bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #141 11-05-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Να ρωτησω????Εσυ εισαι η κοπελιά πανω στο αλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ,ηρέμησε! 13 είμαι! Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #142 11-05-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ,ηρέμησε! 13 είμαι! Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:58 Η bunny έγραψε: #143 11-05-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... 13 είμαι κανονικά αλλά δεν είναι κλεισμένα. Θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 23:55 Η Ntontini έγραψε: #144 18-05-09 23:55 Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο. Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #145 19-05-09 13:13 Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Να ρωτησω????Εσυ εισαι η κοπελιά πανω στο αλογο? Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ,ηρέμησε! 13 είμαι! Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #142 11-05-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ,ηρέμησε! 13 είμαι! Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:58 Η bunny έγραψε: #143 11-05-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... 13 είμαι κανονικά αλλά δεν είναι κλεισμένα. Θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 23:55 Η Ntontini έγραψε: #144 18-05-09 23:55 Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο. Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #145 19-05-09 13:13 Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όχι καλέ,ηρέμησε! 13 είμαι! Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία! Click για ανάπτυξη... Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 21:58 Η bunny έγραψε: #143 11-05-09 21:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... 13 είμαι κανονικά αλλά δεν είναι κλεισμένα. Θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 23:55 Η Ntontini έγραψε: #144 18-05-09 23:55 Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο. Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #145 19-05-09 13:13 Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>! Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... 13 είμαι κανονικά αλλά δεν είναι κλεισμένα. Θα τα κλείσω τον Αύγουστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 23:55 Η Ntontini έγραψε: #144 18-05-09 23:55 Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο. Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #145 19-05-09 13:13 Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο. Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:13 Η PATSOUKAKI: #145 19-05-09 13:13 Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα γράψαμε Ιστόρια. Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:37 Η bunny έγραψε: #146 19-05-09 13:37 Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έγραψα μάλλον για 17. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chrysa3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η chrysa3 έγραψε: #147 19-05-09 13:44 Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:55 Η PATSOUKAKI: #148 19-05-09 13:55 Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrysa: Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια.Εχει και πολλες λεπτομεριες....Του χρονου,λυκειο.Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια.Τι ωραια! Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....) Click για ανάπτυξη... Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:14 Η Ntontini έγραψε: #149 19-05-09 15:14 Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 15:58 Η SweetyCat: #150 19-05-09 15:58 Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #151 19-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η Αριάδνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 21:00 Η SweetyCat: #152 19-05-09 21:00 Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες : Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:25 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #153 19-05-09 22:25 Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:26 Η Ntontini έγραψε: #154 19-05-09 22:26 Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #155 19-05-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:38 Η PATSOUKAKI: #156 19-05-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο''Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογουΑρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω) Click για ανάπτυξη... Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 22:40 Η Ntontini έγραψε: #157 19-05-09 22:40 Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 08:59 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #158 20-05-09 08:59 Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:31 Η PATSOUKAKI: #159 20-05-09 11:31 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #160 20-05-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο. Click για ανάπτυξη... Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.