Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:42 Η Ntontini έγραψε: #501 02-11-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kι εμένα,αλλά έλειπε η μαθηματικός...Πάντως όποιος και να λείπει,δε στεναχωριέμαι Το καλό είναι ότι η μαμά έμεινε ευχαριστημένη... Click για ανάπτυξη... Μόνο γι΄αυτήν στεναχωριέμαι...για τους άλλους,ούτε που με νοιάζειέπρεπε να πάει σε ένα συνέδριο,αλλιώς θα ήταν εκείδε πειράζει...την Πέμπτη η μαμά μου θα ξαναέρθει να ρώτήσει..τότε πιστεύω να είναι εκεί. Είναι ωραίο μάθημα η Βιολογία και ειδικά με τη συγκεκριμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η elvenstar: #502 02-11-09 18:49 Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:45 Η Ntontini έγραψε: #503 02-11-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Click για ανάπτυξη... sorry Έλενα,αλλά εκείνη τη μέρα που μου έδωσες τη σελίδα...κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανακίννηση...και.......sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #504 02-11-09 19:47 Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:52 Η Ntontini έγραψε: #505 02-11-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Kι εμένα,αλλά έλειπε η μαθηματικός...Πάντως όποιος και να λείπει,δε στεναχωριέμαι Το καλό είναι ότι η μαμά έμεινε ευχαριστημένη... Click για ανάπτυξη... Μόνο γι΄αυτήν στεναχωριέμαι...για τους άλλους,ούτε που με νοιάζειέπρεπε να πάει σε ένα συνέδριο,αλλιώς θα ήταν εκείδε πειράζει...την Πέμπτη η μαμά μου θα ξαναέρθει να ρώτήσει..τότε πιστεύω να είναι εκεί. Είναι ωραίο μάθημα η Βιολογία και ειδικά με τη συγκεκριμένη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η elvenstar: #502 02-11-09 18:49 Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:45 Η Ntontini έγραψε: #503 02-11-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Click για ανάπτυξη... sorry Έλενα,αλλά εκείνη τη μέρα που μου έδωσες τη σελίδα...κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανακίννηση...και.......sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #504 02-11-09 19:47 Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:52 Η Ntontini έγραψε: #505 02-11-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:45 Η Ntontini έγραψε: #503 02-11-09 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Click για ανάπτυξη... sorry Έλενα,αλλά εκείνη τη μέρα που μου έδωσες τη σελίδα...κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανακίννηση...και.......sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #504 02-11-09 19:47 Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:52 Η Ntontini έγραψε: #505 02-11-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ντοντίνι τι έγινε; εντάξει με το σιμς ΥΓ συγνώμη για το οφ Click για ανάπτυξη... sorry Έλενα,αλλά εκείνη τη μέρα που μου έδωσες τη σελίδα...κόλλησε ο υπολογιστής και έκανα επανακίννηση...και.......sorry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #504 02-11-09 19:47 Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:52 Η Ntontini έγραψε: #505 02-11-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 19:52 Η Ntontini έγραψε: #505 02-11-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Aaaaaa,και γαι τα νέα παιδιά του σάιτ να μην ξεχάσετε αν θέλετε να γραφτήτε και στο δικό μου και της Κωνσταντίνας(NTONTINI) https://ourkingdom.forumaction.net/forum.htm Click για ανάπτυξη... Αυτό θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 23:04 Η Ntontini έγραψε: #506 03-11-09 23:04 Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχθές(Δευτέρα)ψηφίσαμε για το 15μελές.Βγήκατι ακριβώς όμως δε ξέρω γιατι έφυγα και μετα δε ρώτησα...νομίζω 13.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 07:35 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #507 26-12-09 07:35 Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδιά τι νέα;Καιρό έχουμε να απαντήσουμε σε αυτό το θέμα.....Και ήρθαν τα Χριστούγεννα....Ελάτε να πούμε αν κουραστήκαμε στο σχολείο κ.