ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σου.Γράψαμα τεστ στην εισαγωγή της Οδύσσειας και τώρα είμαστε στο πρώτο μάθημα μετά τη εισαγωγή.Εσύ;Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογοΜου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα...
Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ..
![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα....![]()
Ζήλιαχ ψώραχ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Προς .χριστινα...το ονομα μου ειναι κωνσταντινα!!!!!!! εμενα δεν μου αρεσει η οδυσσεια γιατι ειναι βαρετη.μου αρεσει η γεωγραφια αρκετα και η βιολογια παααααρα πολυ.επισης συνπαθω αφανταστα την κυρια της βιολογιας την κυρια Ειρηνη....αυταααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα παω μετα αντε βρε και αμα εισαστε τυχερες μπορειτε να με δειτε πως ειμαι...Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι
Π.χ.Στο facebook θα βαλω την φωτο.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σε ολους σας.αυτη τη στιγμη σας γραφω απο τα laptop.ειναι της thosiba ειναι μαυρο και τελειο.
Προς .χριστινα...το ονομα μου ειναι κωνσταντινα!!!!!!! εμενα δεν μου αρεσει η οδυσσεια γιατι ειναι βαρετη.μου αρεσει η γεωγραφια αρκετα και η βιολογια παααααρα πολυ.επισης συνπαθω αφανταστα την κυρια της βιολογιας την κυρια Ειρηνη....αυταααα![]()
Από που τον πήρες;
Εγω θα παω μετα αντε βρε και αμα εισαστε τυχερες μπορειτε να με δειτε πως ειμαι...
Π.χ.Στο facebook θα βαλω την φωτο.
Εγώ σε έχω δει!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
το πηρα απο την εταιρεια του παππου μου![]()
Πες ρε,από ποιο κατάστημα...
Πλάσιο,εικόνα και ήχος,κοτσόβολος,multirama,τι;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Α κι εμεις αλλα μπηκαμε στο προοιμιο (στο μαθημα που ειστε κι εσεις) και θα γραψουμε τεστ την ΤριτηΓεια σου.Γράψαμα τεστ στην εισαγωγή της Οδύσσειας και τώρα είμαστε στο πρώτο μάθημα μετά τη εισαγωγή.Εσύ;
Ζήλιαχ ψώραχ![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πηρα ασπρο και θα το εχω ή σημερα ή αυριο γιατι πρεπει να παμε στην ΠευκηΓεια σε ολους σας.αυτη τη στιγμη σας γραφω απο τα laptop.ειναι της thosiba ειναι μαυρο και τελειο.
Προς .χριστινα...το ονομα μου ειναι κωνσταντινα!!!!!!! εμενα δεν μου αρεσει η οδυσσεια γιατι ειναι βαρετη.μου αρεσει η γεωγραφια αρκετα και η βιολογια παααααρα πολυ.επισης συνπαθω αφανταστα την κυρια της βιολογιας την κυρια Ειρηνη....αυταααα![]()

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Ζήλιαχ ψώραχ![]()
Kαι εγώ είμαι τέλεια αλλα δεν με βρίσκουν στα Μultirama!!!Γεια σε ολους σας.αυτη τη στιγμη σας γραφω απο τα laptop.ειναι της thosiba ειναι μαυρο και τελειο.

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω δεν το πηρα σημερατο πηρα απο την εταιρεια του παππου μου![]()
Θα το παρω αυριο στην εταιρεια της κωνσταντινας

Να ρωτησω εκτος απο την επιταγη η μαμα ή ο μπαμπας σου εβαλαν υπογραφη????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αλλά θα σας τον παρουσιάσω!
Κάντε σττην άκρη,στρώστε κόκκινα χαλιά,ανάψτε φώτα...ΠΑΜΕ!

Το νέο Eee 1101HA είναι ένα άκρως φορητό laptop σχεδιασμένο απο την Intel και την Asus το οποίο απευθύνεται στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Σύμφωνα με την Asus η ονομασία Εee απορρέει απο τα ''τρία Ε'', Ευκολία στη μάθηση, Ευκολία στο παιχνίδι και Ευκολία στην εργασία. Πρόκειται για ένα κλασικό laptop με πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, αλλά ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις (28.6 x 19.6 x 3.62 cm) και βάρος μόλις 1380 γραμμάρια. Ο επεξεργαστής είναι σε θέση να εκτελέσει με άνεση κάθε πρόγραμμα γραφείου και ίντερνετ που θα χρειαστείτε. Η μνήμη RAM είναι τύπου DDR2 με μέγεθος 1GB. Το συγκεκριμένο EEE PC χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο του οποίου η χωρητικότητα του είναι στα 160GB. Η κάρτα γραφικών είναι υλοποίηση της Intel (Intel GMA 950) και διαθέτει έξοδο VGA. Η οθόνη του είναι 11,6 ιντσών με ανάλυση 1366x768. Τα ηχεία αποδίδουν ήχο High Definition Audio, ενώ υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο καθώς και Web Camera, η οποία έχει ανάλυση 1.3MPixels. Οι δυνατότητες δικτύωσης του EEE PC περιλαμβάνουν Wi-Fi 802.11b/g/n, μία θύρα Ethernet και τρεις θύρες USB, ενώ διαθέτει και αναγνώστη καρτών SD που υποστηρίζει και κάρτες SDHC.
Επεξεργαστής: Intel Atom Z520 (1.33 GHz), με 512KB L2 cache, στα 533 MHz.
Οθόνη: 11.6" LED Backlight WXGA με Color-Shine (Glare-type) και ανάλυση 1366x768.
Μνήμη: 1GB DDR2.
Σκληρός Δίσκος: HDD 160GB.
Οπτικός Δίσκος: Δεν περιλαμβάνεται.
Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
Κάρτα γραφικών: Intel GMA950.
Κάμερα: Ενσωματωμένη, 1.3M pixel.
Ενσύρματη επικοινωνία: Eνσωματωμένη κάρτα δικτύου Ethernet 10/100.
Ασύρματη επικοινωνία: 802.11 b/g/n.
Διασυνδέσεις: 1 x VGA port, 3 x USB 2.0, 1 x είσοδος μικροφώνου, 1 x RJ45, 1 x έξοδος ακουστικών.
Ήχος: Eνσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία (High Definition Audio).
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Card reader MMC/SD (HC), USB Stick 4GB.
Χρώμα: Λευκό.
Λειτουργικό: Dual Boot Windows XP GR / Linux.
Λογισμικό: Σουίτα γραφείου, Antivirus με updates για 3 χρόνια, Parental Control, λογισμικό του Υπουργείου παιδείας.
Διαστάσεις (W x D x H): 28.6 x 19.6 x 3.62 cm.
Βάρος: 1,38 Kg.
Εγγυηση: 3 χρόνια.
----------------------------------------------------------------------------------------Φωτογραφικό υλικό

Καλός;;;;;;;;;;;;;;;;
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Πολύ καλός.Τον έντυσες και με αυτοκόλλητο;

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
το μονο που πρεπει ειναι να κανετε απλα κλικ για να με βοηθησετε να κερδισω χρυσο σε ενα παιχνιδι

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω ευχαριστω!δεν τον εντυσα.ειχε δυο αυτοκολητα μεσα ενα ρπζ και ενα γαλαζιο αλλα μου φανηκαν γυφτεΕυχαριστώ!
Πολύ καλός.Τον έντυσες και με αυτοκόλλητο;![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
κι εγω ευχαριστω!δεν τον εντυσα.ειχε δυο αυτοκολητα μεσα ενα ρπζ και ενα γαλαζιο αλλα μου φανηκαν γυφτε![]()
Χαχα!Τι ενοείς γυφτέ;
Εμένα είχε κάτι με ραγισμένες καρδιές,πολύχρωμα,νεκροκεφαλες,ματια απο γατες,λύκους,αλλά το άσπρο του Υ/Η είναι πολύ γυαλιστερό και μ΄αρέσει!απαντησα![]()
Χμμμμμμμμμμ

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool