«Σχολείο»

Α,ξεχασα να ευχηθω σε ολα τα παιδια και σε ολους τους εκπαιδευτικους του φορουμ,Καλη Σχολικη Χρονια!!!!!!:D

Εσύ τι τάξη πάς;

H πρώτη Γυμνασίου παίρνει βιβλία που θα χρησιμοποιήσουν και τις 3 χρονιές.[π.χ. Πληροφορική]Γι' αυτό έχουν πολλά βιβλία.:)

Α,όλα τα ξέρεις εσυ...:lol:(Τα 'χω βάλει με την Αντιγόνη):redface::lol:

Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Αγνη.Και βεβαια σε επυθιμισαμε(εγω τουλαχιστον)Εμας το σχολειο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και ειναι οοοολο ανηφορα.Κουραζομαστε ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο και παμε με τα ποδια.Αν και ενας πρωινος περιπατος προς το σχολειο δεν βλαπτει.Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το γυμνασιο.Γατ'αρχην να πω οτι ειμαι στο Α1.Στο Δημοτικο ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια μαθηματα,τον ιδιο δασκαλο/δασκαλα.Τωρα ειναι διαφορετικα.

Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ.
Χαίρομαι-χαίρομαι!:up:
Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ.
Χαίρομαι-χαίρομαι!:up:
Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P:P:P:P

Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια:down:)

Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια:down:)
Πως λεν το σχολεό σου;

Πως λεν το σχολεό σου;
Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε.:hmm:

Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει!
Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε?:P

Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω...:redface::lol:

Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει.:)

Όλοι οι καλοί χωράνε!!!!:P

Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει:cool:

Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!!

Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα!:mad::P:cool::up:

Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool:up:

Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!!:up:

Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!!:up:
τι ειναι αυτο?

Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!:P

Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση.:rolleyes:
Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.:up:Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga::cool:

1. DRAGONBALL.
dragonball-z.jpg

2.NARUTO!!!!:up::up::up:

naruto_19_800.jpg

narutoshippuden.jpg

3.BLEACH.

bleach.jpg

Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!!:P

Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση.:rolleyes:
Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.:up:Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga::cool:
  1. DRAGONBALL.
dragonball-z.jpg

2.NARUTO!!!!:up::up::up:

naruto_19_800.jpg

narutoshippuden.jpg

3.BLEACH.

bleach.jpg
Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι.

Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό):)

Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back