Yπέροχο το σάιτ!!!

περιμένω σε λίγες μέρες τον δικό μου γατούλι LIFE, πάντως σ'ευχαριστώ για τον κούκλο σου:)
δεν πειραζει καλε:Pετσι και αλλιως το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι θα μεινει και αυτος μαζι μας..εκανε καλο ποδαρικο η Μαιρουλα μου[η γατουλα στο αβαταρ κ την υπογραφη μου] και τωρα απο το πουθενα βρεθηκαμε με 2 στο σπιτι μεσα σε 6 μηνες:blink:αντε με το καλο να τον παρεις σπιτι και τον δικο σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Επιτέλους κι ένας άντρας γατόφιλος ανάμεσά μας!:greycat:
Καλά ρε παιδιά καί εγώ τί ειμαι δηλαδη; :D

Ο Τέρης Χρυσός ; :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσκάλεσε & τους άλλους γατομπαμπάδες στην παρέα μας!
Bεβαίως και θα το κάνω!!!:up:

Καλημέρα exposure.Μην ανησυχείς βρε,μάλλον είμαστε λίγοι οι γατομπαμπάδες εδω μέσα και γι'αυτό χάρηκαν οι γατομαμάδες:lol::lol::lol:

δεν πειραζει καλε:Pετσι και αλλιως το εχω ψιλοπαρει αποφαση οτι θα μεινει και αυτος μαζι μας..εκανε καλο ποδαρικο η Μαιρουλα μου[η γατουλα στο αβαταρ κ την υπογραφη μου] και τωρα απο το πουθενα βρεθηκαμε με 2 στο σπιτι μεσα σε 6 μηνες:blink:αντε με το καλο να τον παρεις σπιτι και τον δικο σου:)
ευχαριστώ LIFE μου!:)

Όντως βρε παιδια, οι άντρες στο φόρουμ ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα... Τραγική αναλογία...

Καλοσορίσματα κι από μένα Αngele! Μπράβο σου που θ' αποκτήσεις γατουλάκι! Χαίρομαι που ήρθε ένας καινούριος γατομπαμπάς στην παρέα. Φέρε και τους φίλους σου! Τρελαίνομαι ν' ακούω για τρυφερούς κι ευαίσθητους άνδρες που αγαπούν τα ζώα. Ψυχούλες!

Καλώς μας ήρθες Αγγελε, και καλώς να δεχτείς την καινούργια ψυχούλα στο σπίτι σου..και ότι χρειαστείς από συμβουλές εδώ είμαστε..:)

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω, απλά οι άντρες στο site είναι περιορισμένοι, γι' αυτό το είπα έτσι. Εννοείται ότι υπάρχεις & εσύ & άλλοι.:redface:

Δεν ήθελα να σε προσβάλλω,
Θά μέ προσβάλλεις αν μού πείς οτι δέν είσαι Παναθηναικός
[μιάς καί εισαι από Ζωγράφου] :)

Θά μέ προσβάλλεις αν μού πείς οτι δέν είσαι Παναθηναικός
[μιάς καί εισαι από Ζωγράφου] :)
Σε παρακαλώ δηλαδή, τώρα θα με προσβάλλεις εσύ! Μπορεί να μένω σε μια περιοχή γεμάτη βάζελους αλλά εγώ κρατάω ψηλά την κόκκινη σημαία...ολυμπιακάρα ασφαλώς!!!!:up:

Σε παρακαλώ δηλαδή, τώρα θα με προσβάλλεις εσύ! Μπορεί να μένω σε μια περιοχή γεμάτη βάζελους αλλά εγώ κρατάω ψηλά την κόκκινη σημαία...ολυμπιακάρα ασφαλώς!!!!:up:
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(οχιιιιιιι,,,,καλα δεν σε νοιαζει για τον exposure..εμενα δεν με σκεφτηκες καθολου..σε τετοια χαλια ψυχολογικη κατασταση που ειμαι,,να βλεπω τετοια πραγματα:lol::lol::lol::lol: εγω παντως παναθα ειμαι

Πώ πωωω φρικη :blink: Ακου οσφπ !!
Καί δεν είναι γεμάτη από βάζελους η περιοχη αλλα Παναθηναικους
Κάτσε νά παρω ενα τηλ σέ κάτι καλούς φίλους Ζωγραφάκια ;):D

Παιδιά ο καθένας έχει τις αγάπες του & τις αδυναμίες του, μία από αυτές μπορεί να είναι η γάτα μας, η ομάδα μας, κλπ... Μπορεί να μην υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα αλλά ένα είναι σίγουρο, όλοι εδώ έχουμε ένα κοινό...αγαπάμε τις γάτες!!!;)

Παιδιά ο καθένας έχει τις αγάπες του & τις αδυναμίες του, μία από αυτές μπορεί να είναι η γάτα μας, η ομάδα μας, κλπ... Μπορεί να μην υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα αλλά ένα είναι σίγουρο, όλοι εδώ έχουμε ένα κοινό...αγαπάμε τις γάτες!!!;)
σσσστττ[ο exposure εχει πει πως εχει σκυλο-ροντβαιλερ και οχι γατα]]χαχα:lol::lol::lol::lol:-

Παοκάρα ρε παιδιά!!! Μέχρι και η γάτα μου παοκτσού είναι,ασπρόμαυρη

Κι ο Ραούλ ασπρόμαυρος είναι αλλά φοράει Πράσινο λουράκι να μην τον παρεξηγούν! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back