«Αδέσποτο» αρχείο

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κρίμα, καλή μου.:( Είναι αλήθεια ότι δεν τα καταφέρνουν εύκολα τα πολύ μικρά. Έκανες ό,τι μπορούσες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εινα δύσκολη μέρα

Δυστυχώς δεν μπορεί να με παρηγορήσει η λογική μου....όλο σκεφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κατι παραπάνω...έχω μεγαλώσει και άλλα γατάκια, αλλά ήταν λίγο μεγαλύτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Μερικά μικρά γεννιούνται πολύ αδύναμα. Και με τη μάνα τους να είναι, δεν τα καταφέρνουν πάντα.:( Τουλάχιστον κοντά σου είχε κάποιον να το φροντίζει.

Καλή μου, δεν φταις σε τίποτα. Μάζεψες αυτή την ψυχούλα και έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου για να το φροντίσεις. Ήταν πολύ τυχερό που το βρήκες και έφυγε στα ζεστά και όχι στο δρόμο.:(

Δυστυχώς, όπως είπαν και τα κορίτσια, σπανίως τόσο νεογέννητα γατάκια τα καταφέρνουν μακριά από τη μαμά τους...
Φαντάζομαι ότι τώρα είσαι στενοχωρημένη πολύ, αλλά ειλικρινά έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες... Φαίνεται δεν ήταν να τα καταφέρει το μικρούλι από την αρχή...
Αντίο μικρούλι... :bye:

Πολυ κριμα,αλλα αυτο δυστυχως συμβαινει.Τουλαχιστον γνωρισε αγαπη και φροντιδα πριν φυγει. Καλο ταξιδι μικρουλι:(

Λυπάμαι πολύ αλλά έκανες ό,τι μπορούσες. Εχω χάσει κι εγώ αδέσποτο περίπου 10 ημερών και ξέρω πόσο άσχημα νιώθεις αλλά δυστυχώς δε μπορούν όλα να σωθούν. Ισως είχε και κάποιο πρόβλημα εκ γενετής:(

Κρίμα... Έχω βρεθεί κι εγώ σ'αυτή τη θέση και σε νιώθω... Κουράγιο και χίλια μπράβο για την προσπάθεια που έκανες...:(

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
Δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δικές μου δυνάμεις.
Το μωράκι όμως, μέσα στην σύντομη ζωούλα του, γνώρισε στοργή, αγάπη, ενδιαφέρον και αυτό είναι το σημαντικότερο

Πολυ κριμα:(. Αντιο μικρουλη:bye::bye:.Θα εχεις παρεα εκει που θα πας.

:bye::bye::(Κρίμα για το γατουλάκι..προσπάθησε όμως να παρηγορηθείς από το ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και ότι δεν εξαρτώνται όλα από εμάς..τουλάχιστον "έφυγε" μέσα στη ζεστασιά και τη φροντίδα σου...:(

Δυστυχώς δεν μπορεί να με παρηγορήσει η λογική μου....όλο σκεφτομαι ότι θα μπορούσα να κάνω κατι παραπάνω...έχω μεγαλώσει και άλλα γατάκια, αλλά ήταν λίγο μεγαλύτερα...

Κρίμα καλό ταξίδι στο μικρούλη όμως έκανες ότι μπορούσες.:( Μπράβο σου

:(:(Ναι καρδούλα μου έκανες ότι μπορούσες και εμείς πέρσι παρόλο που μαζέψαμε και τη μαμά και τα μωρά δεν καταφέραμε να τα σώσουμε όλα.Αρκεί που κάνουμε ότι παιρνά από το χέρι μας για να τα κάνουμε να γνωρίσουν λίγη ζεστασιά.

Ρίνα το έχω πάθει κι εγώ αυτό με γατάκι ενός μηνός που τελικα μου "έφυγε" μετά από 1,5 μέρα αγωνίας, 2 επισκέψεων σε διαφορετικούς γιατρούς, και στο τέλος μου έμεινε η εικόνα του που υπέφερε κι ένα "γιατί?" Τι παραπάνω θα μπορούσε να γίνει για να σωθεί? Ημουν όλη την ώρα πάνω από την κούτα και προσπαθούσα να του δώσω να πιει και να φάει με σύριγγα, αυτό πόναγε, έκλαιγε λες και ήταν παιδάκι ανθρώπινο, ακόμα το θυμάμαι και δακρύζω...:( Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα λάθος, για να μην το επαναλάβω στο επόμενο γατάκι που θα έχει την ανάγκη μου... Κι εσύ έκανες ότι μπορούσες, τουλάχιστον προσπάθησες και οι τελευταίες του στιγμές δεν ήταν έξω στο δρόμο...

