ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον μικρουλα εδω ειμαι το γημνασιακι να σου λήσει όλεσ τισ απορίες!Σε λιγοτερο απο 4-5 μηνες παμε γυμνασιο και με εχει πιασει ενα τρακ γιατι:
το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε ιδια ομοδα <<Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ>>!!!!
- Ενα κοριτσι που εχει τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο μου ειπε οτι θα μας φωναζουν <<ψαρια>>
- δεν μπορω να συνηθησω να φωναζω με τα επιθετα τους τους φιλους μου
- βγενουμε εξω μονο για <<5 λεπτα>>
- και τελος οτι ο γυμνασιαρχης συνεχεια στα παιδια ,για τα αγορια ρηχνει φαπες οταν δεν καθοντε καλα,για τα κοριτσια δεν ξερω .Μαλλον θα τους τραβαει τα μαλλια ετσι που παει,οχχχχχ.....
![]()

- Και να σας φωνάζουν ψάρια τι πειράζει?Εμάς πάντως δεν μας έλεγαν τέτοια.
- Εμένα όλο το σχολείο με λέει με το επίθετό μου και έχω να πω ότι εύκολα το συνήθισα.

- Μόνο σε δύο διαλείματα στα υπόλοιπα όλα είναι εντάξει.
Μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δύορο.

- Εμάς είναι μονίμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.
Μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει χασκογελώντας:''Θα πάρετε αποβολή!''
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχεις σχολείο σήμερα;

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους,
άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά...
...και είπαν: <<επιτέλους>>,
άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα,
αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος.
Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε;
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα πέρασα από το προάυλιο,
κοίταξα πίσω από τα κάγκελα,
κοίταξα πίσω από τα γέλια,
κοίταξα πίσω από τη ψυχή,
την παιδική ψυχή,
που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη,
την βαμένη καγκελόπορτα.
Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα,
ησιχία....
Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι
την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους....
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ...
Λοιπον ξεκιναω εγω....
Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε
...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους
....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα....
Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο")

julia
Διακεκριμένο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και φυσικά καλή πρόοδο!

Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης
Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους!

Καλή χρονιά από μένα!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ
και φυσικά καλή πρόοδο!
Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης
Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους!
Καλή χρονιά από μένα!![]()
καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!!

ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool