ruko
Διάσημο μέλος
Είναι αλήθεια ότι δεν τα καταφέρνουν εύκολα τα πολύ μικρά. Έκανες ό,τι μπορούσες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rina08
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν μπορεί να με παρηγορήσει η λογική μου....όλο σκεφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κατι παραπάνω...έχω μεγαλώσει και άλλα γατάκια, αλλά ήταν λίγο μεγαλύτερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον κοντά σου είχε κάποιον να το φροντίζει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Δυστυχώς, όπως είπαν και τα κορίτσια, σπανίως τόσο νεογέννητα γατάκια τα καταφέρνουν μακριά από τη μαμά τους...
Φαντάζομαι ότι τώρα είσαι στενοχωρημένη πολύ, αλλά ειλικρινά έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες... Φαίνεται δεν ήταν να τα καταφέρει το μικρούλι από την αρχή...
Αντίο μικρούλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δικές μου δυνάμεις.
Το μωράκι όμως, μέσα στην σύντομη ζωούλα του, γνώρισε στοργή, αγάπη, ενδιαφέρον και αυτό είναι το σημαντικότερο
ELENIP
Διάσημο μέλος
. Αντιο μικρουλη
.Θα εχεις παρεα εκει που θα πας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κρίμα για το γατουλάκι..προσπάθησε όμως να παρηγορηθείς από το ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και ότι δεν εξαρτώνται όλα από εμάς..τουλάχιστον "έφυγε" μέσα στη ζεστασιά και τη φροντίδα σου...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς δεν μπορεί να με παρηγορήσει η λογική μου....όλο σκεφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κατι παραπάνω...έχω μεγαλώσει και άλλα γατάκια, αλλά ήταν λίγο μεγαλύτερα...
Κρίμα καλό ταξίδι στο μικρούλη όμως έκανες ότι μπορούσες.
Μπράβο σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καρδούλα μου έκανες ότι μπορούσες και εμείς πέρσι παρόλο που μαζέψαμε και τη μαμά και τα μωρά δεν καταφέραμε να τα σώσουμε όλα.Αρκεί που κάνουμε ότι παιρνά από το χέρι μας για να τα κάνουμε να γνωρίσουν λίγη ζεστασιά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα λάθος, για να μην το επαναλάβω στο επόμενο γατάκι που θα έχει την ανάγκη μου... Κι εσύ έκανες ότι μπορούσες, τουλάχιστον προσπάθησες και οι τελευταίες του στιγμές δεν ήταν έξω στο δρόμο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο κρεβατάκι που έχω βγάλει στη βεράντα μου, αντί για τα 2 αδελφάκια γατιά μου, τις τελευταίες νύχτες κοιμάται ένας άγνωστος γάτος, που φαίνεται πως είναι και αρκετά ηλικιωμένος.
Είναι μεγαλόσωμος, φουντωτός και έχει τα χρώματα των σιάμ, και τα μάτια του (όποτε θυμηθεί να τα ανοίξει, γιατί την περισσότερη ώρα λαγοκοιμάται) είναι σκούρα μπλε. Την ημέρα ξαπλώνει στο χώμα κάτω από τη σκιά των φυτών του κήπου και κοιμάται. Πάει και τρώει ό,τι αφήνουν οι 2 δικές μου στο πιατάκι τους (αφήνουν αρκετό γιατί τον υπολογίζω κι αυτόν), και μερικές φορές του πετάω από μακριά λίγο φαγάκι για να δω αν πεινάει, αλλά αυτός με σνομπάρει εντελώς.
Αν κάνω πως πλησιάζω, εξαφανίζεται -πού το βρίσκει το τούρμπο τόσο γέρος. Αναρωτιέμαι τί θα μπορούσα να κάνω γι αυτόν, ώστε να ζήσει καλά τουλάχιστον στο τέλος της ζωής του.
Επίσης ανησυχώ επεδή όταν του μιλάω, δεν ανοίγει εντελώς τα μάτια, και δεν ξέρω αν έχουν κάποιο πρόβλημα... Είναι φυσιολογικό που έχει μισόκλειστα μάτια; Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα όρασης, γιατί τρέχει και σαλτάρει σα σίφουνας όποτε πλησιάσω...
RedCat
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Τα άτιμα πως καταλαβαίνουν και πάνε εκει που τα αγαπάνε!!!!

Μια χαρά τα πας, συνέχισε και σιγά σιγά θα σε εμπιστευτεί και ίσως σε αφήσει να τον χαϊδέψεις....
Αν παλι δεν σε αφήσει δεν πειράζει... έτσι είναι μερικοί....απλά θέλουν κάπου να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν από τους ολονύχτιους καυγάδες....

Μίλα του, να ακούει την φωνή σου να σε συνηθίσει και μην πιέζεις καταστάσεις.

Και ότι είναι να γίνει θα γίνει!
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσπαθώ να τον πλησιάσω αλλά δεν πιάνει τίποτα. Ίσως με τον καιρό με εμπιστευτεί λίγο περισσότερο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Να'σαι καλα παντως που τον προσεχεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool