Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια συγγραφεας ηρθε;;;[/size][/u]
Παιδια σήμερα 4 ώρες τρελάθηκα να γράφω 2 τεράστιες εκθέσεις στον υπολογιστή!Αύριο στο σχολείο θα έρθει μια συγγραφέας και θα της κάνουμε ερωτήσεις και θα αγοράσουμε βιβλία.Επίσης θα έρθουν κάποια παιδιά από την Τσεχία και θα τους πούμε την ιστορία του σχολείου μας!
Υ.Σ. Σίγουρα δεν έχουν ιούς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ποια συγγραφεας ηρθε;;;![]()
Τελικά έπρεπε να πάει επιγόντος στην Αθήνα!Αλλά θα έρθει αργότερα!Λέγεται Κατερίνα Καριζώνη...Επίσης στο γυμναστήριο που είναι τεράστιο κάναμε έκθεση βιβλίου με 3000 βιβλία!Αγόρασα 3:Μια ωραία σκουπιδοπαρέα
Ένας σκύλος για μια ζωή
Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόγκερσον
Είναι τέλεια βιβλία!
Υ.Σ.1 Δεν κάνω διαφήμηση!
Υ.Σ.2 Τα βιβλία που πήρα δεν τα έχει γράψει η συγκικριμένη συγγραφέας.
Υ.Σ.3 Πάντως πέρασα ωραία τόσες μέρες!Διαβάσαμε ιστορίες γράψαμε τι μας άρεσε και τι όχι,απαντήσαμε σε ερωτήσεις και...ήταν απλώς τέλεια η λογοτεχνεία μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Την Τρίτη εγώ και η τάξη μου πήγαμε στο κτήμα Λίκνο και κάναμε extreme-spors.Μας έδωσαν δωρεάν σάντουιτσ και χυμό!Εγώ δήλωσα ότι θέλω να κάνω τοξοβολία,mountain bike,αναρίχιση και στοίβο περιπέτειας.Όμως δεν πρόλαβα να κάνω τοξοβολία γιατί άργησαν να μου βάλουν τα ειδικά σκοινιά και έπρεπε να φύγουμε.Κρίμα!
Το καλύτερο ήταν ο στοίβος περιπέτειας.Περπατούσαμε πάνω σε ένα λεπτό σκοινί,κάναμε flying fox κλπ.Το πιο τέλειο ήταν.
(πέθανα από το φόβο)Θέλω να ξαναπάω.Αχχχ!
Αλλά τώρα......Καλό Πάσχα!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αυριο γραφουμε τεστ στη Φυσικη και Εφ'ολης της υλης στα αγγλικα.Τα νεα σας![]()
Πως τα πήγες;

bunny
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια,
Την Τρίτη εγώ και η τάξη μου πήγαμε στο κτήμα Λίκνο και κάναμε extreme-spors.Μας έδωσαν δωρεάν σάντουιτσ και χυμό!Εγώ δήλωσα ότι θέλω να κάνω τοξοβολία,mountain bike,αναρίχιση και στοίβο περιπέτειας.Όμως δεν πρόλαβα να κάνω τοξοβολία γιατί άργησαν να μου βάλουν τα ειδικά σκοινιά και έπρεπε να φύγουμε.Κρίμα!Το καλύτερο ήταν ο στοίβος περιπέτειας.Περπατούσαμε πάνω σε ένα λεπτό σκοινί,κάναμε flying fox κλπ.Το πιο τέλειο ήταν.
![]()
Ξέχασα να σας πω ότι στην εκδρομή φάγαμε και παγωτό.Βασικά γρανίτα φράουλα!Αλλά ήταν πολύ ακριβή(3 ευρώ).Μακάρι να ξαναπήγαινα!

bunny
Περιβόητο μέλος
Κάτι σαν το Adventure Park;Γεια,
Την Τρίτη εγώ και η τάξη μου πήγαμε στο κτήμα Λίκνο και κάναμε extreme-spors.Μας έδωσαν δωρεάν σάντουιτσ και χυμό!Εγώ δήλωσα ότι θέλω να κάνω τοξοβολία,mountain bike,αναρίχιση και στοίβο περιπέτειας.Όμως δεν πρόλαβα να κάνω τοξοβολία γιατί άργησαν να μου βάλουν τα ειδικά σκοινιά και έπρεπε να φύγουμε.Κρίμα!Το καλύτερο ήταν ο στοίβος περιπέτειας.Περπατούσαμε πάνω σε ένα λεπτό σκοινί,κάναμε flying fox κλπ.Το πιο τέλειο ήταν.
![]()
Το κτήμα Λίκνο το βρήκα στο ίντερνετ.
Ο χώρος φαίνεται πολύ ωραίος!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφηστε παιδιαΠώς πήγες Κωνσταντίνα;![]()
το τεστ ηταν παμδσκολο μιλαμε.Απο το 20 με ερωτηματικο που ημουν επεσα κατακορυφα.Αν το πω...ντρεπομαι λιγακι γιατι ειναι πολυ ασχημος βαθμος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αφηστε παιδιατο τεστ ηταν παμδσκολο μιλαμε.Απο το 20 με ερωτηματικο που ημουν επεσα κατακορυφα.Αν το πω...ντρεπομαι λιγακι γιατι ειναι πολυ ασχημος βαθμος
![]()
Καλά αν δεν θέλεις να τον πεις δεν πειράζει.
Δεν θέλω να νιώθεις άσχημα.

Αρχική Δημοσίευση από BabyCat;324122[COLOR=royalblue:
Μπράβο!Άντε ήρθε και το Πάσχα!Καλό Πάσχα λοιπόν!
Υ.Σ. Πας φροντιστήριο;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν πάω φροντιστήριο...
Γεια σας! με λενε Χρυσα ειμαι 15 χρονων και παω 3 γυμνασιου!μοθ αρεσουν πολυ τα ζωα,αλλα περισσοτερο οι γατουλες!!!
Καλως ήρθες Χρύσα!Πες μας για το σχολείο σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool