ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 11:24 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #221 05-06-09 11:24 Ναι,εδώ είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η SweetyCat: #222 05-06-09 11:29 ναι εσυ μπορεσες να αλλαξεις το μηνυμα το θεμα αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:15 Η PATSOUKAKI: #223 05-06-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Σε λιγοτερο απο 4-5 μηνες παμε γυμνασιο και με εχει πιασει ενα τρακ γιατι: Ενα κοριτσι που εχει τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο μου ειπε οτι θα μας φωναζουν <<ψαρια>> δεν μπορω να συνηθησω να φωναζω με τα επιθετα τους τους φιλους μου βγενουμε εξω μονο για <<5 λεπτα>> και τελος οτι ο γυμνασιαρχης συνεχεια στα παιδια ,για τα αγορια ρηχνει φαπες οταν δεν καθοντε καλα,για τα κοριτσια δεν ξερω .Μαλλον θα τους τραβαει τα μαλλια ετσι που παει,οχχχχχ..... το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε ιδια ομοδα <<Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ>>!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον μικρουλα εδω ειμαι το γημνασιακι να σου λήσει όλεσ τισ απορίες! Και να σας φωνάζουν ψάρια τι πειράζει?Εμάς πάντως δεν μας έλεγαν τέτοια. Εμένα όλο το σχολείο με λέει με το επίθετό μου και έχω να πω ότι εύκολα το συνήθισα. Μόνο σε δύο διαλείματα στα υπόλοιπα όλα είναι εντάξει.Μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δύορο. Εμάς είναι μονίμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει χασκογελώντας:''Θα πάρετε αποβολή!''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η SweetyCat: #224 05-06-09 13:18 αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η PATSOUKAKI: #225 05-06-09 13:20 Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,εδώ είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 11:29 Η SweetyCat: #222 05-06-09 11:29 ναι εσυ μπορεσες να αλλαξεις το μηνυμα το θεμα αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:15 Η PATSOUKAKI: #223 05-06-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Σε λιγοτερο απο 4-5 μηνες παμε γυμνασιο και με εχει πιασει ενα τρακ γιατι: Ενα κοριτσι που εχει τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο μου ειπε οτι θα μας φωναζουν <<ψαρια>> δεν μπορω να συνηθησω να φωναζω με τα επιθετα τους τους φιλους μου βγενουμε εξω μονο για <<5 λεπτα>> και τελος οτι ο γυμνασιαρχης συνεχεια στα παιδια ,για τα αγορια ρηχνει φαπες οταν δεν καθοντε καλα,για τα κοριτσια δεν ξερω .Μαλλον θα τους τραβαει τα μαλλια ετσι που παει,οχχχχχ..... το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε ιδια ομοδα <<Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ>>!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον μικρουλα εδω ειμαι το γημνασιακι να σου λήσει όλεσ τισ απορίες! Και να σας φωνάζουν ψάρια τι πειράζει?Εμάς πάντως δεν μας έλεγαν τέτοια. Εμένα όλο το σχολείο με λέει με το επίθετό μου και έχω να πω ότι εύκολα το συνήθισα. Μόνο σε δύο διαλείματα στα υπόλοιπα όλα είναι εντάξει.Μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δύορο. Εμάς είναι μονίμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει χασκογελώντας:''Θα πάρετε αποβολή!''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η SweetyCat: #224 05-06-09 13:18 αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η PATSOUKAKI: #225 05-06-09 13:20 Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εσυ μπορεσες να αλλαξεις το μηνυμα το θεμα αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:15 Η PATSOUKAKI: #223 05-06-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Σε λιγοτερο απο 4-5 μηνες παμε γυμνασιο και με εχει πιασει ενα τρακ γιατι: Ενα κοριτσι που εχει τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο μου ειπε οτι θα μας φωναζουν <<ψαρια>> δεν μπορω να συνηθησω να φωναζω με τα επιθετα τους τους φιλους μου βγενουμε εξω μονο για <<5 λεπτα>> και τελος οτι ο γυμνασιαρχης συνεχεια στα παιδια ,για τα αγορια ρηχνει φαπες οταν δεν καθοντε καλα,για τα κοριτσια δεν ξερω .Μαλλον θα τους τραβαει τα μαλλια ετσι που παει,οχχχχχ..... το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε ιδια ομοδα <<Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ>>!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον μικρουλα εδω ειμαι το γημνασιακι να σου λήσει όλεσ τισ απορίες! Και να σας φωνάζουν ψάρια τι πειράζει?Εμάς πάντως δεν μας έλεγαν τέτοια. Εμένα όλο το σχολείο με λέει με το επίθετό μου και έχω να πω ότι εύκολα το συνήθισα. Μόνο σε δύο διαλείματα στα υπόλοιπα όλα είναι εντάξει.Μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δύορο. Εμάς είναι μονίμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει χασκογελώντας:''Θα πάρετε αποβολή!''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η SweetyCat: #224 05-06-09 13:18 αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η PATSOUKAKI: #225 05-06-09 13:20 Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Σε λιγοτερο απο 4-5 μηνες παμε γυμνασιο και με εχει πιασει ενα τρακ γιατι: Ενα κοριτσι που εχει τελειωσει το σχολειο εδω και ενα χρονο μου ειπε οτι θα μας φωναζουν <<ψαρια>> δεν μπορω να συνηθησω να φωναζω με τα επιθετα τους τους φιλους μου βγενουμε εξω μονο για <<5 λεπτα>> και τελος οτι ο γυμνασιαρχης συνεχεια στα παιδια ,για τα αγορια ρηχνει φαπες οταν δεν καθοντε καλα,για τα κοριτσια δεν ξερω .Μαλλον θα τους τραβαει τα μαλλια ετσι που παει,οχχχχχ..... το μονο καλο ειναι οτι ειμαστε ιδια ομοδα <<Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ>>!!!! Click για ανάπτυξη... Λοιπον μικρουλα εδω ειμαι το γημνασιακι να σου λήσει όλεσ τισ απορίες! Και να σας φωνάζουν ψάρια τι πειράζει?