SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΓεια σου Μαρια!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dema
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχα ουτε και εγωεκανε κανεις μαθηματα απο την Παρασκευη?εγω παντως οχι![]()

Dema
Νεοφερμένο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω .ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!![]()
Dema
Νεοφερμένο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
μπααααααααα....ξερεις καμια καλη ιστοσελιδα με παιχνιδια η κατι τετοιο σαν forum?εγω ξερω το stardoll.Εσυ να μου προτεινεις κατι?![]()
Dema
Νεοφερμένο μέλος
κακοι ανθρωποι..δε συμπαθουν τα ζωα!δε πιραζει...δε το περνω ετσι και μετα να μου πουν να το πεταξω στο δρομο...
δε θα μπορουσα ετσι κι αλλιως...θα περιμενω να μετακομισω...συντομα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα που δε μπορείς να πάρεις γατάκι
Αν θέλεις παιχνίδια ξέρω αρκετές σελίδες όπως το friv και το Y8
fenaki12
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Παιδιά να σας πω την αλήθεια,δεν με ενδέφεραν ποτέ τόσο οι βαθμοί και οι σημαίες και όλα αυτά.Για μένα οι βαθμοί δεν έχουν ουσία,και το βρίσκω περίεργο να βαθμολογείς κάποιον με νούμερα. Το μόνο που πετυχαίνουν με του βαθμούς είναι να ψωνίζονται οι ''καλοί'' και να αισθάνονται μειονεκτικά εκείνοι που έχουν χαμηλότερα νούμερα.καλησπερα Δημητρα.Ο κοσμος ειναι αδικος.Θα σου πω αυτο.Περσι ημουν παραστατρια στην 25η Μαρτιου.Μπηκα διπλα απο τον σημαιοφορο και μια που μπηκε πισω αναμεσα απο 2 αγορια τα εβαψε μαυρα γιατι η μαμα της την ειχε προετοιμασει οτι θα μπει μπροστα.Απο τοτε μη φανταστεις οτι εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις.Εδω που τα λεμε εγω ειμαι ψηλοτερη απο κεινη
Σε πολλές χώρες έχει καταργηθεί η βαθμολογία.
Στην έκτη δημοτικού ήμουν ανάμεσα στους 4 πρώτους.Με κλήρωση έβγαλαν τους σημαιοφόρους.Ήμουν πρώτη παραστάτρια,αυτό που ήθελα δηλαδή.Δεν ήθελα καθόλου τη σημαία

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Το δυσλεξικός γιατί το λες υποτιμητικά;Και ο Αϊνστάιν δυσλεξικός ήταν.Ουτε εγω ειμαι ψωνισμενη μ'αυτα...Απλα ειμαι καλη μαθητρια και ετυχε να παρω το πολυποθητο χαρτακι. Ομως κανεις δε μιλησε που ενας δυσλεκτικος που δεν ειχε σκασιλα για το μαθημα εγινε παραστατης μονο και μονο επειδη η μαμα του ηταν προεδρος του συλλογου γονεων και κηδεμονων...Γενικα δε θελω να φαινομαι ψωνισμενη και συμφωνω με αυτο με τους βαθμους γιατι πιο πολυ αγχωνουν παρα επιβραβευουν...
Πάντως να ξέρεις ότι πολλά γίνονται με μέσον. Μας είχαν φέρει να κάνουμε ένα τεστ IQ,και η δασκάλα μας τότε ήταν η μαμά ενός συμμαθητή μου,ο οποίος είχε σπάσει το χέρι του και έγραφε η δασκάλα γι' αυτόν.
Και φυσικά βγήκε με το υψηλότερο IQ στην τάξη,κέρδισε το διαγωνισμό παραμυθιού...

Πολλούς τους πείραξε αλλά εμένα όχι.Δε θα έχει τη μάνα του για να περάσει στο πανεπιστήμιο,ή όπου αλλού θέλει μεγαλώνοντας.

Γι' αυτό σου λέω,σε τέτοια περιστατικά,κάνε την πάπια.

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Έλα μωρέ,κάνε τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι!οχι δεν τα εβαψα και μαυρα...Παντως δεν το λεω υποτιμητικα το δυσλεξικος.Απλα μια φορα καναμε μια εργασια αυτος,και δυο φιλες μου και ηθελε να γραψει.Υπαγορευα εγω και αυτος ασχολουνταν με οτι αλλο εκτος απο αυτο.Και του λεω εκνευρισμενη "γραφεις αργα,μην ασχολεισαι με αλλα" και αυτος το αργα το πηρε για τη δυσλεξια.Και εφερε τη μανα του την αλλη μερα να μου πει γιατι τον κοροιδευω...Και μια αλλη φορα σε μικροτερη ηλικια επαιζα με κατι κοριτσια της ταξης και της κυνηγουσα με κατι αλλα κοριτσια και ερχοταν κι αυτος και επεφτε πανω μου και μονο που δεν επεσα και χτυπησα (γιατι ο ιδιος λεει οτι ειναι 80 κιλα αλλα εγω γυρω στα 65 τον βγαζω χωρις να τον προσβαλλω) και με πιανουν και τα νευρα μου ευκολα και του ριχνω μια οχι και πολυ δυνατη μην τρελαθουμε.Ε στο επομενο διαλειμμα ηρθε η μαμα του...![]()

Κι άμα βρει κοπέλα αυτός έτσι μαμάκιας που είναι,τότε εγώ είμαι η βασίλισσα της Αγγλίας!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
χάρηκα βέβαια αλλά δεν ψωνίστηκα
ναι.ναι έχουμε κι εμείς ένα παιδί στη τάξη που όταν τα βρίσκει σκούρα φωνάζει τη μαμά του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool