορφη ζωή.:)
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και περαστικούλια του.

305560bbh1s5585h.gif

Σας ειχα υποσχεθει ενα βιντεακι με τον White, αλλα εχθες δεν μπορουσα να μπω στο mycat με τιποτα, υπηρχε καποιο προβλημα προφανως. Το βαζω λοιπον σημερα, ειναι μια ενδειξη του πως κινειται, καποιοι εχουν εκφρασει απορια γι' αυτο και θα δειτε και ποσο χαζοβιολης ειναι.:P
Μην μας κατακρινεται για τα ματακια του, δεν τολμαμε να του τα καθαρισουμε γιατι φοβομαστε.:redface:

Τον καημένο το White, σήμερα είναι κάπως καλύτερα;
Μακάρι να μπορέσετε να κάνετε την επέμβαση το συντομότερο δυνατόν!!

Του βαζουμε αντιβιωση στο ματακι του και ειναι οντως καλυτερα Γιωργο μου. Απλα πρεπει να κανουμε την επεμβαση γιατι εκει υπαρχει μια τρυπα με οτι αυτο συνεπαγεται.:worry:
Το κανονισαμε με την κτηνιατρο για το Σαββατο, για να εχει ολο τον χρονο να ασχοληθει μονο με τον White.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!!

Με το καλό Βάσω μας η επέμβαση και όλα να πάνε καλά!

το σαββατο λοιπον;ευχομαι κι εγω να πανε ολα καλα για τον μικρουλη!!!!!!!!

Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου με την επέμβαση και όλα να πάνε καλά

O γλυκος μου ο white!Να μου τον φιλησεις Βασω μου.Ολα καλα θα πανε στην εχγειρηση,ειμαι σιγουρη.:)

Ολόψυχα περαστικά !!!

Αυτο το πλασμα ειναι υπεροχο!
Ας μην ειχε θεμα με την ακοη του και με τα ματακια του και θα σας ελεγα εγω ουρα που θα εκαναν :mad:

ευχομαι να εχει τη καλυτερη τυχη και καλη επιτυχια στο χειρουργειο του :)

Άντε να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να γίνει η επέμβαση.... ΟΛΑ θα πάνε όλα καλά!!! όπως είπαν και τα παιδιά ο μικρούλης δεν θα μπορούσε να τύχει σε καλύτερο σπιτάκι από το δικό σου!!:)

kat-cats Άντε να περάσουν γρήγορα οι μέρες και να γίνει η επέμβαση.... ΟΛΑ θα πάνε όλα καλά!!! όπως είπαν και τα παιδιά ο μικρούλης δεν θα μπορούσε να τύχει σε καλύτερο σπιτάκι από το δικό σου!!:) Σήμερα 00:32 Hlianna Αυτο το πλασμα ειναι υπεροχο!
Ας μην ειχε θεμα με την ακοη του και με τα ματακια του και θα σας ελεγα εγω ουρα που θα εκαναν :mad:

ευχομαι να εχει τη καλυτερη τυχη και καλη επιτυχια στο χειρουργειο του :) Χθες 22:33 Ηλίας-77 Ολόψυχα περαστικά !!! Χθες 19:16 Πουπουλίνα O γλυκος μου ο white!Να μου τον φιλησεις Βασω μου.Ολα καλα θα πανε στην εχγειρηση,ειμαι σιγουρη.:) Χθες 18:43 Selina Kyle Είναι τόσο γλυκό γατάκι.. εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου με την επέμβαση και όλα να πάνε καλά Χθες 17:18 ρενακι 13 το σαββατο λοιπον;ευχομαι κι εγω να πανε ολα καλα για τον μικρουλη!!!!!!!! Χθες 17:03 aba Με το καλό Βάσω μας η επέμβαση και όλα να πάνε καλά!
Αμην παιδια να πανε ολα καλα και να μην ξαναεχει προβλημα με τα ματακια του. Η αληθεια ειναι πως ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για εκεινον καθε μερα, δυο φορες την ημερα και οταν εχει προβλημα και τρεις φορες την ημερα, φαρμακο στα ματια του. :( Παντως με την αγωγη που παιρνει τωρα ειναι σαφως καλυτερα, σχεδον φυσιολογικος θα ελεγα. Μονο που τα βραδυα κρυωνει και τον κουκουλωνουμε με το παπλωμα, μεχρι και το φαγητο του εκει του το δινω, του ξεκουκουλωνω λιγο το κεφαλακι του και του δινω το πιατακι του. Και αφου φαει το παιρνω και τον ξανακουκουλωνω. Θα τον κακομαθω και αυτον οπως τα δικα μου και οποιος τον παρει θα αναρωτιεται σε ποιο παλατι ζουσε πριν!:/:
Και Hlianna μου εχεις απολυτο δικιο, αν εβλεπε και ακουγε θα κανανε πραγματικα ουρες για να τον παρουν.

α μωρέ Βάσω...δεν υπάρχεις!!!! το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χαίρομαι ειλικρινά που υπάρχουν άνθρωποι σαν και σένα...νοιώθω καλύτερα και έχω ελπίδα ότι κάποτε όλα μπορεί και να γίνουν πιο όμορφα!!!
Θα πάνε όλα καλά για το μικρό....και ακόμη και αν δεν βρει σπιτάκι, και ας μην έχει όραση.... υπάρχεις εσύ και αυτό του φτάνει! δωσε του φιλάκια πολλά και κουράγιο...θα περάσουν οι μέρες!!!:)

Περαστικά στο όμορφο White!!! Η ιστορία του είναι πολύ συγκινητική. Μπράβο Βάσω !!!

Καλή επιτυχία! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά κ τουλάχιστον θα ανακουφιστεί μετά ο γλυκούλης. Α ρε Βάσω, μητέρα-Τερέζα των γατιών...άστρο είχε ο White που τον πήρες για φιλοξενία :D

Μολις διαβασα το θεματακι σας!Τα πολλα λογια ειναι ''λιγα'' και ''φτωχα''!Οι πραξεις σας(κυριως κα. Βασω δικες σας).......sorry...οι λεξεις ειναι και αυτες ''λιγες''!ΕΝΑ τεραστιο μπραβο(κι αυτο ''λιγο'' ειναι γαμ...)Καλη δυναμη μπολικο κουραγιο!!!!Ειμαι σιγουρη ολα θα πανε καλα:clapping::clapping:Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back