Εμάς πάντως δεν μας έλεγαν τέτοια. Εμένα όλο το σχολείο με λέει με το επίθετό μου και έχω να πω ότι εύκολα το συνήθισα. Μόνο σε δύο διαλείματα στα υπόλοιπα όλα είναι εντάξει.Μην ξεχνάς ότι δεν έχουμε δύορο. Εμάς είναι μονίμως με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.Μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει χασκογελώντας:''Θα πάρετε αποβολή!''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:18 Η SweetyCat: #224 05-06-09 13:18 αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η PATSOUKAKI: #225 05-06-09 13:20 Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αληθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:20 Η PATSOUKAKI: #225 05-06-09 13:20 Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια! Δεν έχεις σχολείο σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #226 05-06-09 13:21 Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 13:37 Η PATSOUKAKI: #227 05-06-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ευρωεκλογές...Αντιγόνη! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι το ξεχασα! Α καλαααααααα! Επειδή εγώ ούτε συ άλλος δεν έχω σχολείο είμαι στον κόσμο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:51 Η SweetyCat: #228 05-06-09 15:51 Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγνη δετο θεμα που σου ειπα οτι δεν μπορεις να αλλαξεις https://www.mypetz.gr/threads/Ολυμπιακός-for-ever.224935/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 11:59 Η SweetyCat: #229 15-06-09 11:59 Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελος........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 09:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #230 16-06-09 09:29 Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xθες ήταν μια μέρα που άλλοι έκλαψαν, κύλησε ένα δάκυ κάτω απ΄τα μάτια τους, άλλοι χάρηκαν,πήδηξαν ψηλά... ...και είπαν: <<επιτέλους>>, άλλοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά κανείς δεν ήταν αδιάφορος. Το σχολείο έκλεισε.Πάνε τα ψέματα.Εσείς πώς αισθάνεστε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 14:08 Η PATSOUKAKI: #231 16-06-09 14:08 Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το προάυλιο Σήμερα πέρασα από το προάυλιο, κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, κοίταξα πίσω από τα γέλια, κοίταξα πίσω από τη ψυχή, την παιδική ψυχή, που πριν χρόνια κοίταζε τρομαγμένη, την βαμένη καγκελόπορτα. Κοίταξα πίσω από τα κάγκελα, ησιχία.... Αχ, και να βλεπαν και οι αλλοι ανθρωποι την αθοώτητα πίσω από τη ψυχή τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2009 στις 19:27 Η SweetyCat: #232 28-06-09 19:27 Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε λοιπον πεασατε?Τα αδερφια σας?Εμενα περασε την δευτερα λυκειου και θα παει τριτη λυκειου !Του ειπαν οτι εβαγλε τον καλυτερο βαθμο στην ταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:41 Η michaela έγραψε: #233 11-09-09 18:41 Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρωτη μερα στο καινουριο σχολειο.... Λοιπον,ολοι ξερετε οτι σημερα ανοιξαν τα σχολεια...θα μπορουσαμε εδω να λεμε πως περασαμε την ωρα μας στο σχολειο,να λεμε για τα μαθηματα,για αγ.... κ.τ.λ... Λοιπον ξεκιναω εγω.... Σημερα το πρωι ξυπνησα 7+ για να ετοιμαστω και να παω στο σπιτι της φιλης μου για να παμε μαζι στο σχολειο....(το πρωι οταν ξυπνησα εβρεχε...γκαντεμια λεω απο μεσα μου)Πηγαμε στο γυμνασιο(1η γυμνασιου παω)οπου εκει μαζι ειναι και δυο λυκεια και ηταν γεματο κουκλους....πηγαμε καναμε αγιασμο και μετα απο πολυ ωρα πηγαμε να παρουμε τα βιβλια που κανανε πολυ ωρα για να τα παρουν γιατι δεν ειμασταν μονο το σχολειο μας(η πρωτη)που θα επαιρνε βιβλια αλλα και ενα αλλο σχολειο που ειναι μαζι με αυτο που πηγαινω....τελος παντον μετα κατσαμε και χαζευαμε τα παιδια που περνουσαν και καθοντουσαν εκει....μετα οταν βαρεθηκαμε και πηγαμε και κατσαμε μεσα σε μια ταξη και πηρα την μαμα μου να ερθει να με παρει απο το σχολειο γιατι εβρεχε και δεν ειχα και τσαντα.... Εσεις πως περασατε την πρωτη σας μερα στο σχολιο....(μπορειτε να γραψετε και αυτοι που δεν πηγαινουν αλλα θυμουνται πως ηταν η πρωτη τους μερα στο "γυμνασιο") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:57 Η julia έγραψε: #234 11-09-09 18:57 Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει ήδη, ίδιο θέμα παρακάτω. https://www.mypetz.gr/threads/«Σχολείο».224276/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:01 Η michaela έγραψε: #235 11-09-09 19:01 α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α οκ,δεν το ηξερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:07 Η michaela έγραψε: #236 11-09-09 19:07 γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:13 Η Μυρτω4038: #237 11-09-09 19:13 Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.038 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:17 Η Πουπουλίνα: #238 11-09-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ και φυσικά καλή πρόοδο! Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους! Καλή χρονιά από μένα! Click για ανάπτυξη... καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!! ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:19 Η moukelis έγραψε: #239 11-09-09 19:19 Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλη χρονια κι απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:23 Η michaela έγραψε: #240 11-09-09 19:23 ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.