Xαρίζεται γλυκιά γατούλα!!

• Thread starter Thread starter avtwvia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Χαριζεται η μαμα των 5 μωρουλινιων!!:)
Ειναι μια γλυκυτατη γατουλα και κανει για σπιτι με παιδακια μιας και οτι και να της κανεις δεν βγαζει νυχια.. Ειναι ο αγγελος σε μορφη γατας..:D Δινεται στειρωμενη, αποπαρασιτωμενη.:)
Τηλ επικοινωνιας 6974648207
100_3317.jpg

100_3325-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη αγαπημένη:inlove:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να βρει γρήγορα το δικό της σπιτάκι!!!!:P:P:P:D:D:D

Είναι υπέροχη και κούκλα:) Αλλά έπρεπε να της δώσεις ένα όνομα βρε Αντωνία:P Μεγάλο κορίτσι είναι, πως την παρουσιάζεις έτσι αβάπτιστη:P:P

Λοιπόν στείλε την αγγελία της στο μειλ m.stragalinou@hotmail.com. Είναι μια κυρία (Μερόπη) που έψαχνε για γατούλα ενήλικη και ήσυχη. Είχε επικοινωνήσει μαζί μου περίπου 2 εβδομάδες πριν και δεν ξέρω αν έχει βρει κάτι μέχρι τώρα.

Καλή τύχη εύχομαι στην γλυκύτατη και αγαπημένη μανούλα.

Ειχε επικοινωνησει και μαζι μου αλλα οσες φορες της ειπα να παρει στο κινητο μου δεν πηρε..:(

Ειχε επικοινωνησει και μαζι μου αλλα οσες φορες της ειπα να παρει στο κινητο μου δεν πηρε..:(

Πάρτην εσύ καλέ. Εμένα μου έστειλε μειλ, της απάντησα με μειλ ζητώντας το τηλ της και την πήρα.

Της εστειλα 2 μειλ και δεν μου εστειλε το δικο της με μειλ.. Ξερεις που μενει; γιατι πηρε καποια την αδερφη μου αλλα της φανηκε μακρυα οι αγ. αναργυροι για να παρει απο εδω γατι..

Μένει στην Λούτσα και αν συμφωνούσα να δώσω την Γκρέις, θα την πήγαινα εγώ.

Σε πήρα τηλ και μου βγάζει ότι έχεις φραγή εισερχομένων κλήσεων:hmm:

Ναι πηρε την αδερφη μου η κυρια.. Μας ειπε οτι επειδη ειναι μακρυα της ειπε ο αντρας της οτι τα λεφτα που θα δωσουν στη βενζινη θα τα δωσουν να παρουν γαλα στα παιδια..:/: Αμα δεν εχει να παρει γαλα στα παιδια της μπορει να φροντισει γατακι.. Στο δικο μου πηρες και εχει φραγη;; Το τηλ ειναι της αδερφης μου που βαζουμε στις αγγελιες..

Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε πολύ μια γατούλα ΄έτοιμη', δηλ στειρωμένη κλπ. και την ήθελε για μέσα. Τεσπα.
Εσένα πήρα τηλ καρδιά μου, σ'αυτό που μου εστειλες με μειλ:hmm::hmm:

εχεις πμ.

Χαριζεται η μαμα των 5 μωρουλινιων!!:)
Ειναι μια γλυκυτατη γατουλα και κανει για σπιτι με παιδακια μιας και οτι και να της κανεις δεν βγαζει νυχια.. Ειναι ο αγγελος σε μορφη γατας..:D Δινεται στειρωμενη, αποπαρασιτωμενη.:)
Τηλ επικοινωνιας 6974648207
100_3317.jpg

Γλυκια μου, με το καλο σε ενα σπιτακι. Αυτη η γατα ειναι τοσο μα τοσο υπεροχη, ηρεμη, ευπροσαρμοστη, χουρχουριστη. Και τα ματακια της, τι χρωμα! :inlove: Εχει πολυ πολυ αγαπη να δωσει!

Γαλα για τα παδια???:hehe::wall::wall: ναι καλε βεβαια και εγω οταν δεν εχω γαλα λεω στην μαμα μου οτι αντι να επερνε κροκετες για τις γατες να μου επερνε γαλα και για εκδικηση παω και τρωω τις κροκετες τους:crazy: Τέσπα καλη τυχη στην μικρη κουκλιτσα ξερω και εγω μια κυρια που θελει μια μεγαλη γατα θα την ρωτησω και θα σας πωω

Kαλημερα( τι καλημερα δηλαδη τετοια ωρα) ηθελα να σας ενημερωσω οτι ρωτησα και αυτη η κυρια υοθετησε προχθες 3 γατακια αδερφακια απο μια κυρια απο αθηνα(ταξιδεψε απο θεσσαλονικη αθηνα για να τα παρει) σορρυ...:worry:
Καλη τυχη και παλι

Eιμαι ακομα εδω και περιμενω μια γλυκια αγκαλια.. Γουργουριζω και χαιδευομαι..:redface:

Τελικά η γλυκιά γατούλα έχει όνομα; Είναι πράγματι ένας άγγελος!!:)

Την εχει ονομασει η αδερφη μου Μιμικα και τη φωναζει ετσι:P
Και για τα μωρα επεμενε να τα λεμε ολα μιμη και μιμικα επειδη ειχαμε ενα αδεσποτο ασπρομαυρουλι και το φωναζε Μιμη.:D

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Μήπως είναι η μαμά της μικρής άσπρης που ετοιμαζόσασταν να αφήσετε έξω και τελικά την τελευταία στιγμή υιοθετήθηκε; Δε θυμάμαι το ονοματάκι της...:redface:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back