α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:20 Η CuteKitty: #508 26-12-09 09:20 Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με δέχεστε; Ε και τη δευτέρα γυμνασίου θα τη μετρήσετε άντε τώρα! Εγώ πάντως περίμενα πώς και πώς να φτάσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές, μαρικές φορές το βαριέμαι θανάσιμα το σχολείο... Πώς τα πήγατε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:15 Η Hello_Kitty: #509 12-01-10 19:15 Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πηγαίνω πρώτη (γυμνασίου...), αλλά δεν μπορώ να πως μου αρέσει το σχολείο το βαριέμαι... ειδικά τώρα που αρχίσαμε τα διαγωνίσματα Αλλά στους βαθμούς τα πήγα σχετικά καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 21:06 Η Ntontini έγραψε: #510 12-01-10 21:06 Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ήρθες στο παρεάκι! Εγω βγήκα με 17,7\12 αλλάχωρίς φροντηστίρια ή λυσσάρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 15:38 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #511 13-01-10 15:38 Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλώς ήρθες.Μπράβο για τους βαθμούς Κωνσταντινάκι.Λοιπόν ας πούμε τους βαθμούς μας.Εγώ πήρα 19 και 4 δέκατα τρίτα χωρίς λυσσάρια και φροντιστήρια επίσης αλλά με ένα βοήθημα σε μαθηματικά και αρχαία που το ανοίγω σπάνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 17:29 Η Hello_Kitty: #512 13-01-10 17:29 Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έβγαλα 16,6 περίπου ΜΟ ,χωρις φροντήστηρια (αλλά με ένα βοήθημα στον Όμοιρο...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 22:51 Η poshi έγραψε: #513 13-01-10 22:51 εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 14:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #514 14-01-10 14:53 Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από poshi: εγωβ παλι εβγαλα 17 και 3 δεκατατριτα δεν λεω οτι ειναι δεν ειναι καλα αλλα σε σχεση με το δημοτικο που τα ειχα ολα δεκα εχω πεσει αρκετα και ελπιζω 2 τριμηνο να τα παω καλυτερα Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου τα πήγες πολύ καλά.Συμβουλή: ποτέ μην συγκρίνεις βαθμούς δημοτικού γυμνασίου.Στο δημοτικό οι βαθμοί είναι εντελώς πλασματικοί και αν είσαι ήσυχος και δεν ξεχνάς ασκήσεις τσουπ το 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poshi Νεοφερμένο μέλος Η poshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 32 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η poshi έγραψε: #515 14-01-10 16:59 ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω για την συμβουλη αα και οντωσ ειναι αλιθεια στο δημοτικο σου εβαζαν πολυ ευκολα 10 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η christina.maria: #516 14-01-10 21:51 Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:06 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #517 14-01-10 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εγω πηρα 18 10/13 αλλα πιστευω σε καποια μαθηματα μαλλον υπηρχε συζητηση με αλλους καθηγητες και μου μεγαλωσαν το βαθμο σε μαθηματα οπως μαθηματικα,γυμναστικη και οδυσσεια. Τι να πω...θα προσπαθησω οσο μπορω να εχω προοδο σε αυτο το τριμηνο... Δεν ειμαι ομως τυπος της μοστρας...[/quote] Κανένας μας Χριστίνα...Τι ενοείς ότι υπήρχε συζήτηση με άλλους καθηγητές κλπ...;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:11 Η christina.maria: #518 14-01-10 22:11 Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #519 14-01-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Χριστινα Ευθυμιου: Εννοω οτι εκει στο γραφειο ολο και καποια πηγαδακια δημιουργηθηκανε και μαλλον καποιοι καθηγητες που ηθελαν να μου βαλουν ενα 17 ξερω γω μου βαλαν 18 για να μη χαλασουν το Μ.Ο. αλλα σιγα δε θα κατσω να το αναλυω ωρες....Παει το 1ο τριμηνο ηρθε το 2ο κι εγω ακομα συζηταω το 1ο... Παρ'ολα αυτα σου εγραψα τη λυση εκεινου του προβληματος! Την ειδες; Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά;Ναι την είδα....Είχα κάνει ένα μικρό λάθος....Αλλά το κατάλαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η christina.maria: #520 14-01-10 22:25 Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tην εγραψα γιατι υπηρχε διαφορετικη λογικη στη λυση...Και στο φορουμ και η συμμαθητρια μου ειχαν σκεφτει την αλλη λογικη...Αλλα εκεινη εβγαζε 451,... δε θυμαμαι ακριβως...Τελος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.