Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
εννοω οτι το παιδικο αυτο το dragonballs ειναι παλιο αλλα ειναι διαφορετικο απο τα λλα.δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις 23:15 στον ANT1 εχει ενα θριλερ...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Υ.Σ. Εγώ δεν βλέπω θρ'ιλερ Κών/να!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλο τωρα:
Σημερα στο σχολειο ειχαν ερθει δυο κουταβακια.Ενα μαυρο και ενα μαυρο με λιγο ασπρο.ειχαμε μαζευτει ολοι τριγυρω τους και πεζαμε(και απο πιο μεγαλες ταξεις)Ηρθε μια και μια κυρια του λυκειου και μας κανει μη δω κανεναν να τα χτυπαει γιατι δεν ξερει τι εχει να παθει...(πολυ το ευχαριστηθηκα
επιτελους,ενας πραγματικος φιλοζωος δασκαλος)Πριν λιγο η αδερφη μου(παει Δευτερα λυκειου)μου ειπε οτι οταν ειχαν μαθημα μαζι της τους ειπε αν δω κανεναν να τα πειραζει θα τον βαλω κατω και θα του ρουφιξω το αιμα(
)αλλα παλι το ευχαριστηθηκα

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο νεος είναι ωραίος!!!Ο παλιος ειναι αλλιως...![]()

Αφού σας το λέω το naruto είναι καλήτερο!!!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
και συγνωμη,ποια εισαι εσυ(Και ο νεος είναι ωραίος!!!Αφού σας το λέω το naruto είναι καλήτερο!!!!!
![]()
![]()
)που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε
...ακους εκει

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε και εγωΝαι,όντως η παρέα γίνεται πιο ωραία.Εμείς γράψαμε το τεστ Αγγλικών για αρχάριους και προχωρημένου και επιδή είχαν συνεδρίαση οι καθηγητές φύγαμε από τις 12:30 και πήγαμε να δούμε το παλιό μας σχολείο.Τώρα γύρισα..΄Έγραψα αρκετά καλά.Μάλλον προχωρημένους θα πάω...
Υ.Σ. Εγώ δεν βλέπω θρ'ιλερ Κών/να!
Αχχχ..ναι τα ειδα και εγω ηταν πολυ γλυκα ...Μετα ειναι ιδεα μου ή το χτυπαγαν το ενα καποια παιδια?Ετσι ακουσαΕγω βλεπω θριλερ αλλα παντα με παρεα γιατι μονη μου....ασε
Αλλο τωρα:
Σημερα στο σχολειο ειχαν ερθει δυο κουταβακια.Ενα μαυρο και ενα μαυρο με λιγο ασπρο.ειχαμε μαζευτει ολοι τριγυρω τους και πεζαμε(και απο πιο μεγαλες ταξεις)Ηρθε μια και μια κυρια του λυκειου και μας κανει μη δω κανεναν να τα χτυπαει γιατι δεν ξερει τι εχει να παθει...(πολυ το ευχαριστηθηκαεπιτελους,ενας πραγματικος φιλοζωος δασκαλος)Πριν λιγο η αδερφη μου(παει Δευτερα λυκειου)μου ειπε οτι οταν ειχαν μαθημα μαζι της τους ειπε αν δω κανεναν να τα πειραζει θα τον βαλω κατω και θα του ρουφιξω το αιμα(
)αλλα παλι το ευχαριστηθηκα
![]()

Φανταζομαι ολοι εχετε ακουσει οτι τα παιδια που θα πανε 1η Γυμνασιου θα παρουν lap-top.Σε εμας εδωσαν σημερα την επειταγη 450 ευρω ειναι και θα ειναι διαθεσιμη να την εξαργηρωσουμε απο 1η Οκτωβρη...επισης δεν ξερω για την πρωτη χρονια μονο ή και για τα 3 χρονια του Γυμνασιου θα μας πληρωνουν φωριτο internet con-x at school (Ετσι μου ειπαν τουλαχιστον,μακαρι να ειναι αληθεια)i wish it..
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
μπρανο .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Λοιπόν-Λοιπόν!Σας παρουσιάζω την Αγνή Καλαιτζή που πήρε τον 1 από τους 4 καλύτερους βαθμούς στην τάξη και πέρασε στους προχωρημένους!

εγω δεν νομιζω οτι τα πηγα καλα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πώς τα περνάς εσύ; 
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Sara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ου, οι μαθητές κλείνουν το σχολείο με λίγα λόγια!!εγω μια χαρα.τι εννοεις καταληψη![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ου, οι μαθητές κλείνουν το σχολείο με λίγα λόγια!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!