Φροντίδα για έναν άγριο αδέσποτο και γέρο γάτο.

Στο κρεβατάκι που έχω βγάλει στη βεράντα μου, αντί για τα 2 αδελφάκια γατιά μου, τις τελευταίες νύχτες κοιμάται ένας άγνωστος γάτος, που φαίνεται πως είναι και αρκετά ηλικιωμένος.

Είναι μεγαλόσωμος, φουντωτός και έχει τα χρώματα των σιάμ, και τα μάτια του (όποτε θυμηθεί να τα ανοίξει, γιατί την περισσότερη ώρα λαγοκοιμάται) είναι σκούρα μπλε. Την ημέρα ξαπλώνει στο χώμα κάτω από τη σκιά των φυτών του κήπου και κοιμάται. Πάει και τρώει ό,τι αφήνουν οι 2 δικές μου στο πιατάκι τους (αφήνουν αρκετό γιατί τον υπολογίζω κι αυτόν), και μερικές φορές του πετάω από μακριά λίγο φαγάκι για να δω αν πεινάει, αλλά αυτός με σνομπάρει εντελώς.

Αν κάνω πως πλησιάζω, εξαφανίζεται -πού το βρίσκει το τούρμπο τόσο γέρος. Αναρωτιέμαι τί θα μπορούσα να κάνω γι αυτόν, ώστε να ζήσει καλά τουλάχιστον στο τέλος της ζωής του.

Επίσης ανησυχώ επεδή όταν του μιλάω, δεν ανοίγει εντελώς τα μάτια, και δεν ξέρω αν έχουν κάποιο πρόβλημα... Είναι φυσιολογικό που έχει μισόκλειστα μάτια; Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα όρασης, γιατί τρέχει και σαλτάρει σα σίφουνας όποτε πλησιάσω...

δεν είμαι σίγουρη αλλα τα μεγάλα γατια νομίζω ότι τα ενοχλεί το πολύ φως. Για παρατηρησε τον και λιγο πιο αργα το απογευμα αν τον δεις.. παντως νομιζω το οτι του παρεχεις ενα καταφυγιο, οπως τροφή και ύπνο είναι καλο. Στη θεση σου ίσως για να μην μου πιανει και το κρεββατακι των μικρών να εβαζα και ενα χαρτοκουτο με μπολικες εφημεριδες και ενα ρουχαλακι στον πατο του μηπως και το προτιμήσει...αν καταφερεις να τον πλησιασεις δες αν ολα πανε καλα προς το παρον δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο...μονο να τον φροντιζεις όπως τοσο καλα κανεις...

τα κλειστα ματακια υποδηλωνουν και φοβο....

Κλασσικά της προσκολλήσεως!!!!
Τα άτιμα πως καταλαβαίνουν και πάνε εκει που τα αγαπάνε!!!!:lol:

Μια χαρά τα πας, συνέχισε και σιγά σιγά θα σε εμπιστευτεί και ίσως σε αφήσει να τον χαϊδέψεις....
Αν παλι δεν σε αφήσει δεν πειράζει... έτσι είναι μερικοί....απλά θέλουν κάπου να κοιμηθούν και να ξεκουραστούν από τους ολονύχτιους καυγάδες....:(

Μίλα του, να ακούει την φωνή σου να σε συνηθίσει και μην πιέζεις καταστάσεις. ;)
Και ότι είναι να γίνει θα γίνει!

Ευχαριστώ κορίτσια :) Προσπαθώ να τον πλησιάσω αλλά δεν πιάνει τίποτα. Ίσως με τον καιρό με εμπιστευτεί λίγο περισσότερο...

έτσι θα γίνει θα δεις...δωστου ξεχωριστά και κανενα μεζεδακι θα επισπεύσεις την διαδικασία:lol:. Να'σαι καλα παντως που τον προσεχεις.

Μπράβο σου που τον φροντίζεις όσο μπορείς.Μπορεί να θέλει απλά κάπου να κοιμηθεί,οποτε αφού δεν έχει κάποια πληγή και απλά απολαμβάνει τη φιλοξενία,δίνε του μεζεδάκια και μαλακό κρεβάτι και θα δείξει.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back