«Σχολείο»

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να ρωτησω????Εσυ εισαι η κοπελιά πανω στο αλογο?:)
Όχι καλέ,ηρέμησε!:lol::lol::lol: 13 είμαι!:lol: Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι καλέ,ηρέμησε!:lol::lol::lol: 13 είμαι!:lol: Στο ίντερνετε τη βρήκα τη φωτογραφία!;)

Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>!
Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ μόλις είδα τη φωτογραφία είπα <<με τίποτα>>!
Τι...τι....τι...είπες;13;12 παρακαλώ!
13 είμαι κανονικά αλλά δεν είναι κλεισμένα.;) Θα τα κλείσω τον Αύγουστο.:D

Σημερα στο σχολειο η κυρια μας ειπε να φερουμε τα χρηματα για το ταμειο γιατι αυριο θα παραγγελναμε μπλουζες μιας και του χρονου παμε γυμνασιο.

Καληνυχτα ομως...παραεκατσα στον η\υ

Σημερα γράψαμε Ιστόρια.:)
Αλλά καταλάθως στη μάχη του Μαραθώνα έγραψα ότι ήταν 10.000 Αθηναίοι και 1000 Θεσπιείς!Ουπς!:redface:

Εγώ έγραψα μάλλον για 17.:)

Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια:down:.Εχει και πολλες λεπτομεριες....:(Του χρονου,λυκειο.:)Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια:P.Τι ωραια!:lol: Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....):cool:

Σημερα,εγραψα μαθηματικα.Το πρωτο μαθημα των εξετασεων.Ευτυχως,η θεωρια ηταν ευκολη(ειχε ταυτοτητες και κριτηρια,εγω διαλεξα ταυτοτητες),οι ασκησεις ειχαν μια δυσκολια.Παντως,πιστευω οτι τα πηγα καλα.Την Πεμπτη γραφω χημεια:down:.Εχει και πολλες λεπτομεριες....:(Του χρονου,λυκειο.:)Αχ,μεγαλωνουμε σιγα-σιγα.Τελειωνω και το σχολειο σε λιγα χρονια:P.Τι ωραια!:lol: Εδωσε φετος κανεις για το lower???(ασχετο.....απλα ρωταω....):cool:
Θα έδινα τον Δεκέμβρη αλλά τελικά αργότερα.:cool:

Σημερα εμεις γραψαμε Γεωγραφια.Πολυ ευκολο το τεστ εκτος απο μια ερωτηση.Πιστευω πως τα εχω παει καλα.Μις και αναφερατε lower η αδερφη μου εδωσε πριν καιρο σε δυο αλλα πηρε μονο το ενα πτυχιο.Δεν πειραζει...κατι ειναι καια υτο:cool:

Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο :hmm:;)

Ναι ,ομως αυτο που λεει η Αριαδνη ειναι πολυ αδικο.Δλδ να της παρουμε ενα δωρο :hmm:;)

Ποια είναι η Αριάδνη;:confused:

Μια αντιπαθητηκη ατην ταξη μας που λεει κατι κουταμαρες και εμεις την φωναζουμε Φαραω,τουτεκαν σε ταμουν ,αλλα Κωσταντινα θυμασε αλλα:hmm::lol:.Καλα σημερα εκτος απο αυτο που εγραψα παραπανω εκανε και αλλες 2 κουταμαρες :
  • Κουταμαρα πρωτη:Αντεγραφε στο διαγωνησμα Γεωγραφιας λες και δεν την ειχε δει ολη η ταξη
  • Κουταμαρα δευτερη:Σημερα ηρθε στην 4ρτη ωρα και οταν η κυρια την ρωτησε γιατι αργησε εκεινη ειπε,εκεινη ειπε Κωσταντινα πες τι ειπε γιατι εγω εχω ξεραθει στα γελια

Μόλις γύρισα από το κολυμβητήριο.Μαρία για πες τι είπε;

Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο'':lol:Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογου:lol:Αρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως:lol:(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω:lol:)

Την ρωταει η κυρια-Αριαδνη τι ειχες και λεει-κυρια δεν ηρθα το πρωι γιατι ειχα κοψιμο.Αρχισαμε ολοι να γελαμε.Η κυρια στην αρχη ηταν σοβαρη αλλα μετα γυρισε προς το θρανιο μου και ενα αλλο και εκανε σουτ....εντωμεταξυ ειχε δακρυσει απο τα γελια.Μα κι ατη η αθεοφοβη ''ειχα κοψιμο'':lol:Μετα στο γραφειο ηταν ολα τα παιδια γιατι παραγγελναμε μπλουζες και παει στο γραφειο και λεει...κυρια...δεν νιωθω καλα..μου ποναει η κοιλια και το κεφαλι...το θεατρο του παραλογου:lol:Αρχισαν παλι ολοι να γελανε.Καλα μιλαμε το παιδι δεν στεκει καλα...το εχει καψει το μπιφτεκι,εχει ληξει εντελως:lol:(συγνωμη για το εκφρασεις..αλλα δεν μπορω,εχω αρχισει να γελαω:lol:)

Το αποκορύφομα ήταν το: <<ΕΙΧΑ ΚΟΨΙΜΟ>>!!!

Καλά έχω ακούσει για το ''πήγα στη λαϊκή'', ''επρεπε να καθαρίσω το μπάνιο'' αλλά ''είχα κόψιμο'' βρε παιδιά;:lol:Δε λέω πότε πότε τα αγόρια στη τάξη μου φωνάζουν '' κυρία να πάω στις τουαλέτες γιατί κατουριέμαι'';:lol:

Αφ!Αφ!(ειναι κατι το οποιο λεμε τα παιδια στη ταξη οταν κανει καποιος μια βλακεια)

Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους.

Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους.
Εμείς γενικώς δε έχουμε σχολείο.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back