Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνωμη!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν με πειράζει!Συγνωμη!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο για τα 10ριαΜάλλον ενοούσε ότι το 18 και 9 δεν είναι και λίγο!
Εμείς πήραμε ελέγχους χθες,η κυρία είπε ότι έκανα
την καλύτερη παρουσίαση και τα πήρα όλα 10!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμάς έγινε ο χαμός στη παρέλαση!!!!!!!!Σκέψου ότι εγώ και μια φίλη μου χάσαμε το σχολείο μαςΝα σημερα καναμε παρελαση μετα πηγα στα συγκρουομενα.Αυτα τα δικα σου\σας νεα;
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Εμάς δεν ήταν υποχρεωτικό και δεν πήγα!Σε εμάς έγινε ο χαμός στη παρέλαση!!!!!!!!Σκέψου ότι εγώ και μια φίλη μου χάσαμε το σχολείο μας!

Το βρήκατε το σχολείο σας τελικά;

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμάς δεν ήταν υποχρεωτικό και δεν πήγα!
Το βρήκατε το σχολείο σας τελικά;![]()
Κοίτα να καταλάβεις:για να ξεκινήσει η παρέλαση αφού δίνουμε τα στεφάνια στο αγαλμα της πλατείας, κάνουμε έναν γύρο πίσω της που δεν έχει ανθρώπους.Εκεί πάμε μπουλούκι αλλά αυτή τη φορά χάσαμε τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου αλλά ευτηχώς τους βρίκαμε πριν βγούμε στη πλατεία.Το αστείο είναι ότι ήταν πολύ πιο πίσω μας
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Καλά μη νιώθεις χαζή!Κοίτα να καταλάβεις:για να ξεκινήσει η παρέλαση αφού δίνουμε τα στεφάνια στο αγαλμα της πλατείας, κάνουμε έναν γύρο πίσω της που δεν έχει ανθρώπους.Εκεί πάμε μπουλούκι αλλά αυτή τη φορά χάσαμε τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου αλλά ευτηχώς τους βρίκαμε πριν βγούμε στη πλατεία.Το αστείο είναι ότι ήταν πολύ πιο πίσω μας
!
Μια μέρα έψαχνα τη στέκα μου και...τη φορούσα!

kampia_
Νεοφερμένο μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι τέτοια μου συμβαίνουν σε καθημερινή βάσηΚαλά μη νιώθεις χαζή!Μια μέρα έψαχνα τη στέκα μου και...τη φορούσα!
![]()

!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
είστε πολύ ψιψινάκια ! τι τέλεια θεματάκια !

Νίου:cat
είμαι πολύ μικρή για να λέω το ''α'')
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν πειράζει Αντιγόνη,σιγά το πράγμα!
Αντιγόνη βαθμούς πήρατε;(Αντιγόνη δεν σε λένε Patsoukaki

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
17 & 12/13(18)Εμείς μια χαρά στην παρέλαση!
Δεν πειράζει Αντιγόνη,σιγά το πράγμα!
Αντιγόνη βαθμούς πήρατε;(Αντιγόνη δεν σε λένε Patsoukaki![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο17 & 12/13(18)![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool