LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν πειραζει καλεπεριμένω σε λίγες μέρες τον δικό μου γατούλι LIFE, πάντως σ'ευχαριστώ για τον κούκλο σου![]()
ετσι και αλλιως το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι θα μεινει και αυτος μαζι μας..εκανε καλο ποδαρικο η Μαιρουλα μου[η γατουλα στο αβαταρ κ την υπογραφη μου] και τωρα απο το πουθενα βρεθηκαμε με 2 στο σπιτι μεσα σε 6 μηνες
αντε με το καλο να τον παρεις σπιτι και τον δικο σου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Καλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη;Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Επιτέλους κι ένας άντρας γατόφιλος ανάμεσά μας!:greycat:

Ο Τέρης Χρυσός ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelos12962
Νεοφερμένο μέλος
Bεβαίως και θα το κάνω!!!Προσκάλεσε & τους άλλους γατομπαμπάδες στην παρέα μας!

aggelos12962
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα exposure.Μην ανησυχείς βρε,μάλλον είμαστε λίγοι οι γατομπαμπάδες εδω μέσα και γι'αυτό χάρηκαν οι γατομαμάδεςΚαλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη;
Ο Τέρης Χρυσός ;![]()

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Καλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη;
Ο Τέρης Χρυσός ;![]()

aggelos12962
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ LIFE μου!δεν πειραζει καλεετσι και αλλιως το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι θα μεινει και αυτος μαζι μας..εκανε καλο ποδαρικο η Μαιρουλα μου[η γατουλα στο αβαταρ κ την υπογραφη μου] και τωρα απο το πουθενα βρεθηκαμε με 2 στο σπιτι μεσα σε 6 μηνες
αντε με το καλο να τον παρεις σπιτι και τον δικο σου
![]()

drusilia
Διάσημο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη;
Ο Τέρης Χρυσός ;![]()

οχι ο τζων τικης
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω, απλά οι άντρες στο site είναι περιορισμένοι, γι' αυτό το είπα έτσι. Εννοείται ότι υπάρχεις & εσύ & άλλοι.Καλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη;
Ο Τέρης Χρυσός ;![]()

exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Θά μέ προσβάλλεις αν μού πείς οτι δέν είσαι ΠαναθηναικόςΔεν ήθελα να σε προσβάλλω,
[μιάς καί εισαι από Ζωγράφου]

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Σε παρακαλώ δηλαδή, τώρα θα με προσβάλλεις εσύ! Μπορεί να μένω σε μια περιοχή γεμάτη βάζελους αλλά εγώ κρατάω ψηλά την κόκκινη σημαία...ολυμπιακάρα ασφαλώς!!!!Θά μέ προσβάλλεις αν μού πείς οτι δέν είσαι Παναθηναικός
[μιάς καί εισαι από Ζωγράφου]![]()

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλώ δηλαδή, τώρα θα με προσβάλλεις εσύ! Μπορεί να μένω σε μια περιοχή γεμάτη βάζελους αλλά εγώ κρατάω ψηλά την κόκκινη σημαία...ολυμπιακάρα ασφαλώς!!!!![]()

οχιιιιιιι,,,,καλα δεν σε νοιαζει για τον exposure..εμενα δεν με σκεφτηκες καθολου..σε τετοια χαλια ψυχολογικη κατασταση που ειμαι,,να βλεπω τετοια πραγματα

εγω παντως παναθα ειμαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Ακου οσφπ !!Καί δεν είναι γεμάτη από βάζελους η περιοχη αλλα Παναθηναικους
Κάτσε νά παρω ενα τηλ σέ κάτι καλούς φίλους Ζωγραφάκια

mperr7
Νεοφερμένο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σσσστττ[ο exposure εχει πει πως εχει σκυλο-ροντβαιλερ και οχι γατα]]χαχαΠαιδιά ο καθένας έχει τις αγάπες του & τις αδυναμίες του, μία από αυτές μπορεί να είναι η γάτα μας, η ομάδα μας, κλπ... Μπορεί να μην υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα αλλά ένα είναι σίγουρο, όλοι εδώ έχουμε ένα κοινό...αγαπάμε τις γάτες!!!![]()

-Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool