PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:45 Η PATSOUKAKI: #161 20-05-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Click για ανάπτυξη... Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα 'ρθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:56 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #162 20-05-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα 'ρθεις... Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η PATSOUKAKI: #163 20-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Click για ανάπτυξη... Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #164 20-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Click για ανάπτυξη... Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #165 20-05-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Nαι,αλλά εσείς γενικώς έχετε ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Click για ανάπτυξη... Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα 'ρθεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:56 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #162 20-05-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα 'ρθεις... Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η PATSOUKAKI: #163 20-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Click για ανάπτυξη... Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #164 20-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Click για ανάπτυξη... Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #165 20-05-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκεί που είμαι θα 'ρθεις... Click για ανάπτυξη... Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η PATSOUKAKI: #163 20-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Click για ανάπτυξη... Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #164 20-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Click για ανάπτυξη... Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #165 20-05-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ όμως ζω το σήμερα, το αύριο δεν προσμένω! Click για ανάπτυξη... Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #164 20-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Click για ανάπτυξη... Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #165 20-05-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και τι είναι το σήμερα, παρά το αύριο του χθες... Click για ανάπτυξη... Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #165 20-05-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να γεράσω εύκολα, εγώ δεν το εθέλω! Click για ανάπτυξη... Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:21 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #166 20-05-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ζήσε το σήμερα, αγάπα το χθες, περίμενε το αύριο, κάν'αυτό που θες... Click για ανάπτυξη... Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η PATSOUKAKI: #167 20-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το σήμερα εγώ το ζω, το χθες το θυμάμαι και γελώ, το αύριο το προσμένω, μα δεν το πολυ-θέλω! Μα τώρα ας σταματήσουμε, γιατί αυτό το θέμα, το κάναμε σκατά(σόρυ κιόλας) και η Κωνσταντίνα άμα το δει, δε θα της μείνει το μαλλί! Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:07 Η SweetyCat: #168 20-05-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Eμείς σήμερα δεν είχαμε σχολείο γιατί οι δασκάλοι έχουν εκλογές μεταξύ τους. Click για ανάπτυξη... τυχερη........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:10 Η SweetyCat: #169 20-05-09 14:10 Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #170 20-05-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εχεις δίκιο για το θέμα, καλήτερα αμέσως τώρα, μια παυση γιατί θα τρέξει αίμα, δε θελω να σκεφτομαι την ώρα, που η Κωνσταντίνα θα φανεί, και μπει, το θέμα της να δει Αντιγόνες και Αγνές, τρέχουν για να σωθούν, και οι δυο τους πιστεύουν, ότι μπορεί να σκοτωθούν, αλλά μέχρι ο φόβος τους να χαθεί, καμία από τις δυό τους δεν έχει φανεί... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: τυχερη........ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 18:52 Η PATSOUKAKI: #171 20-05-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τι ποιηση ,τι ομορφια τι στιλ και οι δυο σας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 21:47 Η Ntontini έγραψε: #172 20-05-09 21:47 Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Το βρηκα κατω απο το καθισμα του αμαξιου,μου ειχε πεσει οταν πηγα να παρω τσιχλες ενω προσπαθουσα να βγαλω το σκυλι εξω γιατι μπηκε μεσα. Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η SweetyCat: #173 21-05-09 14:36 αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ ναι ,ναι,ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:28 Η PATSOUKAKI: #174 21-05-09 17:28 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σταληθεια,ωραια ποιματακια χιχιχι Βρε η Κωσταντινα τιποτα δε θα πει σαν το θεμα της θα δει Λεει και ξανα λεει στη στιγμη γραψτε ελευθερα, ειναι free Αυριο γιωρταζω.Θα φερω παγωτινια στο σχολειο.Αφηστε το αλλο.Ημουν στις κουνιες με το σκυλι και οταν αφυγα δεν εβρισκα το κινητο(το ειχα στη τσεπη)Εψαξα παντου αλλα τελικα........ Click για ανάπτυξη... . Εγώ δεν έχω κινητό αλλά θα μου δώσει η μητέρα μου το παλιό της από αυριο. Αρχική Δημοσίευση από Babycat: Εχω μια ιδεα...θελετε τις απαντησεις μας να τις γραφουμε κανοντας ρημα;;;(ποιματακια) Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι; Σημερά ούτε το Δημοτικό έχει σχολείο γιατί είναι του Κων/ντινου και της Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #175 21-05-09 17:31 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 17:45 Η PATSOUKAKI: #176 21-05-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ! Υ.Σ. Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν έχω κάρτα! Click για ανάπτυξη... Αχ, ναι βρε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 18:22 Η SweetyCat: #177 21-05-09 18:22 Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρονια πολλα Κωσταντινα ,χρονια πολλα μεγαλη να γεινεις με ολα του κοσμου τα καλα παντου οπου πας να γελας και ποτε,ποτε μην ξεχνας να περνεις κανα τηλεφωνο εμας τελος παντων χρονια πολλα και να ξερεις οτι θα εχεις φιλες που θα σε αγαπανε τρελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 19:01 Η Ntontini έγραψε: #178 21-05-09 19:01 Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:11 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #179 21-05-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Ευαριστω κοριτσακια καλα Αγνη μην ανυσηχεις ουτε εγω εχω καρτα τηλεφωνα να σε παρω πολλα για να τρελαθουμε στο μπλα-μπλα Click για ανάπτυξη... Μα μαύρα δεν τα βάφω εγώ, γιατί αν το κάνω αυτό, πολύ θα στεναχωρηθώ! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και να μην με ξεχάσεις εμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:14 Η Ntontini έγραψε: #180 21-05-09 20:14 Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.