avtwvia
Διάσημο μέλος

Ειναι μια γλυκυτατη γατουλα και κανει για σπιτι με παιδακια μιας και οτι και να της κανεις δεν βγαζει νυχια.. Ειναι ο αγγελος σε μορφη γατας..
Δινεται στειρωμενη, αποπαρασιτωμενη.
Τηλ επικοινωνιας 6974648207
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αλλά έπρεπε να της δώσεις ένα όνομα βρε Αντωνία
Μεγάλο κορίτσι είναι, πως την παρουσιάζεις έτσι αβάπτιστη

Λοιπόν στείλε την αγγελία της στο μειλ m.stragalinou@hotmail.com. Είναι μια κυρία (Μερόπη) που έψαχνε για γατούλα ενήλικη και ήσυχη. Είχε επικοινωνήσει μαζί μου περίπου 2 εβδομάδες πριν και δεν ξέρω αν έχει βρει κάτι μέχρι τώρα.
Καλή τύχη εύχομαι στην γλυκύτατη και αγαπημένη μανούλα.
avtwvia
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ειχε επικοινωνησει και μαζι μου αλλα οσες φορες της ειπα να παρει στο κινητο μου δεν πηρε..![]()
Πάρτην εσύ καλέ. Εμένα μου έστειλε μειλ, της απάντησα με μειλ ζητώντας το τηλ της και την πήρα.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Σε πήρα τηλ και μου βγάζει ότι έχεις φραγή εισερχομένων κλήσεων

avtwvia
Διάσημο μέλος
Αμα δεν εχει να παρει γαλα στα παιδια της μπορει να φροντισει γατακι.. Στο δικο μου πηρες και εχει φραγη;; Το τηλ ειναι της αδερφης μου που βαζουμε στις αγγελιες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Εσένα πήρα τηλ καρδιά μου, σ'αυτό που μου εστειλες με μειλ

avtwvia
Διάσημο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαριζεται η μαμα των 5 μωρουλινιων!!
Ειναι μια γλυκυτατη γατουλα και κανει για σπιτι με παιδακια μιας και οτι και να της κανεις δεν βγαζει νυχια.. Ειναι ο αγγελος σε μορφη γατας..Δινεται στειρωμενη, αποπαρασιτωμενη.
Τηλ επικοινωνιας 6974648207
![]()
Γλυκια μου, με το καλο σε ενα σπιτακι. Αυτη η γατα ειναι τοσο μα τοσο υπεροχη, ηρεμη, ευπροσαρμοστη, χουρχουριστη. Και τα ματακια της, τι χρωμα!
Εχει πολυ πολυ αγαπη να δωσει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος

ναι καλε βεβαια και εγω οταν δεν εχω γαλα λεω στην μαμα μου οτι αντι να επερνε κροκετες για τις γατες να μου επερνε γαλα και για εκδικηση παω και τρωω τις κροκετες τους
Τέσπα καλη τυχη στην μικρη κουκλιτσα ξερω και εγω μια κυρια που θελει μια μεγαλη γατα θα την ρωτησω και θα σας πωωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος

Καλη τυχη και παλι
avtwvia
Διάσημο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

Και για τα μωρα επεμενε να τα λεμε ολα μιμη και μιμικα επειδη ειχαμε ενα αδεσποτο ασπρομαυρουλι και το φωναζε Μιμη.

konstans